Bildirim
Microsoft Store Kartımı Kabul Etmiyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ad soyad kısmını doğru yazdığına emin misin? ve kartın online alışverişlere açık mı _____________________________ Xbox One Id : mertismet07 -
Kartım online alışverişe açık tüm bilgileri tekrar tekrar kontrol ederek denedim fakat yine aynı sorun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şuanları kontrol edip tekrar deneyin hocam.
Kartınız yurt dışı alışverişlerine açıkmı, kartınızın içerisinde alacağınız oyunun miktarı hariç daha fazla para olsun ve tüm kart bilgilerini doğru girdiğiniz den emin olun.
Bunların hepsi tamamsa ve hala olmuyorsa yapacak birşey yok maalesef. Bazen benim kart bile böyle hata veriyor sonra zamanla düzeliyor ilginç şekilde kendiliğinden. Microsoft tr ile ilgili bir durum büyük ihtimal.
Böyle durumlarda başka kartınız varsa onla denemenizi öneririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kartım internet alışverişlerine açık fakat yurtdışı alışverişlerine galiba kapalı. Zaten indirimide kaçırdımquote:
Orijinalden alıntı: Leona Heidern
Şuanları kontrol edip tekrar deneyin hocam.
Kartınız yurt dışı alışverişlerine açıkmı, kartınızın içerisinde alacağınız oyunun miktarı hariç daha fazla para olsun ve tüm kart bilgilerini doğru girdiğiniz den emin olun.
Bunların hepsi tamamsa ve hala olmuyorsa yapacak birşey yok maalesef. Bazen benim kart bile böyle hata veriyor sonra zamanla düzeliyor ilginç şekilde kendiliğinden. Microsoft tr ile ilgili bir durum büyük ihtimal.
Böyle durumlarda başka kartınız varsa onla denemenizi öneririm.
. Yanıtlayan herkese teşekkürler başka indirime kadar yurtışı alışverişlerine açtırırım artık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler