Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nikos_d

Merhabalar, ben jasper boardlarla ilgili sormak istiyorum,eğer net bir cevap alabilirsem sevinirim. Jasper boardlar yurtdışında satışa sunuldu deniliyor, nekadar doğru bilmiyorum. Siz nezaman getirmeyi düşünüyorsunuz? Jasperlar nezamn gelir? bunu gerçekten merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim. Birde benim Elite makinam neoldu hocam ses çıkmadıda.

Jasper boardlar yurtdışında çıktı deniyor ama gerçekmi bilmiyorum. Çıksa bile sonuçta elimizdeki ürünler bitmeden yeni ürün getirmeyeceğimize göre beklemek zorundayız. Cihaz ile ilgili bilgiyi Mete Bey' e sormak durumundayım ama geç oldu, yarın ilgilenirim ve bilgi veririm.

Cihazınızın gpu'su ve hana' sı reballing işlemi sonrası yerine takılmış. Şu an testte, ayrıca pm göndereceğim.

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Bugünde telefonda görüştüm inşallah yapacaksınız hocam size çok güveniyor ve inanıyorum. Ayrıca ikinci bir cihaz daha düşünüyorum ve Jasper düşünüyorum gelince temin etmek lazım bitane. Haberlerinizi merakla bekliyorum . Bu arada gerçekten çok ilgilisiniz, saygılarımı sunuyorum hocam.

• s.a bugün atik elektronikten pro pack aldım tabi bunun içinde samsung 2232bw lcd monitor aldım fakat net bi görüntü alamıyorum.hafif bulanıklık var.tüm çözünürlükleri denedim ama olmuyor nedense.ilk defa xbox 360 kullanıyorum ama görüntüde bi problem olduğu anlaşılıyor.bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden saolun.saygılar

Orjinalden alıntı: sin666

s.a bugün atik elektronikten pro pack aldım tabi bunun içinde samsung 2232bw lcd monitor aldım fakat net bi görüntü alamıyorum.hafif bulanıklık var.tüm çözünürlükleri denedim ama olmuyor nedense.ilk defa xbox 360 kullanıyorum ama görüntüde bi problem olduğu anlaşılıyor.bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden saolun.saygılar

Kullandığınız kabloda bir problem olabilir, öncelikle kabloyu değiştirmeyi deneyin.
  • Hocam test sonuçlarını merakla bekliyorum şuan nasıl herşey? Reballing ile umutlandım ben.
    Alışveriş yaptıklarım : Sanat7, roland3tr, hdkara, xLNTx,darkraider,kubilay baykal,neo_3435,zizy,Atik Elektronik,portnoi,First_Person,Bilkons Elektronik,mehmetozen765,tezocan,yusuflvd,foxcuk35,s.s.s.,M0nkey D. Luffy,a.ihsan,koko69,hellborn7,charcharodon carcharias,astramastra ,TMF,
    Oppsional,sorix,prince1,onurkarci,pozitron84,expo-9009.
  • tüplü tv ye bağlayınca daha iyi görüntü aldım dediğiniz gibi vga kabloda bişey var.kabloyuda yeni almıştık haliyle ama demekki bozukmuş.teşekkürler

Hocam test sonuçlarını merakla bekliyorum şuan nasıl herşey? Reballing ile umutlandım ben.

Cihazınız çalışıyor. Pm ile bilgi vermek istedim ama size pm atılamıyor.
  • quote:

tüplü tv ye bağlayınca daha iyi görüntü aldım dediğiniz gibi vga kabloda bişey var.kabloyuda yeni almıştık haliyle ama demekki bozukmuş.teşekkürler

Kabloyu bizden aldıysanız getirin değiştirelim, bizden almadıysanızda aldığınız yerin değiştirmesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

iyi gunler fiyatlarınız gercekten harika..bu hafta 2 adet arcade pack almayı dusunuyorum stoklarınızda varmı? iyi satışlar...

Stok durumu uygun, bekleriz.
  • quote:

quote:

tüplü tv ye bağlayınca daha iyi görüntü aldım dediğiniz gibi vga kabloda bişey var.kabloyuda yeni almıştık haliyle ama demekki bozukmuş.teşekkürler

Kabloyu bizden aldıysanız getirin değiştirelim, bizden almadıysanızda aldığınız yerin değiştirmesi lazım.

kabloyu sizden aldım karagül işhanındaki dükkandan almıştım.hafta sonu diye getiremedim yarın getiricem.sağolun ilginiz için

quote:

Hocam test sonuçlarını merakla bekliyorum şuan nasıl herşey? Reballing ile umutlandım ben.

Cihazınız çalışıyor. Pm ile bilgi vermek istedim ama size pm atılamıyor.

Hocam beni nekadar mutlu ettiniz anlatamam ya. Peki test süreci nekadar? inşallah olacak makinam sayenizde haberlerini bekliyorum çok sağolun

• selam, ps3 satisiniz var midir? eger var ise 40gb ps3 un pesin ve 3-4-5 taksitli fiyatini ogrenebilir miyim? tesekkurler
  • cumartesi günü x360 pro aldım sağolsunlar çok ilgilendiler hatta maça gideceğimiz için konuştuk makineyi bi restorana bıraktılar ayrıca babamlada kısa bi sohbetleri oldu babamda burayı beyendi kesinlikle x360 alınıcak en iyi seçenek istanbulda oluğda atikten x360ı almayan bence hata etmiş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cturna

arcade packlerden varmı elinizde?

Stoklar sağlam..

Sorunuzla ilgili pm attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbgrkm

cumartesi günü x360 pro aldım sağolsunlar çok ilgilendiler hatta maça gideceğimiz için konuştuk makineyi bi restorana bıraktılar ayrıca babamlada kısa bi sohbetleri oldu babamda burayı beyendi kesinlikle x360 alınıcak en iyi seçenek istanbulda oluğda atikten x360ı almayan bence hata etmiş olur

Övgünüz için teşekkür ederiz, tekrar hayırlı olsun.
  • Selamlar.

nasılız? iyiyizdir umarım? Xbox360 aldım alalı PS3'ümü unuttum valla :) Bunca zaman yazık etmişim PS3'e harcadığıma. Atik elektronike ekrar tekrar teşekkürler.

Bir sorum olacak. Bendeki xbox360'ı biliyorsunuz. Xbox live a bağlansam sıkıntı yaratır mı? Şu amaçla soruyorum

1- orijinal oyunu online olarak bu makinayla oynasam, sıkıntı yaşar mıyım?
    2- Bilmiyorum. PS3 gibi güncellemeler anladığım kadarıyla xbox360 için de geçerli. Fİrmware update yapsam makinem mevcut FW özelliğini yitirir mi?
    3- Ayrıca yeni dahboard çıkmış sanırım, harddiske yükleyerek oyunları oynama. Bu cihazda dahboard'u güncellesem FW özelliği sıkıntıya girer mi?
    4-eski xbox oyunlarını xbox360 ile oynamak mümkün.

http://www.xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm

yalnız bir güncelleme gerekiyor(yada benim mevcut cihazım zaten buna uygun olarak güncel) . Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbigtime -- 4 Aralık 2008; 10:25:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mrbigtime

Selamlar.

nasılız? iyiyizdir umarım? Xbox360 aldım alalı PS3'ümü unuttum valla :) Bunca zaman yazık etmişim PS3'e harcadığıma. Atik elektronike ekrar tekrar teşekkürler.

Bir sorum olacak. Bendeki xbox360'ı biliyorsunuz. Xbox live a bağlansam sıkıntı yaratır mı? Şu amaçla soruyorum

1- orijinal oyunu online olarak bu makinayla oynasam, sıkıntı yaşar mıyım?
    2- Bilmiyorum. PS3 gibi güncellemeler anladığım kadarıyla xbox360 için de geçerli. Fİrmware update yapsam makinem mevcut FW özelliğini yitirir mi?
    3- Ayrıca yeni dahboard çıkmış sanırım, harddiske yükleyerek oyunları oynama. Bu cihazda dahboard'u güncellesem FW özelliği sıkıntıya girer mi?
    4-eski xbox oyunlarını xbox360 ile oynamak mümkün.

http://www.xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm

yalnız bir güncelleme gerekiyor(yada benim mevcut cihazım zaten buna uygun olarak güncel) . Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler, xbox ile aranızın iyi olmasına sevindim. DVD-rom' u FW' li her makina online olduğunda farkedilme riski taşır. Online oynarken minumum risk istyorsanız orjinal oyun kullanmanızı tavsiye ederim. Back-up oyun ile uzun zamandır banlanmayanlarda var bu da ayrı bir konu ama; kesin bir çözüm istiyorsanız bir çok xbox aşığı arkadaş gibi çift konsol kullanabilirsiniz.

Fİrmware update ile dvdrom' a yapılan fw değişikliği farklı konular, herhangi bir etkileşim sözkonusu değil. Son güncelleme ile dashboard değişti ve oyunlarınızı harddiskten oynama özelliği eklendi. Güncellemeyi yapabilirsiniz , dvdrom' da yapılan fw işlemi etkilenmeyecektir. Eski xbox oyunlarınıda konsolunuzda oynayabilirsiniz.

• süper fiyatlar valla..hayırlı satışlar..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.