Şimdi Ara

Xbox 360 Gamepad'ini PC de kullanmak? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
30.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhooniHaci

Alıcı olarak elimde microsoftunhttp://forum.donanimhaber.com/m_42263886/tm.htm seti var bu alıcıyı sizce kabul edermi kullana bilirmiyim bilgi verirseniz sevinirim .

Hayır, etmez.
  • kablolu gamepadi nasıl pc bağlayacağız driver indiriyorum ama tanımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

kablolu gamepadi nasıl pc bağlayacağız driver indiriyorum ama tanımıyor

halledebildiniz mi bende kablolu alacagimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yukarıdaki wireless gamepadi bağlama cihazı 2 gamepad bağlayınca sapıtıyor. Tek gamepadken sorun yok ama 2. de gelince bazen kendi kafasına göre starta falan basmış gibi maçı durduruyor vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

kablolu gamepadi nasıl pc bağlayacağız driver indiriyorum ama tanımıyor

halledebildiniz mi bende kablolu alacagimda

Kablolu alana kadar piyasada orjinal wireless adaptörünü 30+40 liraya satanlardan bir tane alıp wireless game pad kullanmak daha iyi. Ben kullanıyorum 4 game pad aynı anda sorunsuz çalışıyor. xbox 360 ile aynı mantık çalışıyor zaten. Youtube da nasıl tanıtılacağının ayrıntılı videoları var. Yapınca cillop gibi çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• xbox kolu destekleyen oyunlar var desteklemiyen oyunlar var
  • Hem xbox360 hem ps3 kolunu çalıştırabilen bi alet yok mu? :D
  • bugün gidip 2 tane xbox 360 joystick i aldım ama driver cdsini takıyorum yüklenmiyor hata veriyor. internetten indirdiğim driver da aynı hatayı veriyor. ne yapmak gerek acaba? önce sistem dili türkce olduğu icin uyumlu olmadığnı ve ingilizce yükleneceğini söylüyor. tamama basıyorum. "setup cannot continue because an unexpected error has occured" diyor. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

bugün gidip 2 tane xbox 360 joystick i aldım ama driver cdsini takıyorum yüklenmiyor hata veriyor. internetten indirdiğim driver da aynı hatayı veriyor. ne yapmak gerek acaba? önce sistem dili türkce olduğu icin uyumlu olmadığnı ve ingilizce yükleneceğini söylüyor. tamama basıyorum. "setup cannot continue because an unexpected error has occured" diyor. :S

kesin çözüm..

Öncelikle;

Receiver’ı bilgisayara bağlayın. (alıcı)

Aygıt Yöneticisi‘ni açın. (Bilgisayar>Özellikler>Aygıt Yöneticisi)

Bilinmeyen Aygıt’a sağ tıklayıp Özellikler’e tıklayın.

Sürücüyü Güncelleştire tıklayın.

Sürücü Yazılımı İçin Bilgisayarımı Tara‘ya tıklayın

Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver‘e tıklayın

Listeyi en aşağıya indirip, Windows Sınıfı İçin Microsoft Common Controller‘a tıklayın

Xbox 360 Wireless Receiver for Windows’a tıklayın.

Gelen uyarıya EVET deyin.

ve artık xbox 360 controller for windows kullanıma hazırdır. iyi oyunlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hmm bu şekilde çalıştı. teşekkürler. windows update listesine geldi Xbox 360 Wireless Receiver for Windows.

not: bazı denemeler yaptım
    pes2013 - sorunsuz çalışıyor
    transformers - sorunsuz çalışıyor
    fifa2013 - l1 tuşunu start olarak algılıyor oynanabilirlik kısıtlı. çözebilen varsa yardım etsin.
    gta4 - sorunsuz çalışıyor, mouse ile oynamaktan çok daha zevkli. kendi kendine tanıyor ve yapılandırıyor tuşları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmarSnan -- 27 Haziran 2013; 3:02:59 >
  • http://www.hizlial.com/xbox-360-wireless-controller-pc-ile-uyumlu/21.090.0575.0028#

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum pes oynamak için kendinden bataryasımı var yoksa pillemi çalışıyor ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Aslında sorum biraz farklı ama konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.

Şimdi hem pc'de hem Xbox'ta kullanmak istediğim bir gamepad arıyorum. Xbox'ta bir tane wireless var ama ikili oynamak için iki tane gerekiyor :D

Sorum şu, xbox'ın kablolu gamepad'ini alsam, bunu o adaptör olmadan pc'de kullanabilir miyim?

Diğeri sorum ise, eğer pc gamepad alırsam, bunu xbox'ta kullanabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: relova

Merhaba arkadaşlar,

Aslında sorum biraz farklı ama konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.

Şimdi hem pc'de hem Xbox'ta kullanmak istediğim bir gamepad arıyorum. Xbox'ta bir tane wireless var ama ikili oynamak için iki tane gerekiyor :D

Sorum şu, xbox'ın kablolu gamepad'ini alsam, bunu o adaptör olmadan pc'de kullanabilir miyim?

Diğeri sorum ise, eğer pc gamepad alırsam, bunu xbox'ta kullanabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...

"xbox 360 gamepad for windows" alırsan hem pc hem xboxda kullanabilirsin
  • Teşekkür ederim, yanıtınız için.

Bir sorum daha olacak, bu gamepadler online satış sitelerinde uçuk fiyatlardan gidiyor gibi geldi bana. Acaba Kadıköy'de falan da bu fiyatlarla mı bulurum, yoksa daha mı ucuza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: relova

Teşekkür ederim, yanıtınız için.

Bir sorum daha olacak, bu gamepadler online satış sitelerinde uçuk fiyatlardan gidiyor gibi geldi bana. Acaba Kadıköy'de falan da bu fiyatlarla mı bulurum, yoksa daha mı ucuza?

120tl'ye satılıyor nette , bilmiyorum kadıköyde durum nedir ama çok farkeden birşey olmaz bence. Zaten 100ün altında söyleyen olursa çakma ürün olması muhtemel.
  • 100 Tl mi? Of of :D Yahu bu konsol cidden zengin işi, kendisi 1000 tl, apartı 50 tl, gamepadi 100 tl, harddiski 200 tl, oyunu en az 50 tl. Ne yapacam ben bununla ya :D. Neyse bakacağız artık bir çaresine de, öğrenci harçlığıyla gerçekten zor buna para yetiştirmek.
  • Xbox 360 için wireless gamepad'im var. Şimdi ben şu PC'ye bağlamak için alınan cihazdan almak istiyorum fakat internet üzerinden almaya yönelmeden önce biri hangi dükkanlarda bulabileceğimi yazabilir mi? Ankara'da oturuyorum. Konu kirliliği omasın diye buraya yazdım.
  • BayPorsuk B kullanıcısına yanıt
    Pandoragame'den almıştım ben gamepad ile birlikte, Aynalı Çarşı'da.
  • darker2010 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.