Şimdi Ara

S22 mi iphone 13 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
26.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar

    Telefon değiştirme arefesindeyim. Şu an S7 edge kullanıyorum. Daha önce Note 2 ve Note 5 de kullandım. İphone cephesinden de İphone 4, 5 ve 6s kullandım.

    Şu an İphone 13 ile s22 arasında kaldım. 15 günlük TR garantili faturalı İphone 13'ü, sıfır s22 fiyatına satanlar var.

    İphone 13'ü; kamera, pil ömrü ve stabil çalışması için beğeniyorum.

    S22'yi; ekran kalitesi, windows ekosistemi ile uyumu ve apk yükleme özgürlüğü için beğeniyorum.


    Siz hangisini tercih ederdiniz? Yardım ve görüşleriniz için teşekkür ederim.


    NOT: Her iki marka da telefonları da kaliteli. Tartışmadan görüşlerimizi paylaşırsak bana ve benim gibi iki telefondan birini almak isteyenlere yardımınız dokunacaktır.




  • bu durumlar eskide kaldı. önceden iphone stabilite konusunda iyiydi. uzun süre kullanılıyordu. 2 sene önce almış olduğum samsung a51 android 12 ve 13 güncellemesi alacak bu durumda bile rahat 5 sene kullanılmış olur ki fiyatına göre özellikle bakarsak bence çok iyi.


    android 8 e kadar herkese iphone önerirdim ama artık kim ne istiyorsa onu alsın.

    S22 hem daha hızlı hem de özgür.

    Ramesh Bakotrayoutube
    Compare of Speed performance and Camera quality of Galaxy S22 vs iPhone 13 Samsung Galaxy S22 has Snapdragon 8 Gen 1 processor and 50MP+12MP+10MP triple rear and 10MP front camera and Apple iPhone 13 has Apple A15 Bionic processor and 12MP+12MP dual main and 12MP selfie camera. #SamsungGalaxyS22 #SamsungS22 #GalaxyS22
    https://www.youtube.com/watch?v=BiiqWcvBYs4

    Katılmıyorum. Eşim 13 kullanıyor. Maddi olarak sorunum yok. En son iphone x kullandım sonra s10e, s20fe, s21 ve s21 fe kullanıyorum. Bilgisayarım macbook ama android dışında telefon kullanamam. Ekran kalitesi, nfc ile temassız ödeme, android sistem özgürlüğü derken samsung s serisi cihazlar bana göre ios sisteminden daha üstün.


    iphone 13 60hz ekranı, siri asistan sorunları, saçma sapan kısıtlamalarıyla birçok kişi için mantıklı değil. Alanlarada saygı duyuyorum nasılki pahalı bir markadan saat takılıyorsa iphone pahalı bir aksesuar olarak tercih ediliyor. Teknolojik olarak kamerasından ekranına kadar birçok konuda samsung s serisi cihazlar daha iyi.

    iphone 13 ekranı 60Hz hâlâ ve anlamsız pahalı, cidden


    ben olsam ikisi arasından S22'yi alırdım ama şimdi değil, fiyatı 12.000-12.250 civarına düşünce (ki düşecektir birkaç aya veya daha erken)


    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/716503-741184/apple-iphone-13_samsung-galaxy-s22/


    edit: samsung genel olarak telefonları ilk çıktığı zamandan birkaç ay sonra %13-20 arasında ucuzlar, o yüzden samsungu çıkar çıkmaz almayın.

    kullandıktan sonra 2. el piyasasında değeri çok düşer mi bilmiyorum ama abartıldığı kadar düşeceğini sanmam, değer kaybı temelde 0 cihazların birkaç aya ucuzlamasına dayanıyor olmalı

  • 15 günlük tr garantili iphone 13 ü sıfır s22 fiyatına satan bulursan tabiki iphone 13
  • Galaxy M52 + Galaxy Watch 4 46mm Classic.

  • Al İphone 13'ü,kafan rahat etsin. Bakma sen milletin atıp tuttuğuna. iphone fiyatları uygun olsaydı şu an herkesin cebinde 13 pro max iphone olurdu.

  • S22 hem daha hızlı hem de özgür.

    Ramesh Bakotrayoutube
    Compare of Speed performance and Camera quality of Galaxy S22 vs iPhone 13 Samsung Galaxy S22 has Snapdragon 8 Gen 1 processor and 50MP+12MP+10MP triple rear and 10MP front camera and Apple iPhone 13 has Apple A15 Bionic processor and 12MP+12MP dual main and 12MP selfie camera. #SamsungGalaxyS22 #SamsungS22 #GalaxyS22
    https://www.youtube.com/watch?v=BiiqWcvBYs4
  • Bu Android vs ios olmuş. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın bence. Ben olsam Android alırdım
  • Her ikisini de kullanmış birisi sizsiniz. Bence sormanıza bile gerek yok kimseye. Tek önerim iki cihazın forumlarına göz atmanız. En iyi bilgiler orada olacaktır. Olumsuz yönlerini bilseniz yeterli.
  • önceleri pil konusunda ios sıkıntılı idi android ise stabilite konusunda. iki platformda sıkıntılarını büyük ölçüde düzeltti. bence para ve platforma göre seçim yapacaksınız. ben fiyat avantajı ile android i tercih ederdim.

  • erc44 kullanıcısına yanıt

    Samsung fiyatları çok mu ucuz?

  • iPhone lar daha uzun ömürlü oluyor. Onun dışında satarken de değer kaybetmemiş oluyor.
  • Hangi ekosistemi daha rahat kullanıyor olmanıza bağlı bu sorunun cevabı yoksa elbette S22'nin özellikleri de görünümü de 13'ten daha üstün.

  • Samsungun son güncelleme politikasından sonra hangi ekosistem kolayınıza geliyorsa onu alın. Ama 22de kronik bir sorun var mıymış kesin araştırın, onu seçecekseniz.

  • Hocam S22 serisinin ekranı iPhone 13 den iyi değil. Dxomark sonuçlarında ekran kalitesinde iPhone 13 önde.


    S22 Plus'da olan 3 milyona 1 kontrast oranı S22 düz seride 2 milyona 1. Ve bu oran ise iPhone 13 ile eşit durumda şuanda.


    Windows ile iyi çalışması konusunda haklısınız ona sözüm yok. Apk çok yükleyen biriyseniz tabiki yine android daha iyi olacaktır. Fakat S21 Plus kullanıcısı olarak söylüyorum ki


    iPhone 13 size daha iyi batarya, daha iyi ekran, daha iyi ses kalitesi, daha iyi kamera ve ekonomik olarak daha az değer kaybı sağlayacaktır.


    S22 ise klasik androidin sağladığı tüm özellikleri çok daha stabil ve kararlı sağlayacaktır. Çünkü şahsi fikrim S22 hiçbir konuda şuan iPhone 13'ün önüne geçemez.

  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

    Dxomark panel kalitesine bakar.


    Ekran olarak 60hz olduğu için iphone 13 ile kıyaslanamaz bile. 120hz s22 ekranını 2 dakika kullanın sonra 13e geçin ekran sürekli takılıyor gibi gözünüz rahatsız olmaya başlar.

  • Samsung Trnin rezalet müşteri hizmetleri ile uğraşmak isterseniz, buyrun samsung alın.
  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

    S22 'nin ön kamerası 13 'ten başarılı. Ayrıca telefotodan mahrum bir telefon için daha iyi kamera sunar demek mantıksız olur hocam.


    3x portre çekimlerinde, yakınlaştırmada 13 'ün çaresizliğini konuşmaya gerek olmaz.

  • Passenger kullanıcısına yanıt

    Haklısınız o açıdan hiç düşünmemiştim.

  • ortamda hava yapıcam diyorsanız 13
  • S22 bence ama Iphone değer kaybetmiyor birde o var. İlerde satmak isterseniz ona göre düşünün.

  • Kesinlikle iPhone 13 kendim kullanıyorum şunu diyeyim iPhone 13 u seneye s23 ile kafa kafaya takas yaparsın bu yazdığımı unutma hocam

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.