Bildirim
Xbox 360 Gamepad'ini PC de kullanmak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
bu cihazın adı nedir.bende laptopuma almak ıstıyorum bıde nerde bulunur ve fıyatı nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: ceoole
bu cihazın adı nedir.bende laptopuma almak ıstıyorum bıde nerde bulunur ve fıyatı nedir
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
Fiyatı 50 $. -
fiyatı tek başına 19$ kol ile birlikte 50$
ben Play-Asia'dan 11$'a aldım. (Kampanyadaydı) -
konu farklı öne çekilcek ama Xbox 360 a uyan bir ucuz joystick varmı acaba 80 lira biraz fazlada -
dealextreme'de 15 doalra falan kablolu yan sanayi yani baska firmanin XBOX icin urettigi gamepadler vardi.
Çalışır mı bilmiyorum. Ne kadar memnun kalırsın hiç bilmiyorum.
Ama denemeye değer. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
konu farklı öne çekilcek ama Xbox 360 a uyan bir ucuz joystick varmı acaba 80 lira biraz fazlada
80 lira fazla ama kaliteside fazla. Umarım dandik bi gamepad le Xbox oynamayı düşünmüyorsundur.
Not: E-bay'den 30-40 dolara 0 olarak alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 24 Ağustos 2009; 12:54:01 > -
arkadaşlar ben farklı bişey soracağım ..play & charge kit ben de kullanıyorum. bunu şarj etmek için illa xbox360'ın açıkmı olması lazım. usb'den başka adaptörden şarj olmuyor bu. sadece xbox^tan şarj oluyor. ve şarj süresince xbox açık kalıyo. nasıl olacak bu iş... -
quote:
arkadaşlar ben farklı bişey soracağım ..play & charge kit ben de kullanıyorum. bunu şarj etmek için illa xbox360'ın açıkmı olması lazım. usb'den başka adaptörden şarj olmuyor bu. sadece xbox^tan şarj oluyor. ve şarj süresince xbox açık kalıyo. nasıl olacak bu iş...
arkadaşlar buna bi cevap yok mu ?.. -
evet acık kalması gerek... Ben pc nin usb çıkışına bağlıyorum pc 24 saat acık gece zaten batarya doluyo -
e bu pc'den doluyorsa benim apple usb şarj cihazı ile neden dolmuyor. pc'yi denemedim ama usb 'den şarj eden adaptörlede dolması gerekmiyor mu ?..bi yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba ?..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
konu farklı öne çekilcek ama Xbox 360 a uyan bir ucuz joystick varmı acaba 80 lira biraz fazlada
80 tl fazla değil arkadaşım. piyasada 60-70 tl ye de gamepadler var. 3 ay kullan direk çöpe atarsın. logitechlerin analoglarıda hiç iyi değil. piyasadaki en iyi gamepadler xbox gamepad ve dual shock 2 ve 3. gerisi külliyen çöp -
bu aletten bende var, satıyorum. ilgilenenler pm atabilir. -
Cihaz için sana pm attım... -
quote:
dealextreme'de 15 doalra falan kablolu yan sanayi yani baska firmanin XBOX icin urettigi gamepadler vardi.
Çalışır mı bilmiyorum. Ne kadar memnun kalırsın hiç bilmiyorum.
Ama denemeye değer.
DEALEXTREME'den ürün aldım air mail ile gelecek diye.
PTT yolda kaybetmiş.
böyle bir risk var bilginize. -
pc nin xbox gamepadini görmesi için aşağıdaki linkten, size uygun olan driverı indireceksiniz...
http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=Gaming -
merhaba şarj kiti ile yukarıdaki wireless kolu gören aleti alınca başka bir şeye gerek var mı pc de kullanabilmek için yani pad i hiç görmedim açık olarak neresine pil takılıyor neresine bataryası takılıo fikrim yok genel olarak bi açıklama yapabilir misiniz acaba pc de wireless kolu kullanabilmek için neleri almam gerekiyor kısacası -
Gerekli olanlar ;
-Wireless adaptör
-Wireless gamepad
Adaptörü pc ye takıp driveri ile tanıtacaksın.Eğer windows 7 gibi işletim sistemi kullanıyosan güncel driveri ms sitesinden bulabilirsin.
Daha sonra wireless kolun üstündeki wireless bulma düğmesi ile adaptörün üzerindeki düğmeye basacaksın.Gamepad zaten kendini pc ye tanıtıyor.
Bu arada w7 ye bu aleti tanıtmak için
Aygıt yöneticisinden bilinmeyen aygıtın üzerine gelip sağ tıklatın ve özellikler deyin
Driver bölümüne gelip driveri güncelle deyin
Driver için bilgisayarımı tarayına tıklayın daha sonra listeden ben seçeceğim kısmına tıklayın
Listeden Windows Common Controller for Window Class ordan da Xbox 360 Wireless Receiver for Windows a tıklayın
Güncelle deyin e oynamaya başlayın :) -
teşekkürler yorum için bu ikisini alıcam saolun
Benzer içerikler
- xbox prime
- xbox laptopa nasıl bağlanır
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox türkçe oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- ücretsiz araba oyunları
- hikayeli oyunlar
- xbox el konsolu
- telegram indirim
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X