Şimdi Ara

SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki adet ürün satıyorum. İkisin de de kargo ücreti almıyorum. İki cihazda sıfırı ayarında ve tertemizler.

İşte ürünler:

1. Western Digital TV Live HD Media Player

Birkaç yıl önce alıp birkaç ay kullandıktan sonra taşınma esnasında kaybedip yıllar sonra bir kolinin içerisinde bulduğum WD HD Media Player'ımı satıyorum.

Cihaz pırıl pırıl ilk günkü gibidir. Hiçbir sorunu yoktur. Aklınıza gelebilecek tüm formatları ve alt yazıları sorunsuz oynatır. Lütfen dandik çin malı markalarla karıştırmayın. Bu cihazın markası Western Digital'dir. Menüsü anlaşılır ve kullanımı kolaydır.

HDMI, 2 adet USB ve Scart girişleri mevcuttur. Dolby Digital destekler. Dts destekler. Türkçe destekler.

Cihazın şuan gitti gidiyorda falan 2. elleri 180-200 TL civarında satılmaktadır.

Adaptörü ve kumandası ilk günkü gibi tertemiz durmaktadır. Full aksesuardır.

40 TL'ye satın aldığım altın uçlu HDMI kabloda yanında hediye gönderilecektir.

İnanın bu paralara divx player bile satmıyorlar. Ben size WD FULL HD Media oynatıcı satıyorum. MKV'leri oynatıyor. HD kalitesi mükemmeldir.

Detaylı Teknik Bilgi:

File Formats Supported:

Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264)
    Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
    Audio - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
    Playlist - PLS, M3U, WPL
    Subtitle - SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Note
    - MPEG2 MP@HL up to 1920x1080p24, 1920x1080i30 or 1280x720p60 resolution.
    - MPEG4.2 ASP@L5 up to 1280x720p30 resolution and no support for global motion compensation.
    - WMV9/VC-1 MP@HL up to 1280x720p60 or 1920x1080p24 resolution. VC-1 AP@L3 up to 1920x1080i30, 1920x1080p24 or 1280x720p60 resolution.
    - H.264 BP@L3 up to 720x480p30 or 720x576p25 resolution.
    - H.264 MP@L4.1 and HP@4.1 up to 1920x1080p24, 1920x1080i30, or 1280x720p60 resolution.
    - An audio receiver is required for multi-channel surround sound digital output.
    - Compressed RGB JPEG formats only and progressive JPEG up to 2048x2048.
    - Single layer TIFF files only.
    - Uncompressed BMP only.
    - For details, please refer to the user manual.

Languages Supported
    User Interface:

English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese , Portuguese (Brazil), Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Russian, Turkish, Hebrew, Arabic, Polish, Czech, Dutch, Swedish, Norwegian,Hungarian

Subtitle:
    English, Dutch, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Polish, Russian, Arabic, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Greek, Hebrew, Turkish, Czech, Slovakian, Hungarian, Polish, Romanian, Bulgarian, Serbian, Ukrainian, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Thai, Hindi (India), Malay/Bahasa (Indonesia), Central European language

Fiyat: 120 TL
    Yer: Ankara
    Kargo Ücretsiz.

2. Orite KMD-8200 10" Taşınabilir Dvd/Usb/Card Media Player

2008 Yılında satın aldığım ve çok fazla kullanmadığım ekranlı taşınabilir dvd/usb player'ımı satıyorum. Ekranın üzerinde daha orjinal silikon filmi durmaktadır. Cihaz sıfır ayarındadır. Uzaktan kumandası, çantası ve adaptörü de mevcuttur. Full aksesuardır.

Cihaz DVD oynatabildiği gibi Usb ve Karttan da media oynatmaktadır. Tüm DVD, VCD ve Divx formatlarını oynatabilmektedir. Mp3 ve ses cd'lerini çalmaktadır. Tüm resim formatlarını açmaktadır. Hopoarlör ses çıkışı oldukça iyidir. Tüm medialarınızı televizyonunuza aktarabilir. Cihazın diğer genel özellikleri ise:

Boyutlar : 202 x 149 40 mm. Ağırlık : 0.86 kg. Renk : Siyah
    Kompakt tasarımıyla sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürün sayesinde DVD,VCD,DVIX izleyebilirsiniz.
    Desteklediği formatlardaki KART ve USB okuma özelliği ile de film, fotoğraf ve müzik dosyalarınızı da açabilir ve dinleyebilirsiniz.
    DVD Portable üzerinde bulunan TV In/ TV Out girişleri ile evinizdeki Televizyonunuza bağlantı yaparak aktarabilir veya seyredebilirsiniz. SD kart ve USB belleğinizdeki fotoğraflarınızıda evinizdeki TV'nizden seyredebilirsiniz.
    Cihaz üzerindeki speakerlar sayesinde net ve kaliteli bir sesle 10" boyuta sahip yüksek çözünürlüklü ekranda ister elektrik bağlantısı istersenizde lityum pili ile elektiriğe bağlı kalmadan yayın alabilirsiniz.
    Ayrıca askı aparatı ve uzaktan kumandası sayesinde aracınızda seyahat ederken koltuk başlığına bağlayabildiğiniz cihazınızla keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Fiyat: 80 TL
    Yer: Ankara
    Kargo Ücretsiz.

İKİ CİHAZA AİT RESİMLER AŞAĞIDA MEVCUTTUR.

SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player
     SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player SATILMIŞTIR: WD TV Live HD Media Player / Orite 10' Taşınabilir Dvd Player
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 8 Ekim 2014; 14:17:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MERHABA CİHAZIN KUMANDASI ÇALIŞIYORMU.? VE SON FİYAT NE OLUR. BEN BURSADAN YAZIYORUM. CEP: 0545 7253507 ZEKİ ALBAYRAK Telefon ile göerüşme imkanımız varsa sevinirim...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.