Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Son mitb maçında dean senaryo dışı kendisini tedavi etmek için kendi isteğiyle maçtan ayrıldı.Senaryo ile ilgisi yok,bu durumda wwe birşey yapmadıysa daha wwe'nin dean'ı harcayacağını sanmam.Dean acayip seyirci desteği aldı,zaten eski federasyonlardan da çok tutulan biri,kendi ne isterse onu yaparım bir havası var,onu o yapan da o zaten.Dean çok yetenekli,kendisi has gimmick'i olan,karizmatik bir yıldız.
  • Jericho keşke Intercontinenal kemerine girseydi.Wyatt'lar ile girip ezilceğine Intercontinental kemerinin değerini artırırdı.Summerslam'de Rob Van Dam vs Chris Jericho Intercontinental Title Match fena olmazdı.
  • Bence ıc kemerine düşseydi daha çok ezilmiş olurdu.Ic kemerinin bir değeri yokki,Me olmaya aday isimler ic kemeri alır.Mc kemeridir.Chris jericho'ya undisputed dışında kemer verilmez,en kötü tek whc verilir.Wyatt ile feudu çok iyi olacak ama haberlere göre sonucu belli bile.Belki wwe ters köşe yapar,chris jericho kazanır sonra chris jericho ile ilgili büyük planlar dedikleri NoC'da kemer maçına dahil olur.Chris jericho'ya undisputed vericeklerini sanmam,ortada brock lesnar,john cena,roman reigns konuşuluyor.

Ic kemerini cesaro kazanacakmış.
    Roman reigns ve bray wyatt wm'ye kadar tepeye çıkartılacakmış.
    Haftaya olacak raw'dan birşey beklemeyin,bu hafta yayınlanan raw'ın çeyreği olmayacak.

Orijinalden alıntı: reptimi76

beyler ne dersiniz cm punk dönermi?

ben kesinlikle döneceğini düşünüyorum çok iyi bi güreşçi ve yaşlı da değil dönmemesi için hiç bi neden yok wwe ile arasındaki problemleri çözüp döner bi an önce

Orijinalden alıntı: celo55

Vay be eskiden ne izlerdim rey mysterio goldberg felan undertaker jeff hardy şuan hiç tvde göremiyorum

her hafta mutlaka eskiden ne izlerdim yorumu gelir mutlaka

Orijinalden alıntı: Feitan

Son mitb maçında dean senaryo dışı kendisini tedavi etmek için kendi isteğiyle maçtan ayrıldı.Senaryo ile ilgisi yok,bu durumda wwe birşey yapmadıysa daha wwe'nin dean'ı harcayacağını sanmam.Dean acayip seyirci desteği aldı,zaten eski federasyonlardan da çok tutulan biri,kendi ne isterse onu yaparım bir havası var,onu o yapan da o zaten.Dean çok yetenekli,kendisi has gimmick'i olan,karizmatik bir yıldız.

dean bana randy ortonın gençliğini hatırlatıyor,ama wwe de en zirveye gelmek istiyorsa ben kafama ne eserse onu yaparım havalarından çıkmalı tabi yapısı böyle ama yine de azaltmalı,çünkü wwe patronları gerçekten kibirli ve hiç kimse bizden büyük değil mantığındalar anında harcarlar deani

yine de dean mükemmel bi güreşçi olcak arkadaş

• quote:

Bence ıc kemerine düşseydi daha çok ezilmiş olurdu.Ic kemerinin bir değeri yokki,Me olmaya aday isimler ic kemeri alır.Mc kemeridir.Chris jericho'ya undisputed dışında kemer verilmez,en kötü tek whc verilir.Wyatt ile feudu çok iyi olacak ama haberlere göre sonucu belli bile.Belki wwe ters köşe yapar,chris jericho kazanır sonra chris jericho ile ilgili büyük planlar dedikleri NoC'da kemer maçına dahil olur.Chris jericho'ya undisputed vericeklerini sanmam,ortada brock lesnar,john cena,roman reigns konuşuluyor.

aynen wyattlar ile feudu iyi oldu ic kemeriyle chris jericho iyice kötü duruma düşerdi,ancak wyattlar cena ile olan feudu kaybetti,jericho ile olan feudu da kaybettirip wyattları küçültmez wwe bence,o yüzden wyattlar o feuddan galip ayrılır,yine de söyliyim chris jericho undisputed i şu an en çok hakeden isim ne lesnar ne cena en çok hakeden jericho,çünkü jericho da wwe ye bir çok hizmeti bulunmuş yıllarını bu şirkete vermiş ne denilirse yapmış fedakar ve mükemmel bi güreşçi çok hakediyor undisputedi

• quote:

Spoilere göre birkaç haber paylaşayım.

Ic kemerini cesaro kazanacakmış.
    Roman reigns ve bray wyatt wm'ye kadar tepeye çıkartılacakmış.
    Haftaya olacak raw'dan birşey beklemeyin,bu hafta yayınlanan raw'ın çeyreği olmayacak.

hocam bu haftaki raw çok çok iyiydi returnler falan şahane oldu ama ben yine de bi sonraki raw dan da ümitliyim senaristler hızını alamayıp bi güzel şov yaparlar wyatt ve romanın tepeye çıkartılması da çok çok iyi olacak bray wyatt heel kıtlığında wwe ye ilaç gibi geldi

• bu adamı özledim bill goldberg.

PSN ID DjarumBlack-

PS5 PRO | AMD Ryzen 7 5800X3D | ASUS TUF GAMING B550M-E AMD | INNO3D GeForce RTX4080 ICHILL x3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

O konuda tamamen haklısın.Ama bu saatten sonra cm punk gelse de roman'ın desteği hem seyirci hem wwe tarafından kolay kolay çekilmez.Chris jericho'nun da işi bitmiş,gençleri yükseltmek için wwe 3 aylığına gelip sonrasında fozzy turlarına çıkıyor.Cena'ya veya db'ye kemer verileceğine kesinlikle roman'a verilmesinin taraftarıyım.Senaryolar kurulmuş zaten,roman'a yakında undisputed verilecek.Kısa zamanda kemerler ayrılsa da,dean'e de kemer verilse.

@Lord Joker

Dostum kesinlikle haklısın,ayrıca jericho gibi efsaneye yıllardır resmen kum torbası muamelesi yapıyolar,neden böyle oldu anlayamadım muazzam yeteneğe karizmaya mikrofona sahip,haksızlık yapılıyor sürekli,su konuda cok haklısın bryan ve cenaya verilmesi yerine ben de romana verImesi taraftarıyım,ayrıca dean ambrose da en az roman kadar yetenekli onu da harcarlar diye korkmuyo değilim açıkçası

money talks everything else walks. Jericho contract'i oyle imzaliyordur, her ne kadar istemesede. Fandango faciasindan sonra, Bray daha iyi yine.

• quote:

quote:

Bence ıc kemerine düşseydi daha çok ezilmiş olurdu.Ic kemerinin bir değeri yokki,Me olmaya aday isimler ic kemeri alır.Mc kemeridir.Chris jericho'ya undisputed dışında kemer verilmez,en kötü tek whc verilir.Wyatt ile feudu çok iyi olacak ama haberlere göre sonucu belli bile.Belki wwe ters köşe yapar,chris jericho kazanır sonra chris jericho ile ilgili büyük planlar dedikleri NoC'da kemer maçına dahil olur.Chris jericho'ya undisputed vericeklerini sanmam,ortada brock lesnar,john cena,roman reigns konuşuluyor.

aynen wyattlar ile feudu iyi oldu ic kemeriyle chris jericho iyice kötü duruma düşerdi,ancak wyattlar cena ile olan feudu kaybetti,jericho ile olan feudu da kaybettirip wyattları küçültmez wwe bence,o yüzden wyattlar o feuddan galip ayrılır,yine de söyliyim chris jericho undisputed i şu an en çok hakeden isim ne lesnar ne cena en çok hakeden jericho,çünkü jericho da wwe ye bir çok hizmeti bulunmuş yıllarını bu şirkete vermiş ne denilirse yapmış fedakar ve mükemmel bi güreşçi çok hakediyor undisputedi

Kesinlikle, dogru ama hic zannetmiyorum title icin mucadele edecegini. Bence mid carder ve main event arasinda mucadele edecektir. Buyuk ihtimal full time degildir contract.

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

bu adamı özledim bill goldberg.

RİP GOLDBERG bu aradı bende bu adamı çok severdim baba adamdı ama mikrofon yeteneği yoktu çoğu kişiye göre ama adamın bir duruşu var abi

• quote:

Chris jericho'ya whc bile verilmez.Chris jericho undisputed alır,chris jericho top seviyeye gelmiş bir yıldızdır.En iyi 10 yıldızdan biridir.Chris jericho'yu düşürenler utansın.

Kesinlikle öyle ama wwe her sefernde harcadı jerichoyu hem müthis bír heel hem de müthis bi face

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tek isteğim zaten Cena ile karşılaşıp kemeri alması ama WWE böyle bir şey yapmaz.Kemerin değeri olmadığı doğru fakat Jericho değer katabilir artı kemersiz kalmamış olur en azından.

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

quote:

O konuda tamamen haklısın.Ama bu saatten sonra cm punk gelse de roman'ın desteği hem seyirci hem wwe tarafından kolay kolay çekilmez.Chris jericho'nun da işi bitmiş,gençleri yükseltmek için wwe 3 aylığına gelip sonrasında fozzy turlarına çıkıyor.Cena'ya veya db'ye kemer verileceğine kesinlikle roman'a verilmesinin taraftarıyım.Senaryolar kurulmuş zaten,roman'a yakında undisputed verilecek.Kısa zamanda kemerler ayrılsa da,dean'e de kemer verilse.

@Lord Joker

Dostum kesinlikle haklısın,ayrıca jericho gibi efsaneye yıllardır resmen kum torbası muamelesi yapıyolar,neden böyle oldu anlayamadım muazzam yeteneğe karizmaya mikrofona sahip,haksızlık yapılıyor sürekli,su konuda cok haklısın bryan ve cenaya verilmesi yerine ben de romana verImesi taraftarıyım,ayrıca dean ambrose da en az roman kadar yetenekli onu da harcarlar diye korkmuyo değilim açıkçası

money talks everything else walks. Jericho contract'i oyle imzaliyordur, her ne kadar istemesede. Fandango faciasindan sonra, Bray daha iyi yine.

Fandango olayı tam bi faciaydı zaten hatırlamak bile istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

Tek isteğim zaten Cena ile karşılaşıp kemeri alması ama WWE böyle bir şey yapmaz.Kemerin değeri olmadığı doğru fakat Jericho değer katabilir artı kemersiz kalmamış olur en azından.

Wwe artık jerichoyu yeni gencleri cıkarmak için kum torbası olarak görüyor bu ne kadar bíz seyircilere acı verse de durum böyle,ne yalan söyliyim bryan gibi bi adam zirvedeyken jerichonun kemersiz kalması rezalet bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

bu adamı özledim bill goldberg.

RİP GOLDBERG bu aradı bende bu adamı çok severdim baba adamdı ama mikrofon yeteneği yoktu çoğu kişiye göre ama adamın bir duruşu var abi

Mikrofon yeteneği yoktu kas yığınıydı sadece mikrofon olsaydı daha fazla tutardı ama wwe icin su durumda büyük efsanelerden sayılmaz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.