Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Shielda CM Punk veya Jerichonun geçeceğini düşünmüyorum. Kafamdaki düşünce Mid Card seviyesinden yükselmeyi bekleyen birinin yada NXT'den birinin Shielda gelmesi. Evolution karşıtı biride olabilir bu isim. Gönül ister Dolph Ziggler ve Miz katılsın :D.
    Stratford University U.S.A./Information Systems and Technology Engineer
    Sub-Zero'nun Benim İçin İmzaladığı Fotoğraflar
    Mortal KombatMaketçilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Shielda CM Punk veya Jerichonun geçeceğini düşünmüyorum. Kafamdaki düşünce Mid Card seviyesinden yükselmeyi bekleyen birinin yada NXT'den birinin Shielda gelmesi. Evolution karşıtı biride olabilir bu isim. Gönül ister Dolph Ziggler ve Miz katılsın :D.

miz face olarak iş yapmaz eğer punk dönerse ki bence dönmesenin tam zamanı wwe inanılmaz iş yapmış olur undisputed için de jericho veya brock lesnar dönerse tadından yenmez
  • Seth'in Shield a ihanet etmesine şaşırdım.Seth Evolution'a geçmiş oldu bakalım bundan sonra senaryo nasıl ilerleyecek merak ediyorum.Keşke Punk shield'a katılsın diyeceğim ama punk o kadar düşmez.

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

tabiki, yumrukla kafanın kanaması için sağlam bir kaç tane yemen lazım, o da beyne etki eder.. kulak ve kaş çok kanar..

aynen öyle ayrıca ben bu sandalye ring in etrafındaki direklerin özel yapım olduğunu düşünüyorum yani fazla ses çıkarıp da hiç can acıtmayan bi şey olabilir
  • Edge kendine bakmayan yıldız listesinin en sonundaki isim,spear hareketi bildiğiniz gibi zaten edge'nin hareketi değildi,edge'den önce çok kişi spear kullandı ama edge'de tuttu.2009-2011 arası zaten demiyorum,şişko tombalak birşeydi,bana aşırı itici geliyor,2004'de ki karizmasını son zamanlar yakaladı ama emekli oldu.Edge'nin ilerlemesinin sebebi ve en tuttulan feud kesinlikle edge&christian vs jeff&matt feud'larıdır,arada dudley boyz ile yaptılar sonra christian vs edge izledik.Sonra saçmaladılar,hatırladığım en bk gruplardan biri rated rko'dur.5-6 ay sürdü zaten.Edge'nin kendine has tek hareketi var,edgecution.

Spear'ı kesinlike roman daha iyi yapıyor,edge spear'ı roman'dan iyi yapıyor diyene wwe'den anlamıyor izlemesin derim.En kötü spear'da batista yapar.Roman kesinlikle edge'den daha karizmatik,en azından doğal,saçlarını sarıya vs.. boyamıyor.

Eğer Daniel Bryan Money in the Bank'te ki maça çıkamayacak durumda olursa, kemerler kendisinden alınacak ve Money in the Bank maçında kemerler tepede asılı olacak.

Planlar Summerslam'de Daniel Bryan vs. Brock Lesnar maçının olması şeklindeydi. Fakat eğer Bryan iyileşemezse, tepede kemerlerin asılı olacağı Money in the Bank maçında Cesaro favori görülüyor.

WWE bu kez iki Paul Heyman Guy Cesaro ve Brock Lesnar maçı üzerinde planları oluşturacak.

söylentiler bu yönde

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

tabiki, yumrukla kafanın kanaması için sağlam bir kaç tane yemen lazım, o da beyne etki eder.. kulak ve kaş çok kanar..

aynen öyle ayrıca ben bu sandalye ring in etrafındaki direklerin özel yapım olduğunu düşünüyorum yani fazla ses çıkarıp da hiç can acıtmayan bi şey olabilir

ring etrafındaki dirseklerde bence koruyucu kaplamalı birşey var.. zaten iplerin birleştiği yerlerde yastık tarzı birşeyler var

iskemlelerde de haklı olabilirsin.. çünkü ciddi ciddi vuruyorlar.. demirden olsa mutlaka kanatır, en azından morartır.. ondada plastik vs birşey kullanmışlardır

• arkadaşlar batista summerslam civarı dönecekmiş büyük ihtimal,bence shield'a geçer face turn yapabilir sonuçta triple h den kemer şansı istedi ve triple dan artık nefret eden biri batista

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

ring etrafındaki dirseklerde bence koruyucu kaplamalı birşey var.. zaten iplerin birleştiği yerlerde yastık tarzı birşeyler var

iskemlelerde de haklı olabilirsin.. çünkü ciddi ciddi vuruyorlar.. demirden olsa mutlaka kanatır, en azından morartır.. ondada plastik vs birşey kullanmışlardır

aynı fikirdeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Edge kendine bakmayan yıldız listesinin en sonundaki isim,spear hareketi bildiğiniz gibi zaten edge'nin hareketi değildi,edge'den önce çok kişi spear kullandı ama edge'de tuttu.2009-2011 arası zaten demiyorum,şişko tombalak birşeydi,bana aşırı itici geliyor,2004'de ki karizmasını son zamanlar yakaladı ama emekli oldu.Edge'nin ilerlemesinin sebebi ve en tuttulan feud kesinlikle edge&christian vs jeff&matt feud'larıdır,arada dudley boyz ile yaptılar sonra christian vs edge izledik.Sonra saçmaladılar,hatırladığım en bk gruplardan biri rated rko'dur.5-6 ay sürdü zaten.Edge'nin kendine has tek hareketi var,edgecution.

Spear'ı kesinlike roman daha iyi yapıyor,edge spear'ı roman'dan iyi yapıyor diyene wwe'den anlamıyor izlemesin derim.En kötü spear'da batista yapar.Roman kesinlikle edge'den daha karizmatik,en azından doğal,saçlarını sarıya vs.. boyamıyor.

Hocam Edge doğal sarışın :D. Çocukluk fotoğraflarına falan bakarsan görürsün. Dediklerinin çoğuna katılıyorum. Roman bencede Edge'den iyi spear yapıyor. Ama ring içi olarakta promo olarakta şuan Edge'nin yanına bile yaklaşamaz. İlerde belki onun seviyesine gelebilir. Ama şuan ikisi bence kıyaslanamaz bile. Roman gibi kariyerinin başındaki birini efsane bir isimle kıyaslamak pek doğru değil. 2009-2010 arası biraz şişmanlamıştı çünkü 6 ay çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Sakatlık yaşamasa o saydığın takımlara biri daha eklenecekti. Edge ve Jericho beraber takımlardı ve bence son yıllarında en iyi takımlarından biriydi. Tam kemeri kazandıkları sırada Edge talihsiz bir sakatlık yaşadı. Dediğin gibi efsane Tag Team maçları onun ilerlemesinin nedenlerinden biri oldu. Diğer nedenide bence çok iyi olduğu heel karakter. Edge'nin en iyi yıllarından onun gibi bir heel karakter yoktu. Fırsatçılığıyla 3-4 tane ana kemer kazanmış bi isim :D. Tabi Litayla yatak olayları falan sonrasında Rated R Superstar olmasıda kariyerini çok iyi yönde etkiledi.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    amerikada bir radyo programında batista hakkında konuşuyorlardı "batista steroid kullanıyor mu kullanmıyor mu" diye içinden dedim akıl var mantık var o vücut protein tozlarıyla olur mu hiç.. zaten daha sonra kullandığını itiraf etmişti etmese anlamayacaktık
  • Silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 3 Haziran 2014; 19:46:16 >
  • Edge kim Roman Reigns kim yaw saçmalamayın romanın edge kadar olması için ana kemeri alması lazımki bu halle zor gözünküyor oda ayrıca cm punkun geri döneceği hiç zannetmiyorum ( inşallah döner ) shieldde sethin yerine sizce kim geçer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iney -- 3 Haziran 2014; 22:13:23 >

* Batista Vs. Triple H.

* Daniel Bryan Vs. Brock Lesnar - WWE World Heavyweight Championship.

* Roman Reigns & Dean Ambrose Vs. Randy Orton & Seth Rollins.

* Brie Bella Vs. Stephanie McMahon.

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Cesaro Barrett feudunun temeli atıldı.İyi bir feud olabilir.Bu arada Summerslam için düşünülen maçlarda güzel gözüküyor.

* Batista Vs. Triple H.

Hocam Cesaro ve Barrett arasında feud umarım olur. Face bir Barrett çok iyi olurdu. Heel haliyle bile iyi reaksiyon alan bir isim çünkü. Summerslam için daha çok roman vs triple h söylentilerı var. Umarımda öyle olur. Batista ve dean ambroseyi takım halinde görmeyi daha çok isterdim. Lesnar vs bryan maçı yılın maçlarından olur bana kalırsa. Her ne kadar bryanı desteklesemde lensar alır böyle önemli bir maçı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Cesaro Barrett feudunun temeli atıldı.İyi bir feud olabilir.Bu arada Summerslam için düşünülen maçlarda güzel gözüküyor.

* Batista Vs. Triple H.

Hocam Cesaro ve Barrett arasında feud umarım olur. Face bir Barrett çok iyi olurdu. Heel haliyle bile iyi reaksiyon alan bir isim çünkü. Summerslam için daha çok roman vs triple h söylentilerı var. Umarımda öyle olur. Batista ve dean ambroseyi takım halinde görmeyi daha çok isterdim. Lesnar vs bryan maçı yılın maçlarından olur bana kalırsa. Her ne kadar bryanı desteklesemde lensar alır böyle önemli bir maçı.

Face bir Barrett mi ? Bence kotu olurdu ama Cesaro face olabillir. Cesaro'nun yetenegi ve gucu cok iyi ve ayrica 5 dil bilmesi International bussines acisindan daha iyi olacaktir. Cesaro ilerde WWE'de onemli bir rol oynayacaktir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.