Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
76.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: cathedral

süper fiyatlar valla..hayırlı satışlar..

Teşekkürler, sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imansiz1903

selam, ps3 satisiniz var midir? eger var ise 40gb ps3 un pesin ve 3-4-5 taksitli fiyatini ogrenebilir miyim? tesekkurler
  • Eşim ne yazıkki xbox360 konusunda benimle aynı fikirde değil :D.. Ama idare ediyoruz.

Cevap için teşekkürler. Dashboard konusunda; HDD'den okuyabilecek olması harika, çünkü mevcut DVDROM'un turbo fan ayarında ses çikardığını bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Orjinalden alıntı: mrbigtime

Eşim ne yazıkki xbox360 konusunda benimle aynı fikirde değil :D.. Ama idare ediyoruz.

Cevap için teşekkürler. Dashboard konusunda; HDD'den okuyabilecek olması harika, çünkü mevcut DVDROM'un turbo fan ayarında ses çikardığını bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Güncellemeden sonra artık xbox çok daha az ses çıkaracak, memnun kalacaksınız.
  • quote:

quote:

selam, ps3 satisiniz var midir? eger var ise 40gb ps3 un pesin ve 3-4-5 taksitli fiyatini ogrenebilir miyim? tesekkurler

Ps3' de şu an 40 gb için, Türkiye distribütörü teknoloji ürünü satan mağazalara özellikle stok sıfırlamak için olağanüstü fiyatlar veriyor. Spot ürün ile garantili ürün arasında yok denecek kadar bir fark var; bu yüzden tanınmış teknoloji marketlerinden birisini tercih etmeniz sizin için daha uygun olur diye düşünüyorum.
  • abi ya şimdi almanyadan alırsam onlarda fwsiz mi?yoksa valla senden alcam.

Orjinalden alıntı: K®ATOS

abi ya şimdi almanyadan alırsam onlarda fwsiz mi?yoksa valla senden alcam.

Almanyada mağazadan alacaksanız tabii ki FW' sizdir. Oradada FW' işlemi yapılıyor ama fiyat yönünden buradan pek farkı yok.
  • 1 saat içinde gelip alıcam 1 arcade

Orjinalden alıntı: cturna

1 saat içinde gelip alıcam 1 arcade

Mesajınızı zamanında okuyabilseydim bekleriz diye yazacaktım ama zaten gelip aldığınız için sadece hayırlı olmasını dileyebiliyorum; İyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • hehe teşekkür ederim :)
    alış-veriş yaptıklarım : birumut (x2), ertuğrul (x2), dragonstory, Arda Türkmen'' Şahin Abi '' (x2), sky__walker , QuAnTuM-C , espana , madman1 , fateeh33 (x2) ...
  • benım bılgısayarda dvd rw var xbox alsam takabılırmıyım
  • 25 Aralık'a doğru arcade fwli alıcam.O zamana dvd-rom stoğu yeter mi acaba ? Birde Manisa İstanbul arası kargo ücreti ne kadar olur ?

Orjinalden alıntı: eMRe392k.

25 Aralık'a doğru arcade fwli alıcam.O zamana dvd-rom stoğu yeter mi acaba ? Birde Manisa İstanbul arası kargo ücreti ne kadar olur ?

25 aralığa kadar bitmez sanırım. Manisa İstanbul arası 12-15 ytl arası tutar.
  • hayırlı satışlar süper fiyatlar bende pro pack almayı düşünüyorum

Öncelikle FW'li Samsung aldığımızda çıkan Lite-On'u bize veriyormusunuz? Hani ilerde Samsung sorun çıkarırsa ve o zaman Lite-On'lar kırılabiliyorsa firmware'ini değiştirip onu kullanmayı düşünüyorum. O bakımdan sordum.

Birde Arcade'lerde HDD yok deniyor, HDD'in ne için kullanıldığını açıklayabilirmi biri? PS3'de önce bi oyunu kurmak gerektiğini duymuştum. Aynı durum XBox içinde geçerlimi? Eğer öyleyse HDD'li bi modelimi tercih etmeliyim (oyunların yüklenmesinin hızlanması açısından). Eğer öyleyse seçimimi kesinlikle Pro Pack'ten yana yapacağım.

Son olarak FW'siz bi cihaz aldığımı düşünelim, orjinal oyunların fiyatları neler? Birde güncel oyunları çıktığı gibi Türkiye'ye getiren bir firma varmı?

Hayırlı satışlar, kolay gelsin.
  • merhaba.orijinal oyun sattığınızı da söylemişsiniz önceki sayfalarda.belirli bir fiyat listeniz var mıdır yoksa oyununa göre mi fiyat belirliyorsunuz? ve oyunlarda taksit imkanı var mı?
  • http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360arcadesystem/default.htm

şu anda xbox'un orjinal sitesinde engb[uk] (ki bunlar pal makineler oluyor sanırım) arcade makinenin fiyatı 130 paund. buda 300 ytl falan yapıyor. burada sizin aynı makineye biçtiğiniz fiyat ise 500 ytl ve bu fiyat izlenimlerime göre çok iyi bulunuyor. bu farkın sebebi ne bunu anlamış değilim ? neden bu kadar insan 300 ytl yerine size 200 ytl daha fazla veriyorlar ? sadece merakımdan soruyorum. bende xbox almayı düşünüyorum ancak karışık bir tabloyla karşı karşıyayım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.