Şimdi Ara

Önümüzdeki günlerde nintendo switch alacağım ancak bir kac sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunlari online shop uzerinden mi almak daha mantikli yoksa çip olarak mı almak mantıklı?Almak istedigim oyun 60 dolar diyelim,bu oyunu direk 60 dolara alabiliyor muyum yoksa ilk odeme oldugu icin fazladan bir odeme aliyorlar mi (örneğin 60 tan 100 dolara vs.)?Ayrica hangi bölgeyi secmeliyim en ucuz fiyat icin(maddi durumum orta seviyede ancak tum parami harcamak istemiyorum bir anda)?Amerika'yi secersem bir sıkıntı cikar mi?Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirkart -- 26 Aralık 2018; 8:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 8 farklı hesap açabiliyorsunuz alete. En hesaplı dükkanlar Güney Afrika ve Meksika.https://esho.pw/ bu adresten de indirimlere ve ayrı bölgelerin fiyatlandırmasını görebiliyorsunuz. Fazla ödeme alma gibi bir şey yok. Ne ise fiyat o kadar ödüyorsunuz. Çip gibi bir şey yok.

    PS: sanırım çip dediğiniz şeyi şimdi anladım. Kartuş demek istediniz herhalde. O size kalmış. Bazı büyük oyunları(Zelda) kartuş olarak almak işinize gelebilir, alette yer kaplaması açısından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LV-426 -- 2 Ocak 2019; 21:57:2 >
  • Nintendo Switch'te bölge sınırlaması bulunmuyor. Açtığınız profilden küçük bir işlemle her ülkenin fiyatlandırmasına ulaşabilirsiniz.Sizde benim gibi fiziksel kütüphane hastasıysanız oyunu kutulu almak iyi olur. Onun haricinde oyunu internetten almanız halinde ekstra bir durumla karşılaşmazsınız.
  • Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar,Switch i alali neredeyse 1 hafta oluyor.Bölge sınırlandırma olayinin olmadigini ogrenmem iyi oldu,ancak ABD yi sectim bilmeden once odeme sekmesine gelince.Keske daha detayli arastirsaydim,onumuzdeki gunlerde Botw alacagim sizce gec mi kaldim oynamak icin?Baska oyunlar mi almaliyim,neler önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Botw için geç kalmadınız. Çok iyi bir oyun. İstediğiniz zaman başka bir hesap açabilirsiniz. Amerika hesabından almak zorunda değilsiniz. Switch özel oyunlarına bakabilirsiniz. Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe, Bayonetta 2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.