Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Doomhammerx

http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360arcadesystem/default.htm

şu anda xbox'un orjinal sitesinde engb[uk] (ki bunlar pal makineler oluyor sanırım) arcade makinenin fiyatı 130 paund. buda 300 ytl falan yapıyor. burada sizin aynı makineye biçtiğiniz fiyat ise 500 ytl ve bu fiyat izlenimlerime göre çok iyi bulunuyor. bu farkın sebebi ne bunu anlamış değilim ? neden bu kadar insan 300 ytl yerine size 200 ytl daha fazla veriyorlar ? sadece merakımdan soruyorum. bende xbox almayı düşünüyorum ancak karışık bir tabloyla karşı karşıyayım.

bence hiç karıştırma düz mantik oyle senin dedigin gibi peki bide soyle dusun bakalım .

cihaz sipariş et (guncel kur uzerinden)
    kargoya vermeleri soyle (buyuk b risk degil ama stresi cekilemez b hal alabilir)
    vergileri kargosu belki cıkabilcek b kac b sey daha, bunlarıda hesaba katarasan ve hepsinin 100 ytlye mal varsayalım
    sence bu kadar kuru gurultu yerine atilla beyden alsan 100 ytl fazla versen istedigin zaman ona danışsan sana yardımcı olsa ve boyle guzel b ortama sahip olmak için 100 ytl degermi degmezmi ?

• ingiltereden xbox 360 geliyo dvd rom değişimi yaptırcaz sizde ama 25 gibi stok bitcek demişsiniz bizim 25indede gelme ihtimalimiz var 26sındada ya biterse stoklar kesin gelcez ama pm atın görüşelim olmadı ayırtabilir misiniz acaba 26 sına kadar

hocam bide sizde vga kablo mevcut mu onda fiyatlar ne yan sanayi ve orjinal
    kablosuz kol fiyatları 80 ytl dimi bunun yan sanayisi yok mu hocam bu arada varsa onun fiyat ne
    ayrıca ses almak için vga kablonun yanına ufak bi aparat varmış ondan mevcut mu onda fiyatlar ne yan sanayi ve orjinal.Bunların stok durumu ne ayrıca

çok teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 8 Aralık 2008; 1:10:19 >

Olurya diye soruyorum.Bayramın 2.3.4.Günü Kadıköy deki-eminönü yerinizi açma ihtimaliniz var mı?Benim xbox360 gümledi.Bunu verip arcade veya elite alayım diyorum.Elinizdeki makinalar pal ve falcon bordlu sanırım.(İsteğim o yönde).Uzun süredir bu tatili bekledim.Birikmiş oyunları oynıyacağım diye ama gel gör ki arife günü makine patladı şansa bak.Kızı da boşuna ektik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock Lee -- 8 Aralık 2008; 20:40:47 >
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltar6 -- 8 Aralık 2008; 23:24:31 >

Cihaz gerçekten aklıma yattı fakat şu sorulara birde cevap alırsam daha da netleşicek. Beklemedeyim
    quote:

Orjinalden alıntı: whiteorbital

Benim bi kaç sorum olcaktı.

Öncelikle FW'li Samsung aldığımızda çıkan Lite-On'u bize veriyormusunuz? Hani ilerde Samsung sorun çıkarırsa ve o zaman Lite-On'lar kırılabiliyorsa firmware'ini değiştirip onu kullanmayı düşünüyorum. O bakımdan sordum.

Birde Arcade'lerde HDD yok deniyor, HDD'in ne için kullanıldığını açıklayabilirmi biri? PS3'de önce bi oyunu kurmak gerektiğini duymuştum. Aynı durum XBox içinde geçerlimi? Eğer öyleyse HDD'li bi modelimi tercih etmeliyim (oyunların yüklenmesinin hızlanması açısından). Eğer öyleyse seçimimi kesinlikle Pro Pack'ten yana yapacağım.

Son olarak FW'siz bi cihaz aldığımı düşünelim, orjinal oyunların fiyatları neler? Birde güncel oyunları çıktığı gibi Türkiye'ye getiren bir firma varmı?

Hayırlı satışlar, kolay gelsin.

• quote:

Fiyatlar gerçekten çok güzel. Bugün İzmir Karşıyaka'da bi dükkana sordumda Premium'a 750TL istediler. Dedim yatar o iş..

Cihaz gerçekten aklıma yattı fakat şu sorulara birde cevap alırsam daha da netleşicek. Beklemedeyim
    quote:

Benim bi kaç sorum olcaktı.

Öncelikle FW'li Samsung aldığımızda çıkan Lite-On'u bize veriyormusunuz? Hani ilerde Samsung sorun çıkarırsa ve o zaman Lite-On'lar kırılabiliyorsa firmware'ini değiştirip onu kullanmayı düşünüyorum. O bakımdan sordum.

Birde Arcade'lerde HDD yok deniyor, HDD'in ne için kullanıldığını açıklayabilirmi biri? PS3'de önce bi oyunu kurmak gerektiğini duymuştum. Aynı durum XBox içinde geçerlimi? Eğer öyleyse HDD'li bi modelimi tercih etmeliyim (oyunların yüklenmesinin hızlanması açısından). Eğer öyleyse seçimimi kesinlikle Pro Pack'ten yana yapacağım.

Son olarak FW'siz bi cihaz aldığımı düşünelim, orjinal oyunların fiyatları neler? Birde güncel oyunları çıktığı gibi Türkiye'ye getiren bir firma varmı?

Hayırlı satışlar, kolay gelsin.

Orjinal oyunları çoğu arkadaş playasia' dan siparişle temin ediyor. Resmi yoldan oyun getirdiğinizde fiyatlar yükseliyor o yüzden sanırım sizin içinde en iyi çözüm playasia. Lite-on dvdrom şu an için ticari değer taşımıyor. Yazılım güncellemeyi zaten bir defaya mahsus ücretsiz yapıyoruz o yüzden ileride bir gelişme olursa sizede yardımcı oluruz. HDD sadece oyun oynamayı düşünen birisi için olmazsa olmaz bir şart değil ama son güncellemeden sonra artık daha vazgeçilmez oluyor. Bizim size önerimiz eğer bütçeniz elveriyorsa 60 GB Pro pack almanız yönünde.

• quote:

Orjinalden alıntı: baltar6

Bende pal falcon fw li arcade den almak istiyorum.Ödemeyi bayramdan sonra havale ile yapmayı düşünüyorum.Özel mesaj ile gerekli bilgileri iletebilirmisiniz acaba?
    Teşekkürler.

Size özel mesaj atılamıyor. Mail adresi yada gsm numarası verirseniz detayları gönderebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nonatri

kısmetse bayramın son günü veya ondan sonra bi tanıdıkla fw'li xbox arcade 590 ytl ye aldırıyorum
    elinizde vga kablo ve verbatim double layer 8.5 gb dvd buluyormu?
    belki gelmişken onlarıda aldırırım. ;)

Vga kablo ve verbatim double layer 8.5 gb dvd stoklarımızda var, bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanogluserkan

Selamlar!Mete/Atilla Bey,

Olurya diye soruyorum.Bayramın 2.3.4.Günü Kadıköy deki-eminönü yerinizi açma ihtimaliniz var mı?Benim xbox360 gümledi.Bunu verip arcade veya elite alayım diyorum.Elinizdeki makinalar pal ve falcon bordlu sanırım.(İsteğim o yönde).Uzun süredir bu tatili bekledim.Birikmiş oyunları oynıyacağım diye ama gel gör ki arife günü makine patladı şansa bak.Kızı da boşuna ektik.

Geçmiş olsun, üzüldüm. Cuma günü ve ertesi açığız, geldiğinizde ne yapabileceğimize bakarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

ingiltereden xbox 360 geliyo dvd rom değişimi yaptırcaz sizde ama 25 gibi stok bitcek demişsiniz bizim 25indede gelme ihtimalimiz var 26sındada ya biterse stoklar kesin gelcez ama pm atın görüşelim olmadı ayırtabilir misiniz acaba 26 sına kadar

hocam bide sizde vga kablo mevcut mu onda fiyatlar ne yan sanayi ve orjinal
    kablosuz kol fiyatları 80 ytl dimi bunun yan sanayisi yok mu hocam bu arada varsa onun fiyat ne
    ayrıca ses almak için vga kablonun yanına ufak bi aparat varmış ondan mevcut mu onda fiyatlar ne yan sanayi ve orjinal.Bunların stok durumu ne ayrıca

çok teşekkürler şimdiden

Merak etmeyin verdiğiniz tarihte bir problem çıkacağını sanmıyorum. Kablosuz kontrolör 80 ytl, vga kablo konsol ile beraber alındığında 25 ytl, stoklarda yeterince var.

• quote:

Orjinalden alıntı: omertheworld

hayırlı satışlar süper fiyatlar bende pro pack almayı düşünüyorum

Sizi de xbox ailesine katalım, bekleriz.
  • selam kardes benım makınada sızde yarın acık olucaksınz sanırım e74 den sızde benım makına ıns olumlu haberlerınızı beklıyorum tskr....ilkay SON....

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: baltar6

Bende pal falcon fw li arcade den almak istiyorum.Ödemeyi bayramdan sonra havale ile yapmayı düşünüyorum.Özel mesaj ile gerekli bilgileri iletebilirmisiniz acaba?
    Teşekkürler.

Size özel mesaj atılamıyor. Mail adresi yada gsm numarası verirseniz detayları gönderebiliriz.

Şu anda açık özel mesaj özelliği.Profiliniz de ki msn adresinide ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltar6 -- 12 Aralık 2008; 4:09:48 >
    ALDIKLARIM----&gt;&gt;&gt;&gt;("daredeviled"xbox 360 red dead redemption)--("EASTWOOD1981" sony mdr-ex82)--("pasha_kubilay" PSP 3001 , xbox 360 controller)--("yusuf ırmak" xbox 360 oyunları)--("otaku" xbox 120 gb hdd)--("bloodygod" xbox360 battlefield 3)

SATTIKLARIM----&gt;&gt;&gt;&gt;("RuLz" ps2 memory card)--("ganeja" euro 2008 ps3)--("Doruk.." sennheiser cx 280 kulaklık)--("Nachtsicht93" red dead redemption xbox 360)--("MegaTherioN" sıfır PlayStation 3)--("Loukas" sıfır PlayStation 3)--("tajima" xbox 360)--("Yengec1907" xbox fifa 11)--("otaku" battlefield 3 xbox)--("burhanbal" google nexus 7 tablet)--("furky86" Samsung Galaxy Note 8.0 3G Tablet)--
  • birde 20 gb lik pro falcon var mı?
    ALDIKLARIM----&gt;&gt;&gt;&gt;("daredeviled"xbox 360 red dead redemption)--("EASTWOOD1981" sony mdr-ex82)--("pasha_kubilay" PSP 3001 , xbox 360 controller)--("yusuf ırmak" xbox 360 oyunları)--("otaku" xbox 120 gb hdd)--("bloodygod" xbox360 battlefield 3)

SATTIKLARIM----&gt;&gt;&gt;&gt;("RuLz" ps2 memory card)--("ganeja" euro 2008 ps3)--("Doruk.." sennheiser cx 280 kulaklık)--("Nachtsicht93" red dead redemption xbox 360)--("MegaTherioN" sıfır PlayStation 3)--("Loukas" sıfır PlayStation 3)--("tajima" xbox 360)--("Yengec1907" xbox fifa 11)--("otaku" battlefield 3 xbox)--("burhanbal" google nexus 7 tablet)--("furky86" Samsung Galaxy Note 8.0 3G Tablet)--
  • Merhaba,

Eldeki ps2 artık tat vermedigi icin uzun zamandr ps3 almayi düşünüyorduk ama xbox arcade 'in burada fiyatini görünce tamamen duygusal sebeplerden dlay xbox 360a kanım kaynadı . Ps2 yi uygun fiyata satıp , üzerine ilave ile arcade bir makina alabilrim ama en büyük tedirginligimiz malum 3 kırmızı ışık problemi. Malesef xbox fanatikleri gibi 3 k verdikçe yeni konsol alacak lüksümüz yok, yani aldık mı bir kere alacagiz. Arcade ve pro makinalarda 3k problemi ile ne kadar sık karşılaşıyorsunuz ve buna bir garanti verebiliyormusunuz. Bir de diyelim makina 3 k gördü, tamiri mumkun mu, mumkunse ne kadara ? . Cevaplar tatmin edici olmazsa malesef yuregim buruk yine P3 e dogru kaymak zorunda kalacagim

• Bir sorum daha olacak Arcade modeli alsak buna elimizdeki 3.5 external hdd takabilirmiyiz ( elimde western digital 1 tb 3.5 my book external hdd var)

Orjinalden alıntı: swat882

hocam yılbaşı geliyor malum..herhangi bir güncelleme varmı?

Yılbaşı nedeniyle bayram kampanyasını uzattık. İkisi bir arada oldu yani...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.