Şimdi Ara

X 360 HD-DVD player 199 dolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün Amazondan preorder ettim.Bakalım performansı nasıl olucak merak ediyorum.Tahminmiden biraz daha pahalıya çıktı (150 civarı tahmin etmiştim) sanırım ileride çıkacak olan HD DVD li X 360 fiyatlarına bu kadar yansımayacaktır.(yada bundle ediceklerdir bir paket ile)

• Benim ihtiyacım yok açıkçası bu aparata.

Sonradan alınabilmesi çok güzel.İleride ucuzlayacaktır da zaten....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Bu gün Amazondan preorder ettim.Bakalım performansı nasıl olucak merak ediyorum.Tahminmiden biraz daha pahalıya çıktı (150 civarı tahmin etmiştim) sanırım ileride çıkacak olan HD DVD li X 360 fiyatlarına bu kadar yansımayacaktır.(yada bundle ediceklerdir bir paket ile)

Gümrüge takılmasın ?
  • quote:

Bu gün Amazondan preorder ettim.Bakalım performansı nasıl olucak merak ediyorum.Tahminmiden biraz daha pahalıya çıktı (150 civarı tahmin etmiştim) sanırım ileride çıkacak olan HD DVD li X 360 fiyatlarına bu kadar yansımayacaktır.(yada bundle ediceklerdir bir paket ile)

abi usgunum ama o ürün için %25 gümrük vergisi ödiceksin yani 250 dolar oluo buda
  • quote:

ayrıca hangi amazondan siparis ettin? amazon türkiyeye getirmior die biliordm
  • amazon.de var gerçi.Belki arkadaş oradan sipariş etti.Bu arada amazon.com yolluyor ama herşeyi değil.Hd dvd yollayabilirler çünkü bu bir aparat tek başına birşey değil.Yılbaşına doğru yılbaşı hediyesi olarak gelirse tam sınırda kalıyor :)
  • Amazon.com'a baktım, HD-DVD aksesuarını Türkiye'ye göndermiyorlar; demek ki arkadaş Amerika'dan katılıyor yarışmaya.

Amazon.de sitesini de kullandığını sanmıyorum; öyle olsa fiyata 179 Eur yazardı

Zaten, Türkiye'de HD-DVD aksesuarı ne için kullanılabilir ?
    Hani belki Amerika'da uygun fiyatlı ikinci el HD-DVD filmler bulunabilir veya kiralanabilir ama Türkiye için biraz erken geldi bana.

İLAVE:
    HD-DVD Player'da HDMI çıkış var mı ?
    Google Images'da bile bu aksesuarın arka görüntüsünü göremedim. Xbox.com'da da bir bilgi göremedim bağlantılar hakkında.
    Herhalde bunu da "component ile bağlayın" demiyordur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 30 Ekim 2006; 21:38:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Sony 82 Cm Full Hd Tv
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım HD kabloları ile bağlantı vardır Signore.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco
    Sanırım HD kabloları ile bağlantı vardır Signore.

HD kablo derken, Microsoft'a göre Component kablo da iş görüyor, ancak "analog" olması beni psikolojik olarak tatmin etmiyor

Herhalde stand-alone, tek başına çalışan bir cihaz değil.
    Korkarım ki, bu da sadece "component" ile bağlanıyor galiba, gördüğüm kadarıyla HDMI bağlantı yok (umarım yanılıyorumdur)
  • Eğer bu tarz bir eklenti alacaksan hakikaten PS3 gibi bir seçeneği önüne koy derim...
  • 199 iyiymiş yav, çok ucuz... Ben 200 dolar sanıyodum, o kadar pahalı değilmiş!

• Yok ABD den katilmiyorum yarismaya ;)
    Soyle : Amazondan senelerdir alis veris yapiyorum zaten premium uyeyim.ABD adresim var.Yani anliyacaginiz bill to adresim burasi ship to adresim ABD de ki adresim.Daha dogrusu eski adresim yada arkadaslarimin adresleri.
    Kendi meslegim geregi (otomotiv/ithalat a dayali) ithalat mevzularini bilirim iyi kotu.Ufak bir parca bu TR ye shipping parasi en fazla 50-60 dolar olur FED EX ile onun disinda bir cok yol da var (paket postahane vb gibi) yada yolcu yaninda vs vs.
    Yanliz benim siprasi simdilik durdurdular.Yine wish listte gorunuyor preorder .Konu ile ilgili mail attim bakalim ne diyecekler.
    HDMI cikis olup olmadigini su an icin bilmiyorum.Bu arada HD DVD filimler ABD de normal dvd ler ile ayni fiyatlara (yada cok yakin) satiliyor.
    Bunlarida seven normalen amazondan siparis verebilir.Normal dvd gibi Turkiyeye gonderiyorlar.

Edit : Cok komik :) Su anda wish listte en yuksek oncelik ile duruyor ama linkine basinca :

Looking for something?
    We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site

Go to Amazon.com's Home Page

Yazisi cikiyor.Microsoft mu Amazon mu problemli anlamadim.Hic bir urunde senelerdir boyle bir problem oldugunu gormedim hayirlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Ekim 2006; 2:16:09 >

• hmm yani ben amazon.com dan bir ürünü nasıl sokarım buraya? ps3 mesela
  • quote:

Herhalde 15-20 tane HD filmin var bu playera 200$ verdiğine göre
  • Alptekin : Daha 3 tane var ama yakında olucak bol miktarda

Larkyn: Bir çok yolu var.ABD içinde göndertebilirsin Amazondan alırsan buraya göndermezler.İllaki bir tanıdık yada güvenceğin birisi olucak o da :
    -Resmi ithalat (yanarsın bir ps3 için)
    -Düşük fatura ile kargo yolu ile gönderme (çeşitli riskleri var)
    -Paket postahaneye buraya gönderme (Bu en iyisi aslında : Zira 10-14 günde geliyor 24 saatte kapıya makbuzu bırakıyorlar gidip işlemleri bitirp malı teslim almakta 1 saat gibi sürüyor.Ama devlet dairesine göre hızlılar.Paket postahaneye geliyor.Toplamda fatura bedelinin %10-15 gibi bir paraya cihazı teslim almış oluyorsun ve legal olarak)
    -Yolcu yanında getirme
    gibi bir çok şey var.
    Birde : Bazı insanlar riski üzerlerine alıp bu çeşit elektronik eşyaları uygun bir fiyat farkı ile buraya getiriyorlar.(Tavsiye edeceğim kimse yok zira ben şahsen denemedim ama etrafımda deneyenler var.Ufak bir kapora veriyorsun 10-15 günde getiriyorlar ABD fiyatının da yaklaşık %20 si gibi bir ekstraya)
    vb vb

• Paket postahaneye buraya gönderme (Bu en iyisi aslında : Zira 10-14 günde geliyor 24 saatte kapıya makbuzu bırakıyorlar gidip işlemleri bitirp malı teslim almakta 1 saat gibi sürüyor.Ama devlet dairesine göre hızlılar.Paket postahaneye geliyor.Toplamda fatura bedelinin %10-15 gibi bir paraya cihazı teslim almış oluyorsun ve legal olarak)

vipacing aydınlatman ve verdign bilgiler icin cok tesekkurler.

yukarda yasdıgn yontemle amazondan abdye yolladım. ordanda kuzenım benım adrese yolladı. gümrüktekiler açıp vergiye tabi tutmuorlarmı paketi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkyn -- 1 Kasım 2006; 16:25:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

Paket postahaneye buraya gönderme (Bu en iyisi aslında : Zira 10-14 günde geliyor 24 saatte kapıya makbuzu bırakıyorlar gidip işlemleri bitirp malı teslim almakta 1 saat gibi sürüyor.Ama devlet dairesine göre hızlılar.Paket postahaneye geliyor.Toplamda fatura bedelinin %10-15 gibi bir paraya cihazı teslim almış oluyorsun ve legal olarak)

vipacing aydınlatman ve verdign bilgiler icin cok tesekkurler.

yukarda yasdıgn yontemle amazondan abdye yolladım. ordanda kuzenım benım adrese yolladı. gümrüktekiler açıp vergiye tabi tutmuorlarmı paketi?

Estahafurullah.Kuzeniniz ABD de teslim alıp Türkiye adresine bir kaç yöntem ile yollıyabilir(yukarıda ana hatlarını yazdım) Lakin o büyüklükte bir paketi büyük ihtimal ile açıp bakacaklardır.Eğer fatura fiyatı 100 doların üstünde ise yine büyük ihtimal ile gümrüğe giricektir.Eğer uğraşmadı iseniz hiç tavsiye etmem.Hem ciddi bir uğraş vericeksiniz zorluklar ile karşılaşacaksınız hemde sonucunda maliyeti burada spot satılanlardan yükseğe çıkacak.Uğraştığınız da cabası.Ha tabi birde şu durum var : Diyelimki 90 dolarlık fatura koydunuz bu sefer bir şekilde yakalanır da değer tespite giderse o zaman hiç gitmeyin daha iyi.Devlete kalır belli bir zaman sonra cihaz.Paket postahanede de gümrük var.Ama normal yollardan ithalat ile çok farklı (hem de çok daha hızlı ve ucuz) ordada bu işin tiacareti yapılamsın diye senede 3 taneden fazla postası gelen şüphe ile bakıyorlar.Şahsi tavsiyem ABD den alıp buraya paket postahanesine göndermeniz yada oraya gelip&giden birinin eline tutuşturmanız.
    Ek olarak : Fed Ex UPS Nex gibi firmalara bayram önceleri ve sonralında 'esnek' davranıldığıda bir gerçek.Hediye olarak buraya bu yollar ile sokmak daha kolaylaşıyor böyle zamanlar da.

• hmm bırde onu soracaktm bab

ups ile alsam yinede vergi ödüyormuyum mesela ebayden :S bi türli halledemiyormuyuz yada düşük vergi ödeyebilirim %10 fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

hmm bırde onu soracaktm bab

ups ile alsam yinede vergi ödüyormuyum mesela ebayden :S bi türli halledemiyormuyuz yada düşük vergi ödeyebilirim %10 fln

Dedigim gibi ups fed ex vb vb gecme sansi var gumrukten yok degil.Ama gumruge girerse burdan uygun fiyatli alicaginiz spottan ciddi farkli fiyata gelir.E bayde isine ben pek guvenemiyorum artik kim sahtekar kim degil o bile cok belli olmuyor zira account hacklenmesi zirve yapmis durumda.Bir tek sey olabilir cok bilinen bir iki yada firma ile is yapmak yada buyuk firmalarin ebay dukkanlarindan almak.
    Yani kisacasi evet ups vb farketmez vergi odersiniz cok buyuk bir ihitmal ile birde ustune dusuk fatura ile gelince anlarlarsa vede fiyat tesbite giderse yanarsiniz.
    Size kalmis.Bu arada gumruk vergisi : cihaz bedeli+yol tutari ustunden hesaplaniyor.(bir suru ek kalemde var) bu cihaz tahminen ucuz yontem ile bile 90-100 dolar arasi yol parasi tutar.

• Vipracing, fotoların çok başarılı... Özellikle giriş resmi süper. Tebrik ederim

Not: Eğer ps3 alıp afrika oyununu alırsan ve olurda o oyunda hayvan fotoları çekmek gibi bir olay olursa ve online oynanırsa seni servera almamak lazım, lakin hep birinci gelirsin Wildlife photo shooting death match

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 3 Kasım 2006; 2:00:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.