Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • beyler o değilde şu ryback sinan engin'e benzemiyor mu sizce de?
    evet öyle olacak hhh kendisi söyledi bunu raw da işin komşk tarafı hhh bir sene önce undertakerla karşılaştığındada demiştiki ben ve sen herşeyi kazandık bu işte artık kemer falan istemiyorum gibisindne laflar etmişti..

bryan girecektir büyük hitimal triple threat te.. hatta aynı gece olacak herhalde bu 2 maç kazanan triple threate girecek ama hangi enerjiyle? 2 maç yapmak yorar insanı, gerçi bir wm günüde hhh öyle yapmıştı aynı gün kemer kazanıp kaybetmişti wm de.

diyeceğim o ki hhh ile bryan maçı kısa sürebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: montevo

sabah erken işim var.kalkınca basıcam indiricem :)

bizimde malum okul var zaten şov 7 saat yarın tüm günüm wm ye bakmak olacak.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bray Wyatt

Undertaker'ın serisi sona erdi. Kelimeler kifayetsiz.

Inanilir gibi degil. Gel o kadar adami yen sonra WWE'i Brock Lesnar'i secsin Streak'i yenmesi icin. Mantikli degil ama belki Taker emekli olur.
  • Şovun tüm heyecanı gitti. Daniel Bryanın kazanmasına bile sevinemedim. Undertaker gibi bir ismin serisini bitirmek ne demek ya. Üstelik HHH, HBK, Edge gibi isimler bile bu seriyi bitirememişken sen Lesnar'a bozduruyosun seriyi. Bu seriyi HHH bozsaydı gıkıp çıkmazdı.
  • Undertaker seneye 22-1 yapıp Lesnar'ı yenecektir ardındansa emekliliğini açıklar herhalde, bilinçli yapılmış bir şey bu yani. Bryan'ın sakat haliyle Triple H'i yenmesi sonra daha fazla sakatlanması ardındansa iki iri cüsseli adamı senaryo icabı da olsa yenmesi hiç ama hiç mantıklı değil hele ki o RKO'dan sonra o sakatlığına bakılırsa ölmesi lazımdı. Yenilir yutulur bir şey değil bu.

Düzenleme: Lesnar bu sektördeki en acımasız ve vahşi güreşçidir şu zamana kadarki, tamamiyle doğru adama bozdurdular seriyi. Triple H geçen akşamdan sonra bildiğin rezil oldu kendisine olan sempatim tamamiyle kayboldu. 13 kere dünya şampiyonu olmuş bir güreşçiyi ezik bir yeniyetmeye yendirmek kimin zeki düşüncesiydi oldukça merak ediyorum. Adam resmen main event'ın içine etti. Orton ile Batista'dan bahsediyoruz burada şaka gibi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 7 Nisan 2014; 13:55:54 >
  • undertaker'ın serisi bittiğinde herkes sustu ben bir şeyler bekliyordum hani biri çıkacak ve tuş olmadı şurda hata var maç tekrar başlayacak gibisinden ama olmadı.bray wyatt'ın cena yı yenmesi gerekirdi cena yine dayak yedi yedi ama kazandı saçmaladılar daniel bryan sırf seyircilerden çok destek görüyor diye daniel bryan hepsini kazandı ki mantıklı olmasa da gitti artık olmuşa çare yok hala aklım undertaker da seriyi kıracak kişi john cena edge hbk veya hhh olmalıydı ama yazık ettiler brock da hiç bir şey yok kesin brock wwe ye gelmek için anlaşmaya seri yi ben bitiririm anlaşması koydurmuştur wwe de undertaker'a sormuştur undertaker zaten bitik durumda 1 wm daha çıkaramazdı büyük ihtimal,ki seri wm 31 de bozulsaydı yanlış olurdu 30.wm şerefine bitirdiler seriyi ama bu iş burda bitmedi kesinlikle eminim bir sonraki wm da undertaker brock lesnar ı perişan edecektir hatta uzun bi süre sakatlayıp emekli olacaktır,bence wwe undertaker gibi bi adam daha bulursa önümüzdeki 10 sene rahat eder.

• Senaryo icabı mıydı bilmiyorum ama Taker resmen bitmiş vaziyetteydi. Hatta bikac ilk tombstoneu az daha kaciriyordu ki Brock yardım etti orada kendisine. Ikinci tombstone da yine aynı şekilde kaçırdı anlamadıgım bu adam niye böyle. Senede bir maça çıkıyor zaten hepi topu onda da düzgün dovusemiyor fazla yaşlı da olmamasına rağmen 70lik dedelerden farksız. Sanırım bir hastalığı var yoksa bu kadar kötü olamaz yüzü çekilmiş gibi resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Senaryo icabı mıydı bilmiyorum ama Taker resmen bitmiş vaziyetteydi. Hatta bikac ilk tombstoneu az daha kaciriyordu ki Brock yardım etti orada kendisine. Ikinci tombstone da yine aynı şekilde kaçırdı anlamadıgım bu adam niye böyle. Senede bir maça çıkıyor zaten hepi topu onda da düzgün dovusemiyor fazla yaşlı da olmamasına rağmen 70lik dedelerden farksız. Sanırım bir hastalığı var yoksa bu kadar kötü olamaz yüzü çekilmiş gibi resmen.

hocam senaryo icabı olamaz çünkü taker bitmiş vaziyette olduğu için seriyi bitirdiler zaten,ilk tombstone u zaten yapamadı adam maç bitti zar zor kalkabildi 50 yaşına girdi yanlış hatırlamıyorsam,artık wwe yeni taker bulma arayışına girmeli hatta taker ın oğlu diye birini tanıtsalar ve o da wm serisi yapsa hiç fena olmaz,bi hastalığı olduğunu düşünmüyorum olsa maça çıkmaz hiç bir şekilde riske atmazdı kendini ama adam da kondisyon diye bir şey kalmadı,hhh ile yaptığı hell in a cell maçında kalkması çok mantıksız dı aynı şekilde onlara dayanan bi adamın brock lesnara bu şekilde yenilmesi de çok saçmaydı ama taker daha fazla devam etmek istemedi heralde inzivaya çekilecektir

• Dediğin senaryo benim de aklıma geldi ancak wwedeki karakterler kendilerinin başkaları tarafından canlandirilmasini istemezler sanırım çünkü hepsi marka değeri taşıyor ve ilerde bu isimlerin değerlerinin dusmesi gibi bir hata yapmaz bence wwe. Ancak ikinci nesil biri olabilir undertakerın oğlu şeklinde ama onun streaki falan olursa sıfırdan başlar ve ne kadar undertakerin oğlu da olsa kendi marka değerini yaratmaya çalışacaktır o da.

• hocam wyatt family daha doğrusu bray wyatt gibi muhteşem bi yetenek geldi,onun yanı sıra shielddekiler roman reigns ve seth rollins özellikle çok yetenekliler daniel bryan da çok yetenekli ryback de öyle chris jericho döndü yalnız şu aralar gözükmüyor tabi cm punk ın gitmesi çok kötü oldu zaten cm punk gitmese triple h orton ve batista ile feuda girecek kişi daniel bryan değil punk olacaktı ama punk gidince o açığı daniel bryan ile kapattılar cena wyatt feudu çok çok iyi iki kemerin birleşmesi kötü oldu biz takım kemerlerini bile ikiye ayırın derken iki büyük kemeri birleştirdiler üstelik miz gibi daniel bryan dan 2 kat daha yetenekli karizmatik ve yakışıklı adamı değersiz hale getirdiler ona üzülüyorum ki inşallah o da tna ya falan gitmez wwe kafasını çok duvara vurur öyle olursa
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.