Şimdi Ara

Xbox 360 mı ? PS4 mü ? Yardım edin (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen black fridayde 79 $ a satıldığını görmüştüm en son xbox 360'ın . sen düşün nasıl bir kazık yediğini. istediğin oyunları oynayabilme olayı iyi hoşta abartmamak lazım tabi bu işi.

• Dostum sen hala yasiyor musun 360 a 1200 tl vermis olsam coktan kendimi kesmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KONSOLU GERİ VER

1200 gibi fiatla METRO satıyordu hmde 4gb
     Xbox 360 mı ? PS4 mü ? Yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERPETEN ALİ -- 14 Aralık 2014; 8:29:40 >

• tongur1907 T kullanıcısına yanıt
    Araştırmadan etmeden demişsiniz ama buradakiler o kadar söyledi size yapmayın etmeyin diye. Gerçekten paraya yazık. Buradaki insanlar sony ya da xbox'ın çalışanı değil sizden bir kar amaç gütmeden doğruyu söylediler. Lakin o abi dediğiniz kişi sizden amaç güden birisi. Milletin para için yapmayacağı şey yok ki kandırmış sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 14 Aralık 2014; 10:16:56 >
  • Hepiniz haklısınız valla ne desem boş foruma konuyu açtım ertesi gün konsolu aldım adam bana öyle bir anlattıki xbox'u heralde dedim böylesi daha iyi olur daha sonra foruma girdim ve gelen mesajlarıda görünce emin olun çok pişman oldum aldığım fiyata neredeyse 3 tane alınır olan parama oldu bana oldu buda bana bir ders olmuş oldu.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.