Bildirim
Xbox 360 arcade için harddisk şart mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunların savelerinin kapladığı alana bağlı değişir ne kadar kaydedebileceğin. Hdd olması en basitinden xboxın ısınmasını azaltır. Dvdromu sürekli çalışınca xboxa fazla bir ısınmaya neden olur. Ayrıca dvdromun sesi özellikle geceleri oynarken sinir bozucu olabiliyor. Son olarak da bazı oyunları dvdden oynayınca takılma ya da textureların geç yüklenme sorunları olabiliyor. Özellikle GTA4 ve Midnight Club'da bu sorun çok belli. Sonuç olarak hdd almanı öneririm...
_____________________________ -
paran varsa al ama yoksa hiç kasma mis gibi oynuyorum hatta 50 mb boşta daha silmedim bir çok şey var silsem.... _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
Hdd %100 şart! Ben hdd olmadan xbox oynamam bile bu sıcaklarda.
Oyunları hdd kullanmadan oynamanın dezavantajları;
1)Oyunu DVD den okutarak konsolun daha fazla enerji tüketmesine ve optik sürücüyü yormaya neden oluyorsun.
2)Oyunu dvd den okuttuğun için konsol çok sesli çalışıyor.
3)Oyunlardaki yükleme süreleri en az 5-10 saniye daha geç doluyor.
O yüzden hdd'in artıları çok fazla._____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
pancar motoru gibi ses çıkıyor hdd olmayınca :) dayanılmaz ses bence sırf bu nedenle bile olsa hdd şart _____________________________ Psn ID: girseer LG 42LW4500 3D Tv , Note 2 White 16 Gb , Xbox 360 Jasper Kinect ,Sony dz 260 home Theatre 5 1 , Casio Protrek 6000 Casio Protrek sgw 1000 -
beyler bende 2009 un 11. ayının xbox 360 arcade jasper var dediğiniz gibi ses çıkmıyor hatta ben sesi bile hissetmedim suana kadar okuyucudan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDA.nightwolf -- 28 Mayıs 2010; 14:53:09 >_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
Forza 3 gibi oyunlarda HDD olması iyi oluyor. Ekstra yüklenecek şeyler için HDD şart. Ayrıca bildiğim kadarıyla Xbox 1 oyunlarını oynamak içinde HDD şart. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Hdd %100 şart! Ben hdd olmadan xbox oynamam bile bu sıcaklarda.
Oyunları hdd kullanmadan oynamanın dezavantajları;
1)Oyunu DVD den okutarak konsolun daha fazla enerji tüketmesine ve optik sürücüyü yormaya neden oluyorsun.
2)Oyunu dvd den okuttuğun için konsol çok sesli çalışıyor.
3)Oyunlardaki yükleme süreleri en az 5-10 saniye daha geç doluyor.
O yüzden hdd'in artıları çok fazla.
Kesinlikle katılıyorum HDD Xbox düşünemiyorum._____________________________ -
Harici Harddisk ile 16 Gb alan bile işimizi görür nihayetinde ama HDDsiz Xbox olmaz
_____________________________ LG 47LA860V ,Digiturk Plus,Lenovo Z510, Xbox 360 -
-
Ben sese dayanamadım :D kısmetse bu akşam alıyorum hdd
O lanet DVD Rom sesinden kurtulmak için almak şart. _____________________________ -
o sese nasıl dayanıyorsunuz ya
ben oyunu hdd atarken bile 10dk zor dayanıyorum_____________________________ ASUS Maximus VI Extreme | ASUS GTX Titan GDDR5 | Intel i7 4770K | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 | Corsair Obsidian 550D | Corsair Hydro H100i | ASUS 3D 27" VG278H -
Hdd'siz Xbox = Eziyet
Hdd'siz Xbox = Eziyet
+1923
ben 1 sene hdd siz kullandım kapmaların geç yüklenmesi felan yok dvd çizildi okumuyo bunu gibi sorunlar kalktı_____________________________ -
Harici harddiskte takılabiliyorumuş, ben yazın arcade alıp harici harddiskle kullanacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 28 Mayıs 2010; 17:45:47 >_____________________________ Orta Doğu Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği -
takın o zaman 2tb hd takılmıyor mu
hdd yi aldım xbox a taktım oyunu yükledim dikkatimi çeken ilk şey sukunet sakin huzur dolu bir oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 28 Mayıs 2010; 22:47:20 >_____________________________ -
beyler
arcade modeli var bende.. ancak tüm arkadaşların hdd takınca dvd rom sesi kesildiğinden bahsetmiş
sorum şu:
usb takınca bu ses neden kesilmiyor.. usbyi harddisk olarak kullanamıyormuyuz?? kullanırsak bu sesin kesilmesi gerekirken neden kesilmiyor?? -
sadece xbox a özel hard disk mi alacağız yoksa bildiğimiz hard diskler olur mu taşınabilir.? _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı