Şimdi Ara

X-230'umun subwooferını nereye koymalıyım? (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  X-230'umun subwooferını nereye koymalıyım? (RESİMLİ)

Evet ben de x-230'cular kervanına katıldım...Yanlız bu konuda bilgi almak istedim...Şuan subwooferı geçici olarak çalışma masasının üstüne koydum..Ama malum orda çalışcaz Bilg. masasının altında yer war,ayrıca sağında x230 kutusunun olduğu yer var..Sizce nereye koymalıyım...Odamı 3 boyutlu bi şekilde koydum buraya,önerilerinizi bekliyorum...

• standart olarak masa altına koymak daha mantıklı basın odaya yayılmasını sağlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewger

standart olarak masa altına koymak daha mantıklı basın odaya yayılmasını sağlar

Hemen klavyenin altındaki rafamı yoksa diirekt yere mi koymalıyım..?!
  • bilgisayar masan küçük sayılır...bundan dolayı masanın altına koy...
    bende x-230 kullanıyorum;süperdir kendileri
  • kaça aldın nerden aldın arkadaşa bakıyoruz uygunsa birini daha x230 cu yapalım
    SUB içinse hep masa altı tavsiye edilir. x230 kutunun oldugu yer uygun bence
    Kendim masaüstü kullanıyorum ama bende tam tersi yerde yer YOK

Bu arada oda baya derli toplu her zaman böyle mi yoksa resim çekicen diyemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 5 Ekim 2006; 0:00:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xpress

kaça aldın nerden aldın arkadaşa bakıyoruz uygunsa birini daha x230 cu yapalım
    SUB içinse hep masa altı tavsiye edilir. x230 kutunun oldugu yer uygun bence
    Kendim masaüstü kullanıyorum ama bende tam tersi yerde yer YOK

Bu arada oda baya derli toplu her zaman böyle mi yoksa resim çekicen diyemi

Derli toplu mu? Sen bi de görüntüye yansımayan kısmını gör,cümbüş orda zaten

Ankara'da Demo Bilgisayar'dan aldım..105 YTL idi yuvarlak hesap 100'e aldım..Sesteki netlik süper,zaten almaktaki amacın müziklerdeki gitarın davulun sesini ayrı ayrı net bişekilde duymak istememdi..Bu konuda gayet başarılı...

Şuan Subwooferı klavyenin hemen altındaki rafa hafif sola dayalı şekilde yerleştirdim...

• Hoparlörün kutusunu koyduğun yere koyabilirsin. Masa altına koyma bence. Çünkü yantaraflar kapalı. Sendeki subwoofer da yanda hoparlör var sanırım. Sağ tarafa koyarsan (kutunun yerine) hoparlörün önü açık olur ve sub'daki hoparlörün yarattığı basınçlı hava tekrar dönüp sub'a gelmemiş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bende bunun 5.1 olanını aldım. Hala elime ulaşmadı. Sub'lar aynı sanırım. Nasıl sistem? Beğendin mi?
  • güle güle kullan hocam 1-2 yerde dene nerde ses hoş geliyorsa oraya koy artık
  • ben de X530 alacağım ama benim masanın altındaki rafın arkası açık
    bir de üstünde raf var ama onun arkası da yanları da kapalı

benim masanın altına koymam (ya da rafın altına) iyi olur mu
    yoksa arkadaşın kutuyu koyduğu yere ya da masamın sağ yanında bulunan (60-70cm) 1m yükseliğindeki
    masaya mı koymalıyım, ne diyim
  • mümkün olduğunca yere koymaya çalış, sağlam zeminlere konmadıkça baslarda buğulanma oluyor
    hava çıkışının karşısında herhangi bir engel bulunmasın, logitech'lerin basları maşallah çok kuvvetli vurdumu rüzgar esiyo
    ayrıca masa altı olabilir film izlerken subwoofer etkisini daha çok hissettirir, ama masa altında iken müziklerde olan kısa süreli baslarda başarsız olabiliyor çünkü kapalı mekan olduğu için ses yankı yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

Bu arada bende bunun 5.1 olanını aldım. Hala elime ulaşmadı. Sub'lar aynı sanırım. Nasıl sistem? Beğendin mi?

Her çeşit müzikte denemler yaptım...Tam istediğim gibi..Gayet duru geliyor ses...Basslarda 2.1 için çok kuvvetli,ayarı yarısında kullanıyorum ona rağmen baya hoplatıyo x530 zaten benimkinin babası benim arkta ondan var..Emin ol,fazlasıyla memnun kalacaksın,şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

mümkün olduğunca yere koymaya çalış, sağlam zeminlere konmadıkça baslarda buğulanma oluyor
    hava çıkışının karşısında herhangi bir engel bulunmasın, logitech'lerin basları maşallah çok kuvvetli vurdumu rüzgar esiyo
    ayrıca masa altı olabilir film izlerken subwoofer etkisini daha çok hissettirir, ama masa altında iken müziklerde olan kısa süreli baslarda başarsız olabiliyor çünkü kapalı mekan olduğu için ses yankı yapıyor

Koyduğum o alttaki rafta hava çıkışının karşısında engel yok,koltuktaki beni saymazsak

Yer halıflex,yani masanın zemini daha uygun,yanılıyomuyum?!?

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

mümkün olduğunca yere koymaya çalış, sağlam zeminlere konmadıkça baslarda buğulanma oluyor

yerde olması beni düşündürüyor, bütün tozu çekmesin
    ne de olsa masanın arkası her zaman temizlenemiyor
  • tozlanma bakımından çok kötü her hafta toz aldığım halde siyah renkli olduğu için tozlu olduğu çok belli oluyor
    subı masa üstüne koyduğumda çok kuvvetli baslarda bir titreme oluyor hem masa titriyor hemde seste hafif bir bozulma yaşanıyor
    ama masa sağlam duruyorsa neden olmasın, denemeden bilemezsiniz arkadaşlar farklı farklı yerlerde deneyin
    halıların üstüne koymayın düz bir zemin olmalı(halı ve kilim benzeri olmayan bütün düz yüzeylere konulabilir)
  • peki x530'u onboard ekran kartı ile kullansam haksızlık mı etmiş olurum o sisteme
    ucuz yollu 5+1 ses kartı mı almalıyım yoksa
    sesten çok fazla bir beklentim yok, temiz olsun yeter
  • X-530 zaten alt seviye bir sistem. Ekran kartıyla aynı sınıflara ayırdığımızda x1300pro ya denk gelir.
    Bence ses kartına gerek var yada yok bu kişisel bişeydir. Aynı oyunlardaki gibi. Kimi NFS MW ı x550 ile oynar ve ona görüntü mükemmel gelir ama kimi 7600GT ile oynar ona az gelir.

Benim kişisel görüşüm şu: bu tür alt seviye sistemlerde onboard ses kartı yeter. Çünkü ve zaten son çıkan anakartlardaki ses kartları da çok güzel.

Mesela ben daha önce Wharfedale nin sistemini kullandım (5.1 - 1 tane hoparlörü 750$+kdv + SONY 500 watt gerçek) ve ses mükemmeldi. Şimdi bizim enişte panasoniğin 5.1 sistemini (1000watt) aldı 1000ytl ye ve ses beni hiç tatmin etmedi.

Ama bence TRQX; seni bu sistem tatmin etmez. PC sistemine baktığımda ekran kartının çok iyi olduğunu görüyorum. Yani oyun tutkunusun. Oyun oynamak için böyle bir ekran kartı alan kişi bence daha iyi bir de ses sistemi almalı. Bütçen yeterliyse BOSE nin bir sistemini al. Bide o zaman oyun oyna ve dvd film izle.

• Bencede
  • @gokhanweb ve @by_proxy
    iyi diyorsunuzda bütçe sınırlı bütçe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.