Şimdi Ara

Xbox 360 Gamepad'ini PC de kullanmak? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
30.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tanimiyor bir turlu aygit yoneticisnden yaparkende xbox bulamiyorum tanitmak icin
  • Bende de tanımıyordu. win 7 64 bit işletim sistemim var vedriveri elle tanıttım.

Tanıtırken aygıt yöneticisinden "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver" sekmesini kullanarak "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows Version: 2.1.0.1349 [8/13/2009]" isimli sürücüyü bulup manuel olarak kur.Sorunun düzelecektir.
  • Biraz hort gibi olacak ama kolu bir türlü alete tanıtamıyorum arkadaşlar. İkisinede aynı anda basıyorum arıyor ama bulamıyor. Alıcı orijinal değil.
  • Onu pc den bi yerden arıyordun da ismi şu anda aklıma gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Biraz hort gibi olacak ama kolu bir türlü alete tanıtamıyorum arkadaşlar. İkisinede aynı anda basıyorum arıyor ama bulamıyor. Alıcı orijinal değil.

Sorunu çözebildin mi, adaptörü de nereden edindin acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamestah

quote:

Biraz hort gibi olacak ama kolu bir türlü alete tanıtamıyorum arkadaşlar. İkisinede aynı anda basıyorum arıyor ama bulamıyor. Alıcı orijinal değil.

Hallettim, wired controller olarak tanıtmışım yanlışlıkla doğru tanıtınca düzeldi. Ebaydan 20 Ocak'ta almıştım buraya mesajı attığım gün geldi alet. Bence benim kadar beklemeyin aradaki farka deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox ı bu yüzden takdir ediyorum, adamlar herşeyi düşünmüş, o kolu buna bağlama, klavye mouse la xboxta oynama vs. helal olsun.
  • Normal olarak migrosoftun sitesinde mevcut türkiye içinden alabileceğimiz bir yer yok sanırım bunu alabilirim lakin kablolu :(

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RZ06-00470100-R3G1
  • quote:

quote:

quote:

Hallettim, wired controller olarak tanıtmışım yanlışlıkla doğru tanıtınca düzeldi. Ebaydan 20 Ocak'ta almıştım buraya mesajı attığım gün geldi alet. Bence benim kadar beklemeyin aradaki farka deger

Şu anda ben gamepad i aldım ama kullanamıyorum alıcı olmadığı için. Yani kola bakıyorum o da bana bakıyor :)
    Ben de alıcıyı dealextreme den sipariş ettim 10 dolara. Orjinal değil tabiki ama yorumlarda gayet başırılı olduğu yazıyor. Tahminim bir iki haftaya gelir bir aksilik çıkmazsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda ben gamepad i aldım ama kullanamıyorum alıcı olmadığı için. Yani kola bakıyorum o da bana bakıyor :)
    Ben de alıcıyı dealextreme den sipariş ettim 10 dolara. Orjinal değil tabiki ama yorumlarda gayet başırılı olduğu yazıyor. Tahminim bir iki haftaya gelir bir aksilik çıkmazsa

Hocam aynen bende dealextreme den sipariş ettim. 23 gündür bekliorum. iyice sklmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aynen bende dealextreme den sipariş ettim. 23 gündür bekliorum. iyice sklmaya başladım.

Hadi ya çok olmuş senin, belki gümrüğee takılmıştır. Ben dealextreme den daha önce de alışveriş yapmıştım fakat o kadar uzun süre hiç beklememiştim. Benim alıcıyı sipariş edeli 4 gün olmuş bakalım bizimki ne kadar sürede gelecek veya geşlecek mi??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi ya çok olmuş senin, belki gümrüğee takılmıştır. Ben dealextreme den daha önce de alışveriş yapmıştım fakat o kadar uzun süre hiç beklememiştim. Benim alıcıyı sipariş edeli 4 gün olmuş bakalım bizimki ne kadar sürede gelecek veya geşlecek mi??

Dealextreme hepsiburada gibi çok fazla satış yaptığından ürünü tedarik etme ve kargoya verme süreleri ne yazık ki çok uzun sürüyor. Aynı ürün buyincoins, focalprice, miniinthebox tarzı sitelerde varsa onlardan almak çok daha mantıklı. 2-3 gün içinde hemen kargoluyorlar ve 10 günde elinize ulaşıyor. Benim son dealextreme siparişim kargolanmayla beraber 20-22 günde gelmişti ne yazık ki...

• Arkadaşlar xbox 360 kolunun beyazı varmı pc için ? ve bu tanıması için gereken aleti nereden alabiliriz biri link atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Play & Charge kit ile maalesef PC'ye bağlamanız mümkün değil. Çünkü play & charge kit sadece şarj ediyor, siz gamepad'i aslında hâla kablosuz kullanmakta oluyorsunuz.

PC'de kablosuz Xbox360 gamepad'ini kullanmak için. Benim de satın aldığım şu alıcıya ihtiyacınız var;

Xbox 360 Gamepad'ini PC de kullanmak?

bunu aldığınızda dört gamepad'i aynı anda pc'de kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Xbox360 direksyonları da bu cihaz ile pc'de çalışabilmektedir.

aynen bundan bende kullanıyorum pc de xbox a ve pc ye çıkan aynı oyunları gamepad ile oynuyorum sanki xbox ım varmış gibi.

pc de klavye fare kullanmak akıl karı değil benim açımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Play & Charge kit ile maalesef PC'ye bağlamanız mümkün değil. Çünkü play & charge kit sadece şarj ediyor, siz gamepad'i aslında hâla kablosuz kullanmakta oluyorsunuz.

PC'de kablosuz Xbox360 gamepad'ini kullanmak için. Benim de satın aldığım şu alıcıya ihtiyacınız var;

Xbox 360 Gamepad'ini PC de kullanmak?

bunu aldığınızda dört gamepad'i aynı anda pc'de kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Xbox360 direksyonları da bu cihaz ile pc'de çalışabilmektedir.

aynen bundan bende kullanıyorum pc de xbox a ve pc ye çıkan aynı oyunları gamepad ile oynuyorum sanki xbox ım varmış gibi.

pc de klavye fare kullanmak akıl karı değil benim açımdan.

bunun nerden bulabilirim

• forumda ikinci el bolumunde bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

forumda ikinci el bolumunde bulabilirsin.

eyv.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ara pc için 2 kol + wireless bağlantı aparatının (xbox 360 game controller)beraber satıldıgı(uygun fiyatlı) bir ilan görmüştüm ama şimdi arayıp o ilanı bulamadım.bu sekilde 2 kol+wireless aparat hesaplı bulabilecegim bir site varmı?yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAATURN

bir ara pc için 2 kol + wireless bağlantı aparatının (xbox 360 game controller)beraber satıldıgı(uygun fiyatlı) bir ilan görmüştüm ama şimdi arayıp o ilanı bulamadım.bu sekilde 2 kol+wireless aparat hesaplı bulabilecegim bir site varmı?yardımcı olabilirmisiniz?

Ben aynı şeyden düşünüyorum..
  • Alıcı olarak elimde microsoftunhttp://forum.donanimhaber.com/m_42263886/tm.htm seti var bu alıcıyı sizce kabul edermi kullana bilirmiyim bilgi verirseniz sevinirim .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.