Şimdi Ara

x360 için LCD monitör (HDMI girişli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

x360 ı tüplü tv ile oynamaktan gına geldiinden dolayı PC monitörümü satıp biraz üstüne biraz para ekliyerek LCD monitör almaya karar verdim ama boyutları benim şimdiki monitörüm gibi olması lazım. benim monitör 1280 x 1024 ekran boyutlarında kaç inç olduğunu bilmiyorum ama ekran ayarlarından en fazla 1280 x 1024 oluyo ordan kaç inç olduğunu tahmin edersiniz gailba. bu arada alıcağım lcd monitör HDMI girişli olmak zorunda. ayrıca ses li olmasıda gerekiyo(eyer sesli değil ise nasıl ses sistemi bağlarım?). ama HDMI giriş mutlaka olmak zoruında.
     x360 için LCD monitör (HDMI girişli)
    benim monitörüm bu.

bana verebiliceyiniz bbikaç tavsiye varsa söyleyin lütfen

bişey sorucam LCD monitörde cift ekran oynayınca, ekran sağ/sol olarak mı bölünür, üst/alt olarak mı?

teşekürler.

edit: lcd monitörde hdmı kablo ile xbox grafikleri, lcd tvde hdmı kablo ile xbox grafikleri arasında fark var mı? varsa da ne kadar fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshamanTR -- 19 Temmuz 2009; 7:55:38 >

• samsung tserisini bakmanı öneririm.
    Xbox Live Gamertag: uevci
    Nintendo Friend Code: SW-1642-9824-5601
  • 1280x1024 19" oluyor diye biliyorum ben Samsung 2232BW kullanıyorum HDMI-DVI çevirici ile kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim ama tabiki bütçeye göre değişir bütçeni belirtirsen yardım etmeye çalışırım
  • hdmi olması şart değil hem 23 inch full hd monitör hemde fiyat performans dersen acer x233hbd modelini tavsiye ederim. hepsiburada.com dan inceleyebilirsin ürünü.

Acer H243Hbmid (24") (500TL civarı)
    Acer X233Hbd-V233Hbd(2 side aynı monitörler) (23") (400TL civarı)
    Benq E2200Hd (22") (400TL civarı)
    Samsung 2333SW (23") (430TL civarı)
    Samsung 2233BW (22") (370TL civarı)

Bu monitörleri çoğu kişi kullanmakta ve performansları birbirlerine oldukça yakınlardır. Ancak kaba taslak olarak Benq E2200Hd hem piksel aralığının düşük olması hemde kaliteli paneli sayesinde "özellikle oyunlarda" daha iyi olduğu söylenmekte. Samsung 2233BW de nispeten eski teknoloji olduğu için son sırada ucuza bulunursa tercih edilmeli.

Harici Bileşenler>Monitör bölümü altında genel incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz

Ayrıca illaki Hdmi girişi olmasının amacı nedir? Eğer sadece X360 için Hdmi girişi arıyorsanız bence gereksizdir. Şöyleki Hdmi>Dvi çevirici ile(7-10TL) monitöre görüntü aktarabilir, televizyonunuza bağladığınız x360 Av kablo(sarı-beyaz-siyah kablo) ile de ses sistemine ses aktarabilirsiniz. Yani oldukça basit işlemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 19 Temmuz 2009; 16:19:51 >

• Bütçen 500 tl civarındaysa ben de acer h243hbmid modelini öneririm. 24" full hd, hdmi da var, gayet güzel bir monitör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hdmi lı dediğin zaman (ki hdmi lı monitör alarak çok iyi edersin) benq ve samsung'un 24" modellerine bakmanı tavsiye ederim. olmadı 22" e düşersin, o zaman da benq nun modelleri öne çıkar.
  • benq'dan şaşma bence hdmi'dan da bu devirde dönüştürücü kullanılır mı? devir hdmi devri artık ilerde başka şeyler içinde kullanırsın ileriye dönük bir yatırım olmuş olur senin için, ben monitör alırken aklımda konsol almak bile yoktu ama hdmi aldım ani bi kararla xbox aldım daha sonra aklımı seveyim yani iyiki almışım çok memnunum monitörümden bir çok arkadaşıma da benq aldırdım kimse bir sorun yaşamadı aklında soru işareti olmasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affliction

Samsung'dan şaşma derim. Acer falan hikaye...

Samsung daha iyi ama Acerde hikaye denecek kadar kötü değil bence. Fiyatıda çok iyi. Zaten arkadaş tüplüde oynadığı için Acer ona mükemmel gelir.

Yukarıdaki önerilere katılıyorum bence kullanılmışta olsa 1920x1080 almalısın.
  • Hanns-g hg216 al, Fiyatıda güzel..

Kullanıyorum, gayette memnunum.. İstersen satabilirim

Orjinalden alıntı: tektakashi

ben samsung t260 hd kullanıyorum süper. çift hdmi girişi var kompenant ve skart girişleride mevcut . ayrıva tv özelliğide var 2 ay önce maviden 850 tl ye almıştım . tavsiye ederim

Güzel seçim.

Orjinalden alıntı: 12henry14

bulabilirsen benq x2200w

Katılıyorum
  • Bana Hdmi ile Dvi arasındaki ses hariç herhangi bir fark ya da dönüştürücü kullanıldığında ne tip bir kayığ oluyor söylebilirmisiniz? Alınacak olan monitör olduğu için sesin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum ki çoğu Hdmi girişli monitörde ses çıkışıda yok.
  • 1

2

bu 2 secenekten bırısını alabılırsın tabı oncelıkle LG yı onerırım cunku mnıtor den zıyade TV olarakda kullanabılme ve full hd ozellıgıne sahıp LG nın yenı urunu

bnları bı dusunebılırsın bakmadan gecme derm
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.