Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: eMRe392k.

Sizden tek istediğim Ocak ayına kadar burda olmanız...Bir Arcade fwli'de ben alıcam.Umarım dvd rom kalır.

Bir yere gitmiyoruz , hep burdayız. Dvd-rom konusunda sıkıntı var, yurtdışında tedarikçiler fiyatları ikiye katladı; Bu stokların tükenmeye başladığı anlamına geliyor.
  • Çok sordum ama bir zaman hatası oldu sanırım 56 ekran tüplü tv var bende arcade'de sorun olur mu ?İlginiz için teşekkürler.

Orjinalden alıntı: eMRe392k.

Çok sordum ama bir zaman hatası oldu sanırım 56 ekran tüplü tv var bende arcade'de sorun olur mu ?İlginiz için teşekkürler.

Herhangi bir problem olmaz ama HD görüntü ile aldığınız kadar zevk alamazsınız gibi geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atieng

Evet sanırım kararımı verdim. 60 GB pro alacağım. PM'den banka hesap bilgilerini ve Ankara için ulaşma süresini bildirirseniz sevinirim.

Pazartesi gönderilir ve salı elinizde olur.
  • eliteye neden zam geldi acaba

Orjinalden alıntı: fbgrkm

eliteye neden zam geldi acaba

Yeni gelenlerin maliyeti biraz fazla, küçük bir ayarlama yaptık.
  • Ben geçen gün Arcade Pack aldım.Atilla abiye saygılarımı sunarım,herkesede tavsiye ederim.

Orjinalden alıntı: ugurfb

Ben geçen gün Arcade Pack aldım.Atilla abiye saygılarımı sunarım,herkesede tavsiye ederim.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
  • Arcade in amerika fiyatı 265$ (yanında bir oyunla ) satılıyor. Bu da 420 ytl civarına geliyor ki siz de 480 e satıyorsunuz.

Bence fiyatlar gayet iyi.

İyi satışlar diliyorum.

Belki ilerde bir xbox düşünebilirim

Orjinalden alıntı: Emox

Arcade in amerika fiyatı 265$ (yanında bir oyunla ) satılıyor. Bu da 420 ytl civarına geliyor ki siz de 480 e satıyorsunuz.

İyi satışlar diliyorum.

Amerika fiyatı 149-199 $ arası değişiyor fakat Atik pal fiyatı verdiğinden karşılaştırmak anlamsız .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emox

Arcade in amerika fiyatı 265$ (yanında bir oyunla ) satılıyor. Bu da 420 ytl civarına geliyor ki siz de 480 e satıyorsunuz.

İyi satışlar diliyorum.

Sağolun, sizide bekleriz.
  • aldıktan sonra kısa bır sure sonra 3k garantınız varmı değiştirmek şartıyla ne bılıyım 15 gun 1 ay vs....

İyi satışlar...

Orjinalden alıntı: ozgur106

aldıktan sonra kısa bır sure sonra 3k garantınız varmı değiştirmek şartıyla ne bılıyım 15 gun 1 ay vs....

Üretim hatalarına karşı 15 gün garantimiz var, bu süre içerisinde oluşan bir 3k durumunda yeni konsol alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berrenger

Eski konsollara 3K'ya karşı önlem için herhangi bir uygulamanız var mı (ekstra soğutma, fan değişimi, headsink, xplant değişim vs.)
    Varsa nelerdir ve fiyat olarak ne kadara gelir?

İyi satışlar...

Eskiden beri extra fanlarla ve stok fanları değiştirme ile yaptığımız bir soğutma var, özellikle garantili satışlarımızda alıcılar istemese dahi zorunlu kılıyorduk ki zaman haklı olduğumuzu bize gösterdi. Şu an üretilen falconlarda ise buna ihtiyaç duymuyoruz.

3k tamiri sonrasında ise Xenon ve Zephyr boardlarda stok fanların geri besleme devresine müdahale ederek ısı/devir oranını değiştiriyoruz. Bu yolla extra fanlarla elde ettiğimize yakın ısı derecelerini daha az gürültüyle sağlayabiliyoruz. Elinizde Xenon ve Zephyr boardlu bir konsol varsa sizede önerebilirim, masrafı 30 ytl.

• quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Eski konsollara 3K'ya karşı önlem için herhangi bir uygulamanız var mı (ekstra soğutma, fan değişimi, headsink, xplant değişim vs.)

İyi satışlar...

Eskiden beri extra fanlarla ve stok fanları değiştirme ile yaptığımız bir soğutma var, özellikle garantili satışlarımızda alıcılar istemese dahi zorunlu kılıyorduk ki zaman haklı olduğumuzu bize gösterdi. Şu an üretilen falconlarda ise buna ihtiyaç duymuyoruz.

3k tamiri sonrasında ise Xenon ve Zephyr boardlarda stok fanların geri besleme devresine müdahale ederek ısı/devir oranını değiştiriyoruz. Bu yolla extra fanlarla elde ettiğimize yakın ısı derecelerini daha az gürültüyle sağlayabiliyoruz. Elinizde Xenon ve Zephyr boardlu bir konsol varsa sizede önerebilirim, masrafı 30 ytl.

Bahsettiğiniz mod işlemini her iki mağazanızda da yapıyorsunuz değil mi?
    Termal macunu değiştirmek gerekli midir?
    CPU ve GPU üzerine ekstra fan takılabiliyor mu? takılırsa faydalı oluyor mu?
    Bütün bu işlemleri termal macun değiştirme, CPU, GPU fan takma, ram lere heatsink ve
    ekstra fan takma ve değiştirme işlemleri ne kadara mal olur ve ne kadar sürede teslim ediyorsunuz?
    Yani kendimiz getirsek 1-2 saat içinde geri alabilir miyiz?
    Cevaplarınız için çok teşekkürler.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrenger -- 17 Kasım 2008; 16:20:35 >

• attila bey size verdiğim makina için pm attım ama geri dönü$ yapmadınız,bi kontrol edermisiniz gelen kutunuzu.

quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

İyi satışlar...

Bahsettiğiniz mod işlemini her iki mağazanızda da yapıyorsunuz değil mi?
    Termal macunu değiştirmek gerekli midir?
    CPU ve GPU üzerine ekstra fan takılabiliyor mu? takılırsa faydalı oluyor mu?
    Bütün bu işlemleri termal macun değiştirme, CPU, GPU fan takma, tam lere heatsink ve
    ekstra fan takma ve değiştirme işlemleri ne kadara mal olur ve ne kadar sürede teslim ediyorsunuz?
    Yani kendimiz getirsek 1-2 saat içinde geri alabilir miyiz?
    Cevaplarınız için çok teşekkürler.

Teknik servisi sadece Kadıköyde veriyoruz. MS' un kullandığı termal macunda eğer üretim bandında bir hata yoksa değiştirilmesine gerek yok. Gpu üzerine extra fan takılabilir ama Cpu üzerine fan takılmasını önermem. Zaten amatörce soğutma yapanların en temel yaptıkları hata Cpu' yu soğutmaya çalışmaları. Konsol üzerindeki stok fanlar Cpu içerisindeki termal sensor' ün ürettiği gerilim ile devir kontrolünü sağlar. Yani Cpu soğutuldukça arka fanlar yavaşlar ve konsol içerisindeki ısı artmaya başlar böylece Cpu' yu soğutayım derken Gpu' yu ısıtırsınız. Xenon ve Zephyr boardlarda stok fanların geri besleme devresinin ısı/devir oranının değiştirilmesi Xbox360' ın temel tasarımına en uygun müdahale olacaktır. Bütün bu açıklamalardan sonra yinede Gpu üzerine fan ve ram üzerine heatsink takılmasını istiyorsanız 90 ytl karşılığı yapalır ama 1-2 saat içinde ne yazıkki imkansız.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.