Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • DB Brock'u senaryo icabi da olsa düzgün şekilde tuş ederse takip etmeyi bırakırım WWE'yi çok ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Cesaro Barrett feudunun temeli atıldı.İyi bir feud olabilir.Bu arada Summerslam için düşünülen maçlarda güzel gözüküyor.

* Batista Vs. Triple H.

* Daniel Bryan Vs. Brock Lesnar - WWE World Heavyweight Championship.

* Roman Reigns & Dean Ambrose Vs. Randy Orton & Seth Rollins.

* Brie Bella Vs. Stephanie McMahon.

Hocam Cesaro ve Barrett arasında feud umarım olur. Face bir Barrett çok iyi olurdu. Heel haliyle bile iyi reaksiyon alan bir isim çünkü. Summerslam için daha çok roman vs triple h söylentilerı var. Umarımda öyle olur. Batista ve dean ambroseyi takım halinde görmeyi daha çok isterdim. Lesnar vs bryan maçı yılın maçlarından olur bana kalırsa. Her ne kadar bryanı desteklesemde lensar alır böyle önemli bir maçı.

Face bir Barrett mi ? Bence kotu olurdu ama Cesaro face olabillir. Cesaro'nun yetenegi ve gucu cok iyi ve ayrica 5 dil bilmesi International bussines acisindan daha iyi olacaktir. Cesaro ilerde WWE'de onemli bir rol oynayacaktir.

Hocam daha yeni paul heyman guy olduğundan şuan cesaro face olmaz bence. O yüzden belki barrett face olabilirdi. Hiç denenmemiş birşey olurdu en azından. Tutma şansı olabilir aynı sheamusun zamanında face olarak tutması gibi.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    ben abdye gidip brocku bide kendim döverim.öyle bi maç olursa büyük ihitmal bork dbyi diskalifiye olup haşat eder.

quote:

quote:

quote:

Cesaro Barrett feudunun temeli atıldı.İyi bir feud olabilir.Bu arada Summerslam için düşünülen maçlarda güzel gözüküyor.

* Batista Vs. Triple H.

Hocam Cesaro ve Barrett arasında feud umarım olur. Face bir Barrett çok iyi olurdu. Heel haliyle bile iyi reaksiyon alan bir isim çünkü. Summerslam için daha çok roman vs triple h söylentilerı var. Umarımda öyle olur. Batista ve dean ambroseyi takım halinde görmeyi daha çok isterdim. Lesnar vs bryan maçı yılın maçlarından olur bana kalırsa. Her ne kadar bryanı desteklesemde lensar alır böyle önemli bir maçı.

Face bir Barrett mi ? Bence kotu olurdu ama Cesaro face olabillir. Cesaro'nun yetenegi ve gucu cok iyi ve ayrica 5 dil bilmesi International bussines acisindan daha iyi olacaktir. Cesaro ilerde WWE'de onemli bir rol oynayacaktir.

Hocam daha yeni paul heyman guy olduğundan şuan cesaro face olmaz bence. O yüzden belki barrett face olabilirdi. Hiç denenmemiş birşey olurdu en azından. Tutma şansı olabilir aynı sheamusun zamanında face olarak tutması gibi.

sheamus bence face iken kötüydü adamın gimmicki müsait değil face olmaya

• quote:

quote:

quote:

* Batista Vs. Triple H.

cesaro face tutabilir belki ama bence barrett hiç bi zaman face olarak tutmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

DB Brock'u senaryo icabi da olsa düzgün şekilde tuş ederse takip etmeyi bırakırım WWE'yi çok ciddiyim.

yok hocam wwe efsane seriyi bitiren brock lesnara kaybettirmez o maçı

quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Edge kendine bakmayan yıldız listesinin en sonundaki isim,spear hareketi bildiğiniz gibi zaten edge'nin hareketi değildi,edge'den önce çok kişi spear kullandı ama edge'de tuttu.2009-2011 arası zaten demiyorum,şişko tombalak birşeydi,bana aşırı itici geliyor,2004'de ki karizmasını son zamanlar yakaladı ama emekli oldu.Edge'nin ilerlemesinin sebebi ve en tuttulan feud kesinlikle edge&christian vs jeff&matt feud'larıdır,arada dudley boyz ile yaptılar sonra christian vs edge izledik.Sonra saçmaladılar,hatırladığım en bk gruplardan biri rated rko'dur.5-6 ay sürdü zaten.Edge'nin kendine has tek hareketi var,edgecution.

Spear'ı kesinlike roman daha iyi yapıyor,edge spear'ı roman'dan iyi yapıyor diyene wwe'den anlamıyor izlemesin derim.En kötü spear'da batista yapar.Roman kesinlikle edge'den daha karizmatik,en azından doğal,saçlarını sarıya vs.. boyamıyor.

Hocam Edge doğal sarışın :D. Çocukluk fotoğraflarına falan bakarsan görürsün. Dediklerinin çoğuna katılıyorum. Roman bencede Edge'den iyi spear yapıyor. Ama ring içi olarakta promo olarakta şuan Edge'nin yanına bile yaklaşamaz. İlerde belki onun seviyesine gelebilir. Ama şuan ikisi bence kıyaslanamaz bile. Roman gibi kariyerinin başındaki birini efsane bir isimle kıyaslamak pek doğru değil. 2009-2010 arası biraz şişmanlamıştı çünkü 6 ay çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Sakatlık yaşamasa o saydığın takımlara biri daha eklenecekti. Edge ve Jericho beraber takımlardı ve bence son yıllarında en iyi takımlarından biriydi. Tam kemeri kazandıkları sırada Edge talihsiz bir sakatlık yaşadı. Dediğin gibi efsane Tag Team maçları onun ilerlemesinin nedenlerinden biri oldu. Diğer nedenide bence çok iyi olduğu heel karakter. Edge'nin en iyi yıllarından onun gibi bir heel karakter yoktu. Fırsatçılığıyla 3-4 tane ana kemer kazanmış bi isim :D. Tabi Litayla yatak olayları falan sonrasında Rated R Superstar olmasıda kariyerini çok iyi yönde etkiledi.

hocam abartmayı çok seviyorsunuz,roman reigns ileride de anca edge in yarısı kadar olabilir,edge den daha büyük efsane bence bi tek undertaker var

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

quote:

Edge kendine bakmayan yıldız listesinin en sonundaki isim,spear hareketi bildiğiniz gibi zaten edge'nin hareketi değildi,edge'den önce çok kişi spear kullandı ama edge'de tuttu.2009-2011 arası zaten demiyorum,şişko tombalak birşeydi,bana aşırı itici geliyor,2004'de ki karizmasını son zamanlar yakaladı ama emekli oldu.Edge'nin ilerlemesinin sebebi ve en tuttulan feud kesinlikle edge&christian vs jeff&matt feud'larıdır,arada dudley boyz ile yaptılar sonra christian vs edge izledik.Sonra saçmaladılar,hatırladığım en bk gruplardan biri rated rko'dur.5-6 ay sürdü zaten.Edge'nin kendine has tek hareketi var,edgecution.

Spear'ı kesinlike roman daha iyi yapıyor,edge spear'ı roman'dan iyi yapıyor diyene wwe'den anlamıyor izlemesin derim.En kötü spear'da batista yapar.Roman kesinlikle edge'den daha karizmatik,en azından doğal,saçlarını sarıya vs.. boyamıyor.

Hocam Edge doğal sarışın :D. Çocukluk fotoğraflarına falan bakarsan görürsün. Dediklerinin çoğuna katılıyorum. Roman bencede Edge'den iyi spear yapıyor. Ama ring içi olarakta promo olarakta şuan Edge'nin yanına bile yaklaşamaz. İlerde belki onun seviyesine gelebilir. Ama şuan ikisi bence kıyaslanamaz bile. Roman gibi kariyerinin başındaki birini efsane bir isimle kıyaslamak pek doğru değil. 2009-2010 arası biraz şişmanlamıştı çünkü 6 ay çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Sakatlık yaşamasa o saydığın takımlara biri daha eklenecekti. Edge ve Jericho beraber takımlardı ve bence son yıllarında en iyi takımlarından biriydi. Tam kemeri kazandıkları sırada Edge talihsiz bir sakatlık yaşadı. Dediğin gibi efsane Tag Team maçları onun ilerlemesinin nedenlerinden biri oldu. Diğer nedenide bence çok iyi olduğu heel karakter. Edge'nin en iyi yıllarından onun gibi bir heel karakter yoktu. Fırsatçılığıyla 3-4 tane ana kemer kazanmış bi isim :D. Tabi Litayla yatak olayları falan sonrasında Rated R Superstar olmasıda kariyerini çok iyi yönde etkiledi.

hocam abartmayı çok seviyorsunuz,roman reigns ileride de anca edge in yarısı kadar olabilir,edge den daha büyük efsane bence bi tek undertaker var

Edgeyi severim ama katılmıyorum ileri ki yıllarda Roman Edgeyi geçebilir

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• Saçmalamayın edge'yi abartan sensin,edge kim la.Ayrıca barret face olmaz cesaro olur.Cesaro'da olmasın.Bence db vs brock olacak ama olmasını istemem orası ayrı.Biri yılın maçı demiş yok artık,db oldu mu otomatikman yılın maçı olmaz zaten.Brock'un db'yi haşat etmesi lazım.Bence cesaro'ya undisputed vermezler,vermesinler çok erken.Brock versinler ya da kemerler ayrılsın,whc'yi cesaro'ya versinler,wwe kemerini de roman'a verilmesini isterim.

Ayrıca batista kesinlikle shield'e geçmez,batista vs triple olur mu bilmem,ama shield'e bence 3. kişi gelmeyecek,2 kişi tag team olurlar sonra ikisinden biri heel turn yapar dağılırlar.

Saçmalamayın edge'yi abartan sensin,edge kim la.Ayrıca barret face olmaz cesaro olur.Cesaro'da olmasın.Bence db vs brock olacak ama olmasını istemem orası ayrı.Biri yılın maçı demiş yok artık,db oldu mu otomatikman yılın maçı olmaz zaten.Brock'un db'yi haşat etmesi lazım.Bence cesaro'ya undisputed vermezler,vermesinler çok erken.Brock versinler ya da kemerler ayrılsın,whc'yi cesaro'ya versinler,wwe kemerini de roman'a verilmesini isterim.

Ayrıca batista kesinlikle shield'e geçmez,batista vs triple olur mu bilmem,ama shield'e bence 3. kişi gelmeyecek,2 kişi tag team olurlar sonra ikisinden biri heel turn yapar dağılırlar.

yok artık edge kim diyorsun hocam hocam rock stone cold edge bunları beğenmiyorsun hangi güreşçiyi beğeniyorsun sen Allah aşkına?ben edge i izledikten sonra wwe yi sevdim inanılmaz hileler yapıyordu,ben wwe de ondan daha iyi bi adam olduğunu düşünmüyorum

• off off dönmez hocam ya dönse bile yaşlandı artık yavaş yavaş bırakır güreşi cm punk dönse bari
  • Chris jericho,cm punk,brock lesnar,batista,randy orton,john cena,triple,shawn daha çok var,bunlar tabi ki edge'den iyidir,herşey kemer demek değil zaten kemeri veren de wwe.Yetenek,karizma,potansiyel,seyirci desteği herşeyi kıstas alıyorum.Roman reigns tabi ki şu hali ile edge'den iyi değil ama aralarında çok fark yok,ilerde çok rahat geçecektir.

off off dönmez hocam ya dönse bile yaşlandı artık yavaş yavaş bırakır güreşi cm punk dönse bari

Sanki eski güreşçilerin yeri dolmuyormuş gibi geliyor bana sizcede öyle değil mi? Heralde PG yüzünden olsa gerek eskiden o kadar iyi isimler vardı ki hala 2000-2006 arasını falan maçlarını izlerim bazen şuan bakıyorum bunların 1 gr zevk alamıyorum.Attitude Era vs gibisi yok bence WCW kattığı zamanlar çok güçlüydü WWE.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    cm punk bıraktı mı başka organizasyona mı geçti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

cm punk bıraktı mı başka organizasyona mı geçti ?

bıraktı hocam inşallah geri döner

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

off off dönmez hocam ya dönse bile yaşlandı artık yavaş yavaş bırakır güreşi cm punk dönse bari

Sanki eski güreşçilerin yeri dolmuyormuş gibi geliyor bana sizcede öyle değil mi? Heralde PG yüzünden olsa gerek eskiden o kadar iyi isimler vardı ki hala 2000-2006 arasını falan maçlarını izlerim bazen şuan bakıyorum bunların 1 gr zevk alamıyorum.Attitude Era vs gibisi yok bence WCW kattığı zamanlar çok güçlüydü WWE.

hocam psikoloji de de var bu,yani eskiyi özleme yeniyi bir türlü kabullenememe,ben jeff hardy cm punk'ı izlediğimde stone cold ve the rock ı özlüyordum kısır döngü gibi bu

• quote:

Chris jericho,cm punk,brock lesnar,batista,randy orton,john cena,triple,shawn daha çok var,bunlar tabi ki edge'den iyidir,herşey kemer demek değil zaten kemeri veren de wwe.Yetenek,karizma,potansiyel,seyirci desteği herşeyi kıstas alıyorum.Roman reigns tabi ki şu hali ile edge'den iyi değil ama aralarında çok fark yok,ilerde çok rahat geçecektir.

Yetenek,karizma,potansiyel,seyirci desteği edge de hangisi eksikti?cm punk batista lesnar roman reigns hiç biri edge'den iyi değil,ben zaten edge in spear kullanışını seviyorum köşeye gözlerini açarak gitmesi ve rakibinin kalkmasını beklemesi onu özel kılan şey,gerçek bir süperstar ringe gelişi hareketleri mikrofon yeteneği karizması yakışıklılığı ringteki rahatlığı ring içi ve promo kesmesi face iken seyirciden aldığı muazzam destek hatta heel iken bile sevmeyeni çoktu ama seveni de çoktu bu saydıklarım ile edge den daha iyi olan hangisi acaba?çocukların kahramanı cena mı?yoksa torpil ile bu kadar destek almış randy orton mı?edge ile tek bir güreşçi kıyaslanabilir o da undertaker ki onu da en fazla yenen güreşçi edge zaten

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.