Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

bugün dx in dvdsini izledim.abi adamlar resmen şov yapıyolar.artık böyle şov yapan yok.dosya 2 kişide var canım çıktı ilk dvdyi indirene akdar :) bitireyim isteyen olursa uploada edebilirm

2000'lerde ki DX'mi yoksa Triple H - HBK'li DX'mi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 18 Nisan 2011; 22:00:43 >
    Where there is a will there is a way!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Arkadaşlar bendeki bu şans nedir? Etkinlik iptal olmuş ya Off ulan offff...

niye yine iptal ettiler volcanic ash yok bu sefer ama onu biliyom

Geçen sene de böyle olmuştu. Şanssızsın dostum.
  • R truth yerine morrison katılacak extreme rules'te. Alsa bari kemeri ya Cena ve Miz sıktı çok hele Miz alırsa daha izlenmez. WHC'yide Christianı istiyorum adam 1 defa bile olamadı o kadar emeği var wwede

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

niye yine iptal ettiler volcanic ash yok bu sefer ama onu biliyom

Atik benim yorumumu isteyerekmi koydun imzana yoksa elinmi kaydı Birde gelen kutuna bak arasıra.

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

R truth yerine morrison katılacak extreme rules'te. Alsa bari kemeri ya Cena ve Miz sıktı çok hele Miz alırsa daha izlenmez. WHC'yide Christianı istiyorum adam 1 defa bile olamadı o kadar emeği var wwede

Aynen. Senelerce WWE'de çalıştı bir tane bile ana kemer vermediler adama!

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

bugün dx in dvdsini izledim.abi adamlar resmen şov yapıyolar.artık böyle şov yapan yok.dosya 2 kişide var canım çıktı ilk dvdyi indirene akdar :) bitireyim isteyen olursa uploada edebilirm

2000'lerde ki DX'mi yoksa Triple H - HBK'li DX'mi.?

HHH vew hbk olan dx ,2007 de piyasaya çıkmış bugün inmesi bitti biarz seed edip millete dağıtıyım az adam a varmış görünüşe göre.ilkk cdyi izledim adamalr resmen koemdi şov yapıyo.özellikle HHH ve bi hatunun piknik masası sahnesi muhteşem

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Geçen sene de böyle olmuştu. Şanssızsın dostum.

Aynen ya gçeen sene de böyle olmuştu ama geçen sene ertelenmişti en azından. Bu sene direk iptal olmuş

• beyler iptal oldu da nedeni ne ?? durduk yere iptal edemezler...

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

R truth yerine morrison katılacak extreme rules'te. Alsa bari kemeri ya Cena ve Miz sıktı çok hele Miz alırsa daha izlenmez. WHC'yide Christianı istiyorum adam 1 defa bile olamadı o kadar emeği var wwede

Aynen. Senelerce WWE'de çalıştı bir tane bile ana kemer vermediler adama!

r truthun bi olayı yokki geliyo şarkı söylüyomillet beğeniyo ama güreşde oakdar iyi değil bence.bi hareketi var sufflexden adamın kafasını omuzna vuruyo gerisi yalan.

• Yıllar önce flash tv'de çıktıgı zamanlarda sipikerler boş boş muhabbet ederlerdi , çok saçma gelirdi konuşdukları konular, 2011 deyim halen öyle belkide programın özelliklerinden birisidir diyecegimde bilemiyorum artıkın.
    Though down this road we've been so many times
  • foxdan izlemeyin,kendimi öldüresim geliyor.normalde spikerler maçı anlatıyor geçmişte yaşanan oalylardan bahsediyorlar.ve en önemlisi seyircisnin coşkusunu duyuyorsun.foxda bi nane yok.görüntü 10 numara ses 5 para etmez

foxdan izlemeyin,kendimi öldüresim geliyor.normalde spikerler maçı anlatıyor geçmişte yaşanan oalylardan bahsediyorlar.ve en önemlisi seyircisnin coşkusunu duyuyorsun.foxda bi nane yok.görüntü 10 numara ses 5 para etmez

al bendende o kadar eurosport HD de izliyorum digi+ ta arada bir oda rastgelince ama esas netten indirp izliyorum kaçırmadan 720p
  • Draft gene iğrenç. Bütün herkes Raw'a toplandı yine. Smackdown'da bir elle tutulur Randy Orton, Sheamus ve Christian kaldı. Edge zaten emekli oldu. Del Rio, Big Show(En b.ktanı bu oldu tam da Tag Team Champ olduktan sonra) , Kofi Kingston, Jack Swagger, Rey Mysterio...

Cena'yı da yalandan draft edip geri aldılar Raw'a.

Smackdown'a bir Jericho dönüşü iyi giderdi. Resmen iyice ayaklar altına aldılar Smackdown'ı. Nerde sakat, çöp adam var hep orada. Bir senedir Big Show, Edge, Del Rio, Mysterio diye gidiyordu zaten.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • aynen öyle smackdown kalitesini kaybetmişti öylede kalıyor.
  • Bence şuan SmackDown kadrosu RAW kadrosundan kat kat güzel.Daniel Bryan,Sheamus,Christian,Randy arada Taker ,Ted DIBIASE,Cody,Kane,Alex Riley,The Corre,BigShow zaten aynı Jerishow'da olduğu gibi 2 brandda da güreşir.Jericho'da dans yarışmasından elenmiş return yapar 2 haftaya
    Sonuçta şuan SmackDown kadrosunda güreşenler bir süre sonra RAW'da iyi pushlarla karşınıza çıkacak.
    Ah Edge gitmeseydi %90 Rated RKO birleşirdi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.