Şimdi Ara

Tablet bilgisayarı monitöre bağlamak - HDMI çıkışı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir tablet PC var. lcd si kırıldı. başka bir lcd almaya değmeyecek bir bilgisayar. pcde torrent indirmek için felan kullanmayı düşünüyorum. ankartın resmini yükledim. resimdeki büyük (kırmızı kutucuk içerisindeki) soket lcd ye gidiyor. oraya başka bir aparat takarak monitöre bağlama şansımız varmı ?

Tablet bilgisayarı monitöre bağlamak - HDMI çıkışı yok

Edit:resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbkaya -- 16 Ocak 2014; 21:18:28 >

• fbkaya kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ancak çok zor. Zira o soket sadece görüntü taşımıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Emin değilim ancak çok zor. Zira o soket sadece görüntü taşımıyor.

ben sadece görüntü taşıyor diye düşünüyorum. az önce editlediğim resimdeki kutucuğun yanındaki ise dokunmatiğe gidiyor. internette ceviriciler varmıdır merak ediyorum
  • O cihazda USB girişi varsa, TV'de de HDMI girişi varsa USB to HDMI gibi cihazlarla sorun çözülebilir belki.

Fiyat araştırması yapın, işe yararlık araştırması yapın ona göre karar verin.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg1981

O cihazda USB girişi varsa, TV'de de HDMI girişi varsa USB to HDMI gibi cihazlarla sorun çözülebilir belki.

Fiyat araştırması yapın, işe yararlık araştırması yapın ona göre karar verin.

Saygılar...

USB sinin olduğu yer kırılmış fakat oraya birşey düşünebilirim. daha önce USB to hdmı duymamıştım.
    Teşekkürler.
  • usb to hdmi sanal birşeydir yani windows altında çalışan yazılım olmadan bir işe yaramaz. lcd bağlanan sokette sadece görüntü ile alakalı bilgi vardır, standart veya benzeri bi lcd kullanıyorlarsa 3x8bit rgb uçları, hsync vsync gibi monitör emsali uçları olabilir ama 8er bit olan dijital renk uçlarını analoga çevirmek biraz maliyetli ve uğraştırıcı olabilir. herşeyden önce lcdnin bilgilerini bulmanız gerek internetten, hangi ucun ne işe yaradığını bulabilmek için. öğrenmek, gelişmek için uğraşılabilir ama konu sadece tableti işe yaratmak, maliyetten kurtarmaksa hazır dongle ya da hdmi çıkışlı tablet daha mantıklı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a Harici Ekran Bağlamak..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.