Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Taksitli fiyatlarda oynama şansımız varmı?

mesela Xbox 360 Elite FW li 10 ay 820 ye alabilirim

(ciddiyim)

Şu fiyatları da 1-2 hafta daha yükseltme sizden alacam çok güzel referanslar duydum

yukarida yazan telefondan aramayi denedim ama fax sinyali geliyor genelde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xanu

Bu aksam DVD-ROMU u size gonderecegim , yurtici kargo ile , hesap numaraniz ,adresiniz ve telefon numaranizi PM ile rica ediyorum.

yukarida yazan telefondan aramayi denedim ama fax sinyali geliyor genelde.

Pm attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

-Fiyatlar ilk mesajdaki gibi mi hala?
    -X360 için Jasperı beklememizi mi tavsiye edersiniz yoksa falconla arasında çok büyük bi fark olmayacak mı?
    -X360 arcade alıp pc hddsini bağlama şansımız var mı?
    -Ben Balıkesirde oturuyorum kredi kartı limitim de öğrenci kartı olduğu için 300 tl.Nakitle almayı düşünüyorum havaleyle alım mümkün mü?

Teşekkürler...

quote:

Atik nerdesin yahu bak bi sürü soru sorduk online da olmuşsun bugün az bilgi ver bakalım başlığına bak

Şu fiyatları da 1-2 hafta daha yükseltme sizden alacam çok güzel referanslar duydum

Yoğunluk nedeniyle zaman zaman cevap yazamadığım oluyor, bu günde o günlerden birisi.

-Fiyatlar aynı.
    -Temel fark gpu, falcon' da 80 nm. Jasper' da 65 nm. Karar size ait.
    -Pc harddiskini bağlayamazsınız.
    -Havale ile alabilirsiniz , banka detaylarını alacağınız zaman pm ile bildiririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Taksitli fiyatlarda oynama şansımız varmı?

mesela Xbox 360 Elite FW li 10 ay 820 ye alabilirim

(ciddiyim)

Taksit olayında biz ile ilgili herhangi birşey yok, olay tamamen bankayla sizin aranızda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord831

3k hatası verdikden sonra tekrar yaptırp devam edip ondan sonra makina tekrar 3k verince çöpemi atıcaz tekrar tamiri mümkünmü

Tekrar tamir edilebilir, çöpe atılacak diye bir şey yok. Anakart üzerinde fiziksel zarar yoksa (via kopması gibi) defalarca işlem yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

-Fiyatlar ilk mesajdaki gibi mi hala?
    -X360 için Jasperı beklememizi mi tavsiye edersiniz yoksa falconla arasında çok büyük bi fark olmayacak mı?
    -X360 arcade alıp pc hddsini bağlama şansımız var mı?
    -Ben Balıkesirde oturuyorum kredi kartı limitim de öğrenci kartı olduğu için 300 tl.Nakitle almayı düşünüyorum havaleyle alım mümkün mü?

Teşekkürler...

quote:

Atik nerdesin yahu bak bi sürü soru sorduk online da olmuşsun bugün az bilgi ver bakalım başlığına bak

Yoğunluk nedeniyle zaman zaman cevap yazamadığım oluyor, bu günde o günlerden birisi.

-Fiyatlar aynı.
    -Temel fark gpu, falcon' da 80 nm. Jasper' da 65 nm. Karar size ait.
    -Pc harddiskini bağlayamazsınız.
    -Havale ile alabilirsiniz , banka detaylarını alacağınız zaman pm ile bildiririm.

Teşekkür ettim...Msni de ekledim shit_ .. li bişi kabul et de bir sorum olursa ordan sorayım rahat rahat kolay gelsin

• quote:

Teşekkür ettim...Msni de ekledim shit_ .. li bişi kabul et de bir sorum olursa ordan sorayım rahat rahat kolay gelsin

Msn' i en son dosya transferi için zorunlu kaldığımdan 7 ay önce açmıştım, bir daha ne zaman açarım bilemiyorum. Buradan iletişime geçmeniz daha az beklemenizi sağlar sanırım.
  • 65nm ve 80 nm arasında sıcaklık farklı bayağı olur sanırım ? buda 3k riskini bayağı azaltıyor kanımca

Orjinalden alıntı: ch0sen

65nm ve 80 nm arasında sıcaklık farklı bayağı olur sanırım ? buda 3k riskini bayağı azaltıyor kanımca
    ^

3K' nın nedeni sadece sıcaklık olsaydı MS bunu bugüne kadar çözemezmiydi, bu kadar aciz bir firmamı?
    Elbette sıcaklıkta bir faktör ve önemli bir faktör ama tek ve salt etkin faktör değil.

Jasper için elimizde yeterince bilgi yok bu yüzden karşılaştırma yapmak anlamlı değil. Arabada giderken dikiz aynanızdan bakmak ile ufku gözlemek farkı şeylerdir. Birinde olguları değerlendirirsiniz, diğerinde ise olasılıklar söz konusudur...
  • Merhabalar Atik_Elektronik
    Ben ve arkadaşım olmak üzere kredi kartı ile tek çekim xbox360 elite modelinden almak istiyoruz FW li olan modellerinden iki tane alırsak fiyatta bir indirim söz konusu olablirmi acaba?

quote:

Msn' i en son dosya transferi için zorunlu kaldığımdan 7 ay önce açmıştım, bir daha ne zaman açarım bilemiyorum. Buradan iletişime geçmeniz daha az beklemenizi sağlar sanırım.

Tamam o zaman burdan sorayım :D...Bu 80 ytllik 1 yıllık garanti parasını alırken vermemiz şart mı çünkü ben günlük maaş aldığım için tam xbox parası çıkınca alıcam hemen para kalmıcak ..80 teleyi de 1 hafta falan sonra göndersek olur mu

• Bişey daha sorcaktım unutmuşum .. Kargo olayı nasıl oluyo anlaşmalı bir kargo firmanız var mı malum bu aralar el yakıyo kargolar tahmini ne kadara patlar kargo ps3 fiyatına gelmesin komple aparatlarla falan ..

quote:

quote:

Tamam o zaman burdan sorayım :D...Bu 80 ytllik 1 yıllık garanti parasını alırken vermemiz şart mı çünkü ben günlük maaş aldığım için tam xbox parası çıkınca alıcam hemen para kalmıcak ..80 teleyi de 1 hafta falan sonra göndersek olur mu

Olur , problem değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

Elinizde Xbox 360 headset varmı? mümkünse siyah makina Elite çünkü.

Beyaz var.
  • quote:

Bişey daha sorcaktım unutmuşum .. Kargo olayı nasıl oluyo anlaşmalı bir kargo firmanız var mı malum bu aralar el yakıyo kargolar tahmini ne kadara patlar kargo ps3 fiyatına gelmesin komple aparatlarla falan ..

15-16 ytl kargo ödersiniz.
  • arcade pack ve 60 gb pro pack ıcerıgını ogrenebılırmıyım neler cıkıyor paketten

quote:

Bişey daha sorcaktım unutmuşum .. Kargo olayı nasıl oluyo anlaşmalı bir kargo firmanız var mı malum bu aralar el yakıyo kargolar tahmini ne kadara patlar kargo ps3 fiyatına gelmesin komple aparatlarla falan ..

15-16 ytl kargo ödersiniz.

Teşekkürler haftaya parayı yollucam arkadaşıma bi pro almaya gelcek sizden sarı bişi adı metn,artık bir iki hediye bişi verirsiniz packin yanında,hdmi to hdmi kablo makbule geçerdi varsa hade öptüm

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.