Şimdi Ara

Xbox 360 mı ? PS4 mü ? Yardım edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ohreyn

Hocam güle güle kullan. Ben enayilik olarak görmüyorum. Zira bende 1TB lık modeli aldım dün elime geçti. Çift kol kinect tv aparatı ile xbox pc kontroller iki şarj ünitesi 1268'e Evet ps4 için diyecek bir şeyim yok gayet güzel ve yeni makine ama xbox 360'ın kinect'i ve 180 civarı oyunu( ki oyunların büyük çoğunluğunu istediğim oyun listesinden yüklemişler.) bana daha çok hitap ediyor. Enayilik olarak gören arkadaşlara kusura bakmasın gerek kolunun bana daha kullanışlı gelmesi gerekse kinect'i çocuğumunda kullanabilecek olması beni xbox'a yönlendirdi.

Bence oyunlarının keyfini çıkart.

Alıntıları Göster
    Ucuza alınabiliyor olsa eyvallah da, 1.200 TL gerçekten gereksiz.

O rakama Xbox360'ın sıfırını veriyorlar.

Bu rakama PS4 TR garantili alınabiliyor, Xbox One da NTSC falan bulunabiliyor, ya da ikinci el temiz makineler olabiliyor.

Bir de PS3 ve Xbox360'a bundan sonra artık pek oyun çıkmasını beklemeyin.
    Şimdilik bazı oyunlar iki nesil platforma da gelse bile, daha şimdiden başladılar bile, grafik kısmaları, farklı firmalara yaptırmalar vs. şeklinde. Birçok oyun sadece yeni nesile de çıkmaya başladı bile.

O paraya aldınız, 6 ay sonra bütün oyunları da bitirdiniz, kaça satacaksınız?

Neyse, diyecek bişey yok, güle güle kullanın. Birçok kişi de uyarmış. Madem kafanızda olayı zaten bitirmişsiniz niye sordunuz, o da ayrı konu.

• ohreyn kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam ne diyebilirim . Arkadaşların eleştirdiği konu aynı fiyata yeni nesil konsol alınabilecekken çıkışının üstünden 6 seneden fazla geçmiş olan bir konsolu satın almanız .Olayı şu duruma benzetebilirim .

İki araç var biri 2005 model 100 beygir . Biri 2013 model 300 beygir . İkiside aynı fiyatta . Hangisini tercih edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: evo_4

Abisinin gülü napmışsın sen 1200 lira nedir.
    İkisi de işimi görüyorsa eğer 2005 model olan işletme maliyeti daha uygunsa ve onda benim ilgimi çeken bazı özel özellikler varsa 2005 modeli tercih edebilirim.

Benim demek istediğim de buydu zaten Evet yeni yenidir. ps4 ün donanımına sözüm yok. Ama oyunlardan kolay sıkılabilen biriyim. Gidip her seferinde takas vs uğraşmaktan iyidir. Bu benim kendi ihtiyaçlarım için olan görüşümdür.
  • Burdaki zaten asil sorun xbox mi ps4 mu aldigin degil xboxa gidip 1200 tl vermen. Ben kendim 6 ay once xkeyli 500hdd 50 oyun 2. Gamepad sarj cihazi xbox slim 250gb konsolu 700tlye sattim. Simdi bu saydiklarim 500tl anca eder.

Orijinalden alıntı: TheArmy32

Burdaki zaten asil sorun xbox mi ps4 mu aldigin degil xboxa gidip 1200 tl vermen. Ben kendim 6 ay once xkeyli 500hdd 50 oyun 2. Gamepad sarj cihazi xbox slim 250gb konsolu 700tlye sattim. Simdi bu saydiklarim 500tl anca eder.
    Oyun seven adamsan kesilikle xbox 360, çünkü onda oynayabileceğin, kaçırıp olup da telafi edeceğin ok fazla oyun var. Bugüne kadar hiç konsolun olmadıysa seni 2 yıl götürür. Zaten oyun oyanamayı seven adam için genelde grafikten çok eğlence önemli. PS4 de henüz oyun yelpazesi az ve her biri farklı tarzda, biri spor, biri yarış, biri aksiyon vs. Ama yok ben çok oyun oynamam arada açarım haftada bir kaç saat oynarım dersen ps4

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Kardes intertte sıfır xbox 360 aynı dediğin oyun dolu 700 TL filan sıfır diyorum yani
    Adam sana 1200 é afedersin kitlemeye çalışıyor
    PS4 Almadığım için hala biraz içimde burukluk var acaba yanlış mı ettim diye , 1200 tl daha sonra banada fazla geldi biraz fazla aceleci davrandım sanırım fiyat konusuna epey bir kafam takıldı fakat konsol olarak xbox'u çok beğendim arkadaşında dediği gibi ufak tefek grafiklere takılmadığın sürece isteidğin kadar oyunu rahatça oynayabilirsin benim istediğimde beni 2 3 sene götürmesi daha sonra yeni nesil bir konsol alabilirim ama şuan için fiyat konusu hariç xbox'dan çok memnunum.

Orijinalden alıntı: tongur1907

PS4 Almadığım için hala biraz içimde burukluk var acaba yanlış mı ettim diye , 1200 tl daha sonra banada fazla geldi biraz fazla aceleci davrandım sanırım fiyat konusuna epey bir kafam takıldı fakat konsol olarak xbox'u çok beğendim arkadaşında dediği gibi ufak tefek grafiklere takılmadığın sürece isteidğin kadar oyunu rahatça oynayabilirsin benim istediğimde beni 2 3 sene götürmesi daha sonra yeni nesil bir konsol alabilirim ama şuan için fiyat konusu hariç xbox'dan çok memnunum.

hocam bende bu aralar arastiriyordum senin konuyu gordum cok kazik yemissin bence iade edebiliyorsan et internette saglam ici oyun dolu xboxlar 400 600 civari. 1200 e xbox + ps3 cekersin neredeyse:)

zaten tek hatan o fiyatı vermek güzel kardeşim yoksa xbox360 seni uzun süre idare eder ama satan adam bayaa ağır vicdansızmış aldığın fiyata sıfır kinectli versiyonları bile şuan 1000liraya bulurdun

Arkadaşım 2-3 seneyi bırak şimdi bile geçebilirdin bence. NTSC bi konsol alıp microsoftu aradıktan sonra Power Sup'ı 80tl ye orjinaliyle değiştirecektin. Ondan sonra tek düşünmen gereken oyunlar olacaktı. ilk ayda 1-2 oyunla takıldıktan sonra yavaş yavaş oyunlarını da alırdın.

Huawei Mate 20 Pro Twillight |
    Iphone 6s 16gb SpaceGrey | Ipad Air 16gb SpaceGrey | Canon Eos 650d 18-135mm IS STM

*** MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ***

• Sen iki üç yıl sonra hevesini almış olduğunda bu konsolu satmak isteyeceksin. O zaman aldığın abine götür bakalım full oyun dolu 500 gb de kaç para verecek ? Keşke biraz arastirsaydin. Arkadaşlar o kadar uyarmis seni

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzselim0129 -- 13 Aralık 2014; 12:52:06 >

Şu anda hayatının kazığını yemiş bulunmaktasın. O abi dediğin kişi büyük ihtimalle de arkandan sana enayi diyodur. Burda sorun xbox u seçmiş olman değil zaten; ederinden 2 kat daha fazla para vermen. Ben bile üzüldüm artık tahmin et ne kadar büyük bir kazık yedin.

Güle güle kullan artık ne yapalım. Burdakiler seni uyarmış ama sen dinlememişsin. İnşallah da xbox u hdmi kabloyla televizyona bağlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v. Persie -- 13 Aralık 2014; 13:26:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: v. Persie

quote:

Şu anda hayatının kazığını yemiş bulunmaktasın. O abi dediğin kişi büyük ihtimalle de arkandan sana enayi diyodur. Burda sorun xbox u seçmiş olman değil zaten; ederinden 2 kat daha fazla para vermen. Ben bile üzüldüm artık tahmin et ne kadar büyük bir kazık yedin.

Güle güle kullan artık ne yapalım. Burdakiler seni uyarmış ama sen dinlememişsin. İnşallah da xbox u hdmi kabloyla televizyona bağlamışsındır.

Alıntıları Göster
    aynı paketi tek kollu 500 tl ye almıştım geçen sene cidden büyük kazık yemişsin geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

aynı paketi tek kollu 500 tl ye almıştım geçen sene cidden büyük kazık yemişsin geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    İyi kazık yemiş arkadaş. Ben de ps3'ümü 550 tl'ye satıp 400 liraya xbox 360 aldım. 80 liraya jtag yaptırıp adamla sohbetle şuanlık 4 oyunu bedavaya yüklettim. Far Cry 4, AC Rouge, Nba gibi oyunları da torrente bıraktım. Bir şeylerimi satacağım zaman bu arkadaşa satarım aldığım fiyattan daha çok verir

• quote:

Orijinalden alıntı: jonesknow

İyi kazık yemiş arkadaş. Ben de ps3'ümü 550 tl'ye satıp 400 liraya xbox 360 aldım. 80 liraya jtag yaptırıp adamla sohbetle şuanlık 4 oyunu bedavaya yüklettim. Far Cry 4, AC Rouge, Nba gibi oyunları da torrente bıraktım. Bir şeylerimi satacağım zaman bu arkadaşa satarım aldığım fiyattan daha çok verir

Alıntıları Göster
    Bu fiyat konusu kafama o kadar takıldı ki hevesim dahi kalmadı acele ettim ve cahillik ettim hiç sormadan araştırmadan iş yaptım ciddi anlamda kazık yemişim araştırdım benim makinanın özelliğinde neredeyse yarısından az fiyata bile satılıyor

• tongur1907 T kullanıcısına yanıt
    Üstüne bir bardak soğuk su iç artık .

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Üstüne bir bardak soğuk su iç artık .
    adam en az 2 konsol parasına 1 konsol satmış. o fiyata ps4 veya xbox one alabilirdin 2. el sayfasından disk şeklinde ya da dijital oyun alıp çok ucuza getirirdin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.