Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Bence ıc kemerine düşseydi daha çok ezilmiş olurdu.Ic kemerinin bir değeri yokki,Me olmaya aday isimler ic kemeri alır.Mc kemeridir.Chris jericho'ya undisputed dışında kemer verilmez,en kötü tek whc verilir.Wyatt ile feudu çok iyi olacak ama haberlere göre sonucu belli bile.Belki wwe ters köşe yapar,chris jericho kazanır sonra chris jericho ile ilgili büyük planlar dedikleri NoC'da kemer maçına dahil olur.Chris jericho'ya undisputed vericeklerini sanmam,ortada brock lesnar,john cena,roman reigns konuşuluyor.

aynen wyattlar ile feudu iyi oldu ic kemeriyle chris jericho iyice kötü duruma düşerdi,ancak wyattlar cena ile olan feudu kaybetti,jericho ile olan feudu da kaybettirip wyattları küçültmez wwe bence,o yüzden wyattlar o feuddan galip ayrılır,yine de söyliyim chris jericho undisputed i şu an en çok hakeden isim ne lesnar ne cena en çok hakeden jericho,çünkü jericho da wwe ye bir çok hizmeti bulunmuş yıllarını bu şirkete vermiş ne denilirse yapmış fedakar ve mükemmel bi güreşçi çok hakediyor undisputedi

Kesinlikle, dogru ama hic zannetmiyorum title icin mucadele edecegini. Bence mid carder ve main event arasinda mucadele edecektir. Buyuk ihtimal full time degildir contract.

Aynen hocam,zaten jerichonun grubu var turnelere falan gidiyo full time değildir zaten,wwe de en iyileri tutamıyor bi türlü,örneğin cm punk lesnar jericho vs adaam gibi kontrat yapsaalarda biz de dandik güresci görmekten kurtulsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

Bence ıc kemerine düşseydi daha çok ezilmiş olurdu.Ic kemerinin bir değeri yokki,Me olmaya aday isimler ic kemeri alır.Mc kemeridir.Chris jericho'ya undisputed dışında kemer verilmez,en kötü tek whc verilir.Wyatt ile feudu çok iyi olacak ama haberlere göre sonucu belli bile.Belki wwe ters köşe yapar,chris jericho kazanır sonra chris jericho ile ilgili büyük planlar dedikleri NoC'da kemer maçına dahil olur.Chris jericho'ya undisputed vericeklerini sanmam,ortada brock lesnar,john cena,roman reigns konuşuluyor.

Tek isteğim zaten Cena ile karşılaşıp kemeri alması ama WWE böyle bir şey yapmaz.Kemerin değeri olmadığı doğru fakat Jericho değer katabilir artı kemersiz kalmamış olur en azından.

Wwe artık jerichoyu yeni gencleri cıkarmak için kum torbası olarak görüyor bu ne kadar bíz seyircilere acı verse de durum böyle,ne yalan söyliyim bryan gibi bi adam zirvedeyken jerichonun kemersiz kalması rezalet bisey

Biraz Jericho'da istediğini düşünüyorum mesela Bray Wyatt'ın çok iyi bir süperstar falan olacağından bahsediyor.Geçen sene diyordum eğer değer görmeyeceksen emekli ol gelme daha en azından daha Fandango gibi facia falan görmeyiz.Jericho'nun Wyatt Family karşısında şansı yok zaten.Cena gibi bir kahraman anca yenebilir onları.

• Cm punk gelince aynısı yapmasalar,cm punk'u harcarlarsa wwe iyi reyting kaybeder.

2000li yılların başında flash tvden amerikan güreşi izlerdik biz böyle sonradan ortaya çıkan bebeler yoktu. Big Sexy, Hulk Hogan ve Goldberg gibi efsanelerin ilk zamanlarıydı. Sizlerin yaşlar kaç bilmiyorum ama yeni nesil Smack Downcular saydığım adamların kıymetini bilemezsiniz.

PSN ID DjarumBlack-

PS5 PRO | AMD Ryzen 7 5800X3D | ASUS TUF GAMING B550M-E AMD | INNO3D GeForce RTX4080 ICHILL x3
  • ??? Bana söylememişsindir umarım çünkü dediğin kategoriye girmiyorum da.
  • konu durgunlaştı maalesef bakalım bu gece rawda ne olacak şahsen çok birşey olacağını zannetmiyorum

Orijinalden alıntı: hompoy21

birde çok önemli olmasada IC kemerini kim alır bide kemer adayları kim belli oldumu tam olarak

miz'e yakında verebilirler ic kemerini ama ben cesaro ya gideceğini düşünüyorm

Orijinalden alıntı: hompoy21

konu durgunlaştı maalesef bakalım bu gece rawda ne olacak şahsen çok birşey olacağını zannetmiyorum

eskiden konu böyle durgun değildi

Orijinalden alıntı: X-FI

WWE Smack Down - Raw

eski batista dan eser yok artık ama olsun roster da varlığı yeter
  • Beşiktaş bölümünde maalesef revival bey fikret orman'a karşı yapılan eleştirileri kabul edemiyor.Üst yönetimlere şikayet ettim zaten.

Bunun dışında bret hart'ın sürekli gelip konuşması benim için birşey ifade etmiyor.Efsanelik çıktı artık,3 yılda 1 falan gelse birşey demiyeceğim,sürekli geliyor zaten.Brock'tan fazla gelmiştir.

Ic kemerini cesaro'nun kazanacağını düşünüyorum ama ziggler'in kazanmasını isterim.

Beşiktaş bölümünde maalesef revival bey fikret orman'a karşı yapılan eleştirileri kabul edemiyor.Üst yönetimlere şikayet ettim zaten.

Bunun dışında bret hart'ın sürekli gelip konuşması benim için birşey ifade etmiyor.Efsanelik çıktı artık,3 yılda 1 falan gelse birşey demiyeceğim,sürekli geliyor zaten.Brock'tan fazla gelmiştir.

Ic kemerini cesaro'nun kazanacağını düşünüyorum ama ziggler'in kazanmasını isterim.

gelmişsin knk dediklerin doğru aslında bret hart bazı kontratlı güreşçilerden daha çok geliyor şovlara,ic kemerini de kesin cesaro kazanır

• Bence Battlegroundda Kemeri Kesinlikle Roman Kazanmalı Çünkü Adama Baksana Ya Bir Anda 2-3 Kişiyi Deviriyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.