Bildirim
XBOX 360 Acemisiyim Küçük Bir Soru
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gümrüğe takılır hocam,Türkiye'den satın almaya bak ya da yurtdışına çıktığında kendin getir _____________________________ -
Yurtdışından gelen Xbox360 mutlaka gümrüe takılır. Vergisi, kargosu, cartı curtu ile fiyat hesapı yapmışsınızdır umarım. _____________________________ -
nerden alabilirm hocam türkiyede en ucuz olarak 2007 arcade pal.. net ortamında pek goremedim sadece platin elektroniğe baktım o da 700 ytl çekiyor ? çok buyuk bi fark var fiyat olarak _____________________________ Psn: mahud61 -
formu araştır.atik elektronik güvenilir ve uygun fiyatlıdır.arcade 650 ytl idi fw de ücretsiz. _____________________________ -
Allahım arcadesine ne kadar zam gelmiş a ben şubatta Halo3 Special Editionu 560 a almıştım full paket neredeyse... _____________________________ ML 320 CDI , BMW 520i Executive, Nissan Qashqai 1.3 Dig-T Xtronic Skypack
Tern D8 -
bnde arcade imi 500 e almıştım
2008
_____________________________ -
makine ister 2007 olsun ister 2010 3k alıcağı varsa alıyor oyüzden 3k'yı kafaya takma...yüzde yüz 3k çıkmaz diye bişe yok... _____________________________ -
lütfen üst konudan devam ediniz. _____________________________ "Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!"
M.K.ATATÜRK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler