Şimdi Ara

X Performance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
10.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • X PERFORMANCE
    Yorumlar alttadır,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikodennis -- 11 Haziran 2017; 0:23:33 >



  • İngilizce bilmeyenler konuma gelmesin diyorsun yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    hocam kaydedeğer bir şey yazmıyor. teknik özelliklere, resimlere bakın yeter cihaz güzel gibi ama bu sonynin sınıflandırma mantığını anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Türkçesini de eklemiş dedikten sonra. Cihaz tasarım ve teknik özellikler bakımından çok cezbedici. Lakin dediğiniz gibi nasıl bir sınıflandırma olacak acaba. tahminim z ile m serisi arasına konumlandıracak sony bu cihazları. Malum z5 ailesi baya Bir ucuzladı çıkış fiyatına ve zamanına oranla. Bu makine de uygun fiyatla gelirse ekonomik boy amiral gemileri olurlar. Sony kasadan kırpmıştır tahminimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzenleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikodennis -- 29 Nisan 2016; 21:55:36 >
  • Bu cihaz tanıtıldığında konuyu açmak için hiç düşünmedim gerek de duymadım, sinir etti beni Sony yahu yenilik diyosun bari ön yüzünde de bi yenilik yapaydın olmaz mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.OK

    Bu cihaz tanıtıldığında konuyu açmak için hiç düşünmedim gerek de duymadım, sinir etti beni Sony yahu yenilik diyosun bari ön yüzünde de bi yenilik yapaydın olmaz mıydı?

    Daha bi sağlam olmuş sanki hep çerçeve hem donanım.. Z3 compact kullanıyorum 1.5 yıl olcak kaç kez düştü hiçbir şey olmadı eski nesil gayet dayanıklıyken bunu düşünemiyorum.. Kasa oranlarının bu şekilde tutulmasının sağlamlığa etkisi olduğunu düşünmekteyim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikodennis -- 11 Mart 2016; 17:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wikodennis W kullanıcısına yanıt
    Ön yüzden bakınca Z3 gibi duruyor ben ondan bahsettim birde alt üst boşluk ne kadar da güya sağlamlık için görüş olsada çok biraz azaltması cihazı daha da hoş gösterecek en azından alttaki boşluğa dokunmatik olarak alt barı kaldırıp fiziksel tuş kullanmadan o bölüme kaydırabilir. güç tuşu ve parmak izi sensörü yerinde kalmalı o kesin.
    İşte yapsa şöyle yenilik bak gör o zaman nasıl ilgi çekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsmarena'da sordum adamın biri Sony 2 kez açıklama yaptı Z serisi artık çıkmayacakmış dedi. Ama bu telefon üst segment için tam bir telefon değil, 4k video kayıt yok, rakiplerinde 4gb olan ram bunda 3gb. Satması için fiyatının 2000tl seviyesinde gelmesi gerek, fazlasını verebilecek olan gider 4k çekim yapan 4gb ram li lg g5 veya galaxy s7 alır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yıllardır sony xperia s kullanıyorum. İyice eskidi artık. Ama gayet memnunum. Yeni bi sony alacam. Normalde z6 bekliyordum. Fakat sony onun yerini x performance alacağını duyurdu. Bana göre X performance'nın bi amiral gemi havası yok. Tasarım olarak z ler çok daha iyiydi. S7 düşünüyordum, ama araştırdım inceledim, pek bana hitap etmiyor samsunglar. Lg zaten tasarım yönünden hiç beğenmiyorum. Mecburen x performanceyi bekleyecek gibiyim.
  • Bana göre Sony'nin amiral gemisi halen xperia z5 premiumdur. Bunu ne amaçla çıkardılar pek anlam veremedim açıkçası. Bu cihaz sadece ondan daha iyi olan xperia z5 premium'un fiyatını düşürecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birahalasoguk

    Bana göre Sony'nin amiral gemisi halen xperia z5 premiumdur. Bunu ne amaçla çıkardılar pek anlam veremedim açıkçası. Bu cihaz sadece ondan daha iyi olan xperia z5 premium'un fiyatını düşürecektir.

    Z5 ten Tek eksiği 4K video çekme gibi duruyor, bana kalırsa Eylül gibi Z6 cıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wikodennis W kullanıcısına yanıt
    z serisi 5 le bitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TUFF GONG

    z serisi 5 le bitti

    4K video çekemeyen bir telefon sunuyorlar bundan daha üstün özelliklere sahip başka bir telefon çıkartırlar başka bir isimle belki.. Z olmazsa x1 olur.. Yoksa amiral gemisi bir nitelikte değil X Performance güçlü bir telefon ama diğer firmaların bundan aşağı kalır yanları yok. Fazlası var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç bi bilgi yok mu? Ne zaman çıkacak, ne zaman türkiyeye gelir? Sonyi anlamak mümkün değil. Telefonun tanıtımını yapıyorsun ortada telefon yok. Samsung s7yi tanıttı, 1 hafta sonra her yerde satıştaydı. Acil tele ihtiyacım olsaydı gidip s7 alırdım büyük bi ihtimal. Bide şu durum var. Haziran diyorlar, türkiyeye gelmesi ağustosu bulur. EEE eylülde IFA'da çıkıp yeni telefon tanıtır. Bizim aldığımız telefon bir ay sonra eskimese bari. Böyle giderse ya z5 yada s7 alacam
  • Arkadaşlar şu haber dodrumu acaba :
    https://www.facebook.com/mobilplatformturkiye/photos/a.729873043741129.1073741828.724963750898725/1084621898266240/?type=3&theater

    Haberde dediğine göre: "Xperia™ X1 Performance : 5.5 '' QHD Ekran, Snapdragon 820/823 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza" özelliklerine sahip olacakmış. Daha önceden 3 GB diyorlardı, eğer 4 GB olarak çıkmasına karar verdilerse çok doğru bir iş yapmışlar. Çünkü, 2016 yılında amiral gemisi dediğin telefonda en az 4 Gb ram olmalı... Ayrıca 64 Gb dahili hafıza ve 5,5 inch ekranda diğer güzel artıları benim için

    Bu haber doğruysa HTC M10'un yanı sıra bu modelide takip listesine alırım. Sonuçta HTC piyasaya çok pahalı çıkıyor ve çabuk düşmüyor. Ama "Xperia Z5 ve Z5 Premium" modellerinde de gördüğümüz üzere gayet hızlı düşüyor fiyatları




  • Onu da Eylül'de tanıtırlar Ocak ayında piyasa sürerler.. Gerizekalı bir politika izliyor sony...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın akııllı telefon piyasası çok zorlu bir piyasa aynı zamandada cesret isteyen bir piyasa 2016 yılının nisan ayındayız ve halen SONY'nin 4 GB ramli bir tane bile telefonu yok. Yakın zamandada çıkacağa benzemiyor. Ellerini çoook yavaş tutuyorlar. Samsung, Iphone gibi firmalarda malı götürüyor. Türkiye de halen daha adam gibi güçlü android telefon çıkmadı daha piyasaya
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Daha x performans ortada yokken, x1 haberleri ortada dolanıyor. Sonyi anlamak mümkün değil. X alacaktım, vazgeçtim. X1i bekleyecem. Bence sony Xi iptal edip, direk eylülde X1i tanıtım, hemen dağıtımı yapılsın. Onu da 3-4 ay beklersek işimiz var. Cidden böyle saçma bi politika yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.