Şimdi Ara

X-230'umun subwooferını nereye koymalıyım? (RESİMLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @kyle007 ve @tamerim kullanıcı adlı arkadaşlar. Bu mesajım size.

@kyle007 arkadaşa @tamerim adlı üyenin verdiği bilgiyi üstteki mesajlarda verdim. Yani yardımcı olmaya çalıştım. Sonuç olarak @kyle007 arkadaş sorununa cevap almak için açtığı konuda cevapları aldı.
    Konu amacına ulaştıktan sonra bu başlık altında diğer arkadaşlarla birbirimize yardımcı olmaya çalıştık. Burda yanlış olan hiçbirşey yok. Herşey gayet normal.

Öncelikle; @kyle007 adlı arkadaş, senden teşekkür yerine olumsuz cevaplar aldığım için üzgünüm.

Sonrasında; @tamerim adlı kullanıcı, sizin bizim yardımlaşmalarımızı engellemeye hakkınız yok. Bu konuyu okumak zorunda da değilsiniz. Eğer illaki mesajlaşmalarımızın forum kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorsanız mesajlarımızın sağ üst köşesindeki Şikayet Et linkine tıklayabilirsiniz.

X konusuyla ilgili bir başlık açılmış ve altta Y konusuyla ilgili mesajlarda olabilir. Bu sizi ilgilendirmez. İlgilendirirse de bizi nazik bir dille uyarmaktan öteye gidemezsiniz. Sizin yapabileceğiniz şey bizi şikayet etmektir.

• mesajlarımı siliyorum arkadaşım.
    uzatmanın manası yok.
    uzadıkça uzar bu iş.
    bu arada TRQX adlı user'de ucuz kahraman lafını ordan kaldırsın mümkünse.
    cünki bana hakaret etmeye hakkın yok. ben sildim mesajlarımı.
    keyifli forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerim -- 7 Ekim 2006; 0:07:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

mesajlarımı siliyorum arkadaşım.
    uzatmanın manası yok.
    uzadıkça uzar bu iş.
    bu arada TRQX adlı user'de ucuz kahraman lafını ordan kaldırsın mümkünse.
    cünki bana hakaret etmeye hakkın yok. ben sildim mesajlarımı.
    keyifli forumlar

ucuz kahraman lafı hakaret değildir, durduk yere kimseye hakaret edecek değilim...
    bunu bu şekilde anlamasın kimse
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.