Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
    cena son b,ir kaç yıldır çok dengesiz gidiyor.çoluk çocuğa kadar düşürdü seviyeyi.ama neden düürmesin tşört şapka satışları fırlıyo.
  • Wwe görüşlerimiz çok ama çok farklı,cm punk konusunda saçmalamışsın zaten,adam wwe'de yokken bile seyirciler tarafından destek alıyor,çağrılıyor resmi olarak bıraktığı halde ,cm punk son 10 yılın en çok destek alan 3 yıldızından biridir.Yeteneği ve karizması tartışmasız zaten.Bana sorarsan mikrofon yeteneği ile de 10'a girer.Mikrofon karizması denen şey cm punk'da çok yüksek,o mikrofonu vurdumduymaz konuşmaları,mikrofonu ters tutması vs..

Lesnar bence edge'den daha büyük bir isim,edge'den fazla desteği yoktur doğrudur ama zaten adam gerçek dövüşlerden çıkma,edge'den 10 kat daha yetenekli olduğu kesin ama mikrofon performansı 0.Bence karizmatik değil ama çoğu kişi karizmatik diyor,o yüzden yazıyorum.

Roman için ilerde olur dedim.Undertaker konusu apayrı,bana göre undertaker,kane,bray wyatt gibi isimler az olan reailty'i de bozuyor,korkunç efektler veriyorlar sanki gerçek,dövüşler zaten sahte,bu bray wyatt'ın hareketleri falan bana aşırı komik geliyor,boş boş işler.Undertaker'ı da seri ve seyirci meşhur etti,yoksa çok yetenekli denemez ama eski gimmick'i iyiydi.Kane konusuna hiç girmiyor,maske tak-çıkar oyuncak mı bu la.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Wwe görüşlerimiz çok ama çok farklı,cm punk konusunda saçmalamışsın zaten,adam wwe'de yokken bile seyirciler tarafından destek alıyor,çağrılıyor resmi olarak bıraktığı halde ,cm punk son 10 yılın en çok destek alan 3 yıldızından biridir.Yeteneği ve karizması tartışmasız zaten.Bana sorarsan mikrofon yeteneği ile de 10'a girer.Mikrofon karizması denen şey cm punk'da çok yüksek,o mikrofonu vurdumduymaz konuşmaları,mikrofonu ters tutması vs..

Lesnar bence edge'den daha büyük bir isim,edge'den fazla desteği yoktur doğrudur ama zaten adam gerçek dövüşlerden çıkma,edge'den 10 kat daha yetenekli olduğu kesin ama mikrofon performansı 0.Bence karizmatik değil ama çoğu kişi karizmatik diyor,o yüzden yazıyorum.

Roman için ilerde olur dedim.Undertaker konusu apayrı,bana göre undertaker,kane,bray wyatt gibi isimler az olan reailty'i de bozuyor,korkunç efektler veriyorlar sanki gerçek,dövüşler zaten sahte,bu bray wyatt'ın hareketleri falan bana aşırı komik geliyor,boş boş işler.Undertaker'ı da seri ve seyirci meşhur etti,yoksa çok yetenekli denemez ama eski gimmick'i iyiydi.Kane konusuna hiç girmiyor,maske tak-çıkar oyuncak mı bu la.

ben zaten hiç bir zaman cm punk'ın kötü olduğudnan bahsetmedim ki zaten bana göre punk çok büyük bir wwe yıldızı ama asla bir edge değil,brock ise yetenekli ama mikrofon 0 olduğu için çok tutulmuyor seyirciler tarafından roman ilerde asla süperstar olabileceğini düşünmüyorum yani undisputed alacak kadar müthiş seviyeye geleceği ni asla düşünmüyorum o mikrofon performansı ile de seyirciler tarafından tutulacağı mechul kaybolup gidebilir morrison miz gibi,şurada da senle ayrılıyoruz korkunç efektler bi özgünlük katıyor güreşçiye,herkes goldberg gibi brock gibi mikrofon performansı girişi sıradan olsa sadece kas'tan oluşsa wwe reytinglerde perişan olur o yüzden böyle güreşçiler biraz daha orjinal diğerlerine göre

• Burda da ayrılıyoruz,miz bana göre çöp.Ben de kaslı yıldızları sevmem,ben sportif,ince,karizmatik yıldızları severim örnek eski chris jericho,cm punk,dolph ziggler vs...

Chris jericho,cm punk,brock lesnar,batista,randy orton,john cena,triple,shawn daha çok var,bunlar tabi ki edge'den iyidir,herşey kemer demek değil zaten kemeri veren de wwe.Yetenek,karizma,potansiyel,seyirci desteği herşeyi kıstas alıyorum.Roman reigns tabi ki şu hali ile edge'den iyi değil ama aralarında çok fark yok,ilerde çok rahat geçecektir.

tam tersi edge bu saydıklarından daha iyi

• Sana göre iyi.

Sana göre iyi.

sana göre kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 5 Haziran 2014; 20:03:07 >

Çok komiksin acaba yaşın kaç.

durumu yaşa getireceksek edgeye kötü diyorsan ya wwe anlamıyorsun yada beynin daha olgunlaşmamış

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

cm punk bıraktı mı başka organizasyona mı geçti ?

Royal Rumble'dan sonraki Raw'da Eve gidiyorum diye gitti. Vince ile konusmus ve kendisi ozel olarak iliglenecekmis. Vince Subat'da bu olayin sabbatical oldugunu soyledi. Yani CM Punk uzun bir sure gorunmez ve Contract'i zaten July'da bitiyor. O yuzden WWE onun gitmesine izin verir ama anlasmaya calisir mi bilmem.
    süpriz yapıp birden de dönebilir.. adam kariyerinde iyi gidiyor, birden böyle bırakmaz
  • amerikan güreşi dedin mi, ister wwe ister raw ister tna olsun bir kaç efsane vardır bu adamlar kendilerini ispatlamıştır bu sektörde, artık tartışması bile yapılmaz.. bunlardan biride undertaker'dır.. karizması gücü tekniğiyle bu işin en önde gelen isimlerinden, ilham kaynağı biridir
  • Goldberg
    Jeff hardy
    Rey mysterio 3 ünü tek geçerim

Goldberg bırakalı cok oldu jeffde bıraktı reyi bilmiyorum. 3-5 senedir izlemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • beyler ben TNA seyrediyorum.. wwe'ye göre çok daha fazla sarıyor.. güreşçiler bence daha iyi, atmosfer olarak daha amatör ve ciddi bir hava var.. wwe bazen çok sıkıyor ve muhabbetler zaman zaman çok saçma oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

Goldberg
    Jeff hardy
    Rey mysterio 3 ünü tek geçerim

Goldberg bırakalı cok oldu jeffde bıraktı reyi bilmiyorum. 3-5 senedir izlemiyorum.

bu forumda goldbergi pek sevmiyolar hocam ama gerçekten ben tarzını seviyodum mikrofon yeteneği pek yoktu kabul ama 10 numara güreşçiydi brock lesnarla karşılaştığı maç efsanedir. jeff hardy adamım ya şimdi rollinsi ona benzetmeye çalışıyolar ama bakalım . Açıkçası rey mysterio pek sevmiyorum maskeli güreşçiler bana biraz çocuksu geliyo ne biliyim çzellikle goldberg olsun jeff hardy olsun undertaker olsun (tartışılmaz tartışılması teklif dahi edilemez :D) edge john cena vb güreşçiler bu sporu takip etmeyenlerinde tanıdığı ilgi duyduğu isimlerdir . Powerhouse güreşçilerin modası geçsede goldberg gibi adam şimdide olsa wwe de iş yapar çünkü cüssesine rağmen gerçekten hızlı .

• lucha libre stilinin tarzı o.. maske takıyorlar.. ben şahsen beğeniyorum değişik bir renk katıyor
  • Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    july nedir arkadaşım?sabbatical ne?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.