Şimdi Ara

Playstation 3 Gamepad'de Hem Sixaxis hemde Dualshock yaziyor.Nedir bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Az önce siparis ettigim ps3 Geldi.120 Gb modeli. Kol"u elime aldigim an Cok hafif ve dandik hissettim. Ve kolun üzerinde Hem Sixaxis hemde Dualshock yaziyor. Bu kol simdi Hangisi?

Bu arada kolu cok hafif hissetmem Xbox kullanicisi oldugumdan olabilir.Yanlis anlasilmasin yani.

• peki kolu denediniz mi? Titreşme özelliği aktif mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

peki kolu denediniz mi? Titreşme özelliği aktif mi?

Hocam Cd olmadigi icin deneyemiyorum.
  • aslında her dual shock 3, sixaxistir... ama her sixaxis dualshock3 değildir... bilmem anlatabildimmi... o yüzden ds3 üzerinde sixaxis de yazması normal ve olması gerekendir...

edit: ekleme: sixaxis ne demek?
    Six Axis, 6 eksen demektir ve bu alette 6 adet analog yön ayarı var demektir... bunlar ise öncekilerde de olan sağ mantar x, sağ mantar y, sol mantar x, sol mantar y ile birlikte mantarsız olarak kumandanın x ve y eksenleri etrafındaki eğik konumuna göre algılanan diğer iki analog eksenlerdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 21 Temmuz 2010; 16:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

aslında her dual shock 3, sixaxistir... ama her sixaxis dualshock3 değildir... bilmem anlatabildimmi... o yüzden ds3 üzerinde sixaxis de yazması normal ve olması gerekendir...

Nerden bilelim hocam yani bu sekilde oldugunu.Sanki önceden kullandim. Evet ,Dualshock desen yeterli olacakti zaten.Nese tsk ederim bilgilendirdigin icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

aslında her dual shock 3, sixaxistir... ama her sixaxis dualshock3 değildir... bilmem anlatabildimmi... o yüzden ds3 üzerinde sixaxis de yazması normal ve olması gerekendir...

Nerden bilelim hocam yani bu sekilde oldugunu.Sanki önceden kullandim. Evet ,Dualshock desen yeterli olacakti zaten.Nese tsk ederim bilgilendirdigin icin.

kimse anasının karnından bu bilgi ile çıkmaz, birileri yada bir kaynak öğretir... bilmediğini fark ettiğim için(bilsen niye sorasın ki zaten) cevap vermek yerine bilgilendirmek istedim... hata bendeymiş ki cevap ile birlikte bilgi vermişim, kafanı karıştırmışım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

kimse anasının karnından bu bilgi ile çıkmaz, birileri yada bir kaynak öğretir... bilmediğini fark ettiğim için(bilsen niye sorasın ki zaten) cevap vermek yerine bilgilendirmek istedim... hata bendeymiş ki cevap ile birlikte bilgi vermişim, kafanı karıştırmışım...

Hocam tsk ederim dedim zaten.Ama sende bi zahmet su yorumuna bak
    Tekrar tsk ediyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmini koyarsan daha iyi yardım edebiliriz.(ne model olduğunu öğrenmen için)

• Benim bildiğim üstünde hem SIXAXIS hem Dualshock yazan kollar çakma olanlar .
    Yani ben öyle biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Benim bildiğim üstünde hem SIXAXIS hem Dualshock yazan kollar çakma olanlar .
    Yani ben öyle biliyorum.

Hayır. Orijinal DS3'lerde de hem Sixaxis hem Dualshock 3 yazar. En azından şu ankilerde yazıyor. Benim resmi Sony garantili PS3'ün kutusundan çıkan orijinal kolda yazıyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Temmuz 2010; 18:24:21 >
  • Arkadaşlar ben ps3 yenibir kol alıcam ama ojinal olanlara akada para vermek istemiyorum sixaxsis diye bir kol buldum onerileriniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.