Şimdi Ara

Xbox 360 mı ? PS4 mü ? Yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar para biriktirip Ps4 almaya karar vermiştim bizim mahalledeki yakın bir abimize değerinden daha uygun fiyata geliyor PS4 1300 lira oyun hariç Xbox 360 ise 1200 lira içinde 50 tane oyun var bana Ps4 alacağına xbox360 al sıkılmadan istediğin oyunu oynarsın dedi Ps4 te çok fazla oyun alma şansın yok fiyatları mağlum dedi.

Aralarında effect farkı çok fazla kendini belli eder mi xbox360 alsam pişman olur muyum ?

PS4 = 1300 TL + Oyun hariç
    Xbox360 = 1200 TL + İçinde 50 Oyun ( GTA5 , FİFA15 , PES15 vb. )

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

• Ne dedi ne dedi?
  • tongur1907 T kullanıcısına yanıt
    O abi dediğin kişi ile selamı sabahı kes bence.x360 1200₺ mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 30 Kasım 2014; 18:10:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 360 a 1200 tl veren enayidir. 350-400 tl ye bile oyun dolu 2. el xboxlar var( 0 alinmaz xbox360)

abi dedigin adam tecavuze kalkismis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 30 Kasım 2014; 18:12:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga bir türlü karar veremedim Xbox 360 'ı övende var sövende var PS4 henüz kırılmamış oyun fiyatlarıda mağlum ne yapacağımı bilmiyorum
  • Xbox'un özellikleri 500 GB HDD dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tongur1907

Xbox'un özellikleri 500 GB HDD dedi.

Sen de bunu yedin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam evin hemen yanında oturuyor 6 7 senedir tanırım yamuk yapacağını sanmam ama ps4 alacağım sanırım yorumlara bakacak olursak öyle gozukuyor

• İkisi arasında yeni nesil olması sebebiyle PS4
  • Oyun donu xbox 360 o kadar pahalı değil.İkinci ele gir bak fiyatlara.400 liraya bile bulursun.
  • Ps4 al kardeşlik yaparsın

• Kardeşim xbox artı 1 kol artı 15gb hdd artı 2 oyun 200 liraya aldım forumdan

• Xbox'u aldım arkadaşlar dediğim gibi 500 GB HDD + 80 Oyun , memnunum şuanda gayet güzel :)
  • quote:

Adam evin hemen yanında oturuyor 6 7 senedir tanırım yamuk yapacağını sanmam ama ps4 alacağım sanırım yorumlara bakacak olursak öyle gozukuyor

Sen sanmamaya devam et adam seni ayakta öttürüyor. Her neyse tabii ki PS4 ü seç. 1200 Liraya xbox 360 almak saçmalığın daniskası olur. Bu arada o 50 oyunu kendin alsan 250 300 lira falan tutar git 300 e 2.el xbox al çok istiyorsan oyunları da kendin alırsın.
  • quote:

Xbox'u aldım arkadaşlar dediğim gibi 500 GB HDD + 80 Oyun , memnunum şuanda gayet güzel :)

Hayatının kazığını yedin tebrikler.O adama abi deme.Bizden uyarması.İçinde 100 oyun olan paketi 500 liraya alabilirdin.Cidden 1200 ü verdinmi?

neyin kafasını yaşıyorsun tongur gel iyi bir kardeşsin sen abi de bana ticaretimiz olur belki bugün sirkecide senin dediğin gibi oyunlu bir makinayı satmaya çalışan çocuğa verilen fiyat 250 liraydı 250 gb hard diskliydi birde neyse güle güle kullan ama böyle gelip bize anlatma üzülüyoruz sonra
  • Biz insanlık görevimizi yaptık uyardık tanımadığın kişiler olarak ama abi dediğin kişi arkandan ne dalg a geçiyordur bir düşün .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım şaka falan yapıyorsundur . Yoksa ciddi anlamda üzüleceğim senin için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 11 Aralık 2014; 23:15:25 >
    Edit: Zaten olan olmuş yazmanın anlamı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 11 Aralık 2014; 23:35:08 >
  • Hocam güle güle kullan. Ben enayilik olarak görmüyorum. Zira bende 1TB lık modeli aldım dün elime geçti. Çift kol kinect tv aparatı ile xbox pc kontroller iki şarj ünitesi 1268'e Evet ps4 için diyecek bir şeyim yok gayet güzel ve yeni makine ama xbox 360'ın kinect'i ve 180 civarı oyunu( ki oyunların büyük çoğunluğunu istediğim oyun listesinden yüklemişler.) bana daha çok hitap ediyor. Enayilik olarak gören arkadaşlara kusura bakmasın gerek kolunun bana daha kullanışlı gelmesi gerekse kinect'i çocuğumunda kullanabilecek olması beni xbox'a yönlendirdi.

Bence oyunlarının keyfini çıkart.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.