Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Abi müthiş bir şov oldu ya senaristler 2 gündür muhteşem şovlar çıkarttılar.Bugün returnlerden tut maçlara kadar herşey güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 1 Temmuz 2014; 14:08:29 >
  • Jerichoyu adeta dayak yemek için çağırdılar
  • Wwe cm punk'ı ikna etmeye çalışıyormuş.Bence battleground mitb'den daha iyi olacak.Summerslam'da pek olay beklemiyorum.Olursa en epic NoC olur.Bence eylüle kadar cm punk return yapacak.Ayrıca herkes kane ihanet eder diyor,eğer ihanet ederse süpriz olmaz.İhanet etme potansiyelini gösterdiler sürekli,ihanet etmez ise süpriz olur ki bence ihanet etmeyecek.Ayrıca ben ilerde brock lesnar vs batista feudu olacağını düşünüyorum.Herkes jericho,cm punk,roman reigns derken batista'yı unuttu.Cena her türlü kemeri kaybedecek,seth cash-in yapar veya brock lesnar yener.Paul heyman konuşurken batista return yapar,kemeri almak için gelir ama alamaz.Ondan sonra da cm punk returnu olur.

Arada haberlere bakıyorum,yazıyorum buraya zaten,haberlerin %90'ı çıkıyor.Bu seferki habere göre,brock lesnar'da triple h'ın planın bir parçasıymış.Plan c diye geçiyor.Seth'in cash-in yapıp çantayı kaybetme ihtimali var senaryoya göre.Kaybettikten sonra brock lesnar gelir,plan c devreye girer.Bu arada seth bu işe çok kızar.Triple h ailesinden ayrılır ama heel olarak devam eder.

Diğer planlara göre seth vs randy düşünülüyormuş.Aile bu feud ile dağılabilirmiş.Bu feudun olma ihtimali daha yüksek çünkü bu smackdown'da ki spoilere göre,randy vs dean maçında seth maçı dq ile dean'a kazandırır.Randy'nin de boş duracağını sanmam bir rko çeker.Zaten en son konuşmalarında kavga etmişlerdi.

Chris jericho hakkında çok şey düşünülüyormuş.Chris jericho büyük ihtimal wyatt family'e girecek.Böyle olursa saçma olur.Chris jericho gibi bir yıldızın wyatt family'de ne işi var.Sakalı da yok.Wyatt family'nin seyirci desteği düştüğü için chris jericho'nun rızasıyla wyatt family'i yükseltmek amacı ile gelmiş.

Bu arada aj lee,paige'yi zorla heel turn yaptıracak.Smackdown spoiler'a göre maç sonu maç için tebrik etmeye gelen paige'yi geri çevirmiş.

• Seth Roman ve Dean Oldugu Sürece Cash - İn Yapacağını Düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Wwe cm punk'ı ikna etmeye çalışıyormuş.Bence battleground mitb'den daha iyi olacak.Summerslam'da pek olay beklemiyorum.Olursa en epic NoC olur.Bence eylüle kadar cm punk return yapacak.Ayrıca herkes kane ihanet eder diyor,eğer ihanet ederse süpriz olmaz.İhanet etme potansiyelini gösterdiler sürekli,ihanet etmez ise süpriz olur ki bence ihanet etmeyecek.Ayrıca ben ilerde brock lesnar vs batista feudu olacağını düşünüyorum.Herkes jericho,cm punk,roman reigns derken batista'yı unuttu.Cena her türlü kemeri kaybedecek,seth cash-in yapar veya brock lesnar yener.Paul heyman konuşurken batista return yapar,kemeri almak için gelir ama alamaz.Ondan sonra da cm punk returnu olur.

Arada haberlere bakıyorum,yazıyorum buraya zaten,haberlerin %90'ı çıkıyor.Bu seferki habere göre,brock lesnar'da triple h'ın planın bir parçasıymış.Plan c diye geçiyor.Seth'in cash-in yapıp çantayı kaybetme ihtimali var senaryoya göre.Kaybettikten sonra brock lesnar gelir,plan c devreye girer.Bu arada seth bu işe çok kızar.Triple h ailesinden ayrılır ama heel olarak devam eder.

Diğer planlara göre seth vs randy düşünülüyormuş.Aile bu feud ile dağılabilirmiş.Bu feudun olma ihtimali daha yüksek çünkü bu smackdown'da ki spoilere göre,randy vs dean maçında seth maçı dq ile dean'a kazandırır.Randy'nin de boş duracağını sanmam bir rko çeker.Zaten en son konuşmalarında kavga etmişlerdi.

Chris jericho hakkında çok şey düşünülüyormuş.Chris jericho büyük ihtimal wyatt family'e girecek.Böyle olursa saçma olur.Chris jericho gibi bir yıldızın wyatt family'de ne işi var.Sakalı da yok.Wyatt family'nin seyirci desteği düştüğü için chris jericho'nun rızasıyla wyatt family'i yükseltmek amacı ile gelmiş.

Bu arada aj lee,paige'yi zorla heel turn yaptıracak.Smackdown spoiler'a göre maç sonu maç için tebrik etmeye gelen paige'yi geri çevirmiş.

Ilginc seyler dogrusu.

Cm Punk hakkinda o kadar sey deniliyor ki. Mcmahon Sabbatical dedi. Sonra Retired oldu laflari cikti ve Cm Punk interview'da retired oldugunu soyledi. Simdi yorgundu geri gelecek diyorlar. Paul Heyman charecteriyle mutsuz oldugunu soyleyip, gittigini ve uzun sure gelmeyecegini soyledi. Bilmiyorum artik ne olur.

Chris Jericho'a son 2 senedir boyle. En azindan bu sefer gelecegi olan talent'larla guresecek. Fandango gibi olmayacagindan eminim.

• WWE yetkilileri, Brock Lesnar'a bu yaz John Cena'nın karşısına çıkarak bir ana kemer vermeyi düşünüyorlar ve bu şekilde de Wrestlemania 31 için düşünülen Roman Reigns vs Lesnar maçının tohumları ekinilecekmiş. Bu maç WM için büyük bir olay olarak düşünülmekte ve bu şekilde de Roman Reigns'in şirketin top babyfacei olacağı düşünülüyor. Şuan Lesnar'ın Cena'dan ne zaman kemeri alacağı hakkında bir bilgi yok, çünkü WWE, Summerslam yerine WWE Network'ü yeniden inşa etmeye başlayacağı Night of Champions'da bu maçı düşünüyorlarmış. Lesnar'ın NoC'a çıkmasını düşünüyorlarmış.

WWE yöneticileri bugün bir planı yürürlüğe getirmiş. Plan The Shield'ın yeniden birleşimi ile ilgili WWE konuyu DX'den açmış ve DX'in dağıldığına değinmiş daha sonra yeniden birleştikleri örnek olarak göstererek The Shield'ın bir ihtimal 2015 veya 2016 yılında yeniden birleşecekleri kararını almışlar.

• Chris jericho ile söyleşi yapmışlar.Chris jericho'nun son yıllarda wwe geri dönüş yapıp yeni isimlere bilerek yeniliyormuş.Genç yıldızları yükseltmek için yeniliyormuş.Bu sefer önceden demiş zaten wyatt'lar geleceğin yıldızı,yükseltmeniz lazım diye.Kısacası kendi çapında yeni isimleri push veriyormuş.Bu feudun sonu belli zaten wyatt'lar alacak.

Ayrıca cm punk'ın emeklilik konusunda rol yaptığını düşünüyorum.Sürekli yaşlandım havasında,birşey yapacak halim yok gibi yazılar yazıyor.

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

WWE yetkilileri, Brock Lesnar'a bu yaz John Cena'nın karşısına çıkarak bir ana kemer vermeyi düşünüyorlar ve bu şekilde de Wrestlemania 31 için düşünülen Roman Reigns vs Lesnar maçının tohumları ekinilecekmiş. Bu maç WM için büyük bir olay olarak düşünülmekte ve bu şekilde de Roman Reigns'in şirketin top babyfacei olacağı düşünülüyor. Şuan Lesnar'ın Cena'dan ne zaman kemeri alacağı hakkında bir bilgi yok, çünkü WWE, Summerslam yerine WWE Network'ü yeniden inşa etmeye başlayacağı Night of Champions'da bu maçı düşünüyorlarmış. Lesnar'ın NoC'a çıkmasını düşünüyorlarmış.

WWE yöneticileri bugün bir planı yürürlüğe getirmiş. Plan The Shield'ın yeniden birleşimi ile ilgili WWE konuyu DX'den açmış ve DX'in dağıldığına değinmiş daha sonra yeniden birleştikleri örnek olarak göstererek The Shield'ın bir ihtimal 2015 veya 2016 yılında yeniden birleşecekleri kararını almışlar.

İlk senaryoyu bende okudum şayet böyle birşey gerçekleşirse Roman Edgeyi geçemez diyen bir arkadaş vardı bakalım ne diyecek Ayrıca ilk senaryo gerçekleşirse The Shield birleşse bile çok kısa süreli olur diyorum

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Roman edge'yi geçemez diyen lord joker konuya bekleniyor.

@Lord Joker

Roman edge'yi geçemez diyen lord joker konuya bekleniyor.

@Lord Joker

Dostum edge in kariyeriní bi arastır istersen,roman daha dünkü cocuk,şu an kıyaslanılmasına bile gülerim ancak,öyle bi edge kolay cıkmıyor ne yazık ki,roman daha edge in yaptıklarının %10 unu yapamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: neksushot

Wwe e undertaker gibi süperstar lazım 1998 hali olsa reytinglerde inanılmaz patlamalar olur böyle adamlarla uraşıyorlar

Hocam lazım ama takdir edersin ki taker gibi biri kolay bulunmuyor,taaker gibisinin tekrar gelmesi bence binde bir ihtimal

Tabi kariyer olarak yapmadı ama edge'nin başlangıcından çok çok daha iyi,wwe'nin yeni adamı roman reigns olacak belli oldu.Wwe roman reigns'in god mode'sini açık unutmuş.

Dostum hızlı kosan atın seyi seyrek düsermiş :D evet edge in baslangıcından daha iyi ama edge in cıktığı zamanlar efsaneler vardı şu anda wwe daniel bryan gíbi adamlara bile muhtac o yüzden roman cok sans buluyor sen de biliyosun ki cm punk. Ve jerichı gitmese roman asla bu kadar öne cıkamazdı daha doğrusu sirketin yüzü gözüyle bakılmazdı romana,gercek şu ki roman wwe deki yetenek kıtlığında fazlasıyla õne çıktı

• O konuda tamamen haklısın.Ama bu saatten sonra cm punk gelse de roman'ın desteği hem seyirci hem wwe tarafından kolay kolay çekilmez.Chris jericho'nun da işi bitmiş,gençleri yükseltmek için wwe 3 aylığına gelip sonrasında fozzy turlarına çıkıyor.Cena'ya veya db'ye kemer verileceğine kesinlikle roman'a verilmesinin taraftarıyım.Senaryolar kurulmuş zaten,roman'a yakında undisputed verilecek.Kısa zamanda kemerler ayrılsa da,dean'e de kemer verilse.

@Lord Joker

O konuda tamamen haklısın.Ama bu saatten sonra cm punk gelse de roman'ın desteği hem seyirci hem wwe tarafından kolay kolay çekilmez.Chris jericho'nun da işi bitmiş,gençleri yükseltmek için wwe 3 aylığına gelip sonrasında fozzy turlarına çıkıyor.Cena'ya veya db'ye kemer verileceğine kesinlikle roman'a verilmesinin taraftarıyım.Senaryolar kurulmuş zaten,roman'a yakında undisputed verilecek.Kısa zamanda kemerler ayrılsa da,dean'e de kemer verilse.

@Lord Joker

Dostum kesinlikle haklısın,ayrıca jericho gibi efsaneye yıllardır resmen kum torbası muamelesi yapıyolar,neden böyle oldu anlayamadım muazzam yeteneğe karizmaya mikrofona sahip,haksızlık yapılıyor sürekli,su konuda cok haklısın bryan ve cenaya verilmesi yerine ben de romana verImesi taraftarıyım,ayrıca dean ambrose da en az roman kadar yetenekli onu da harcarlar diye korkmuyo değilim açıkçası

• Vay be eskiden ne izlerdim rey mysterio goldberg felan undertaker jeff hardy şuan hiç tvde göremiyorum
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.