Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Smackdown'ın özentinde Usolarla Orton ve Batista mı kapıştırılıyor ben mi yanlış gördüm. Yok ya olamaz. Hele Kane kum torbasına dönmüştü önüne gelen harcamış Kane'i. Yeni yetmeler için eski karakterlerin karizmalarını harcamaları hiç hoş bir şey değil. Umarım bir an önce sonlanır ve Orton Batista feudu devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam iyi.biraz da fizik yapslar daha güzel olacak.dikakt ettim shield grubundaki iki eleman zamanla geliştiler ama biizm danielde tık yok.ben bile değişim geçirdi isem bu adamın hayli hayli şişmeis alzımdı ama işte napcan.

@Tuomir usoılar tag team şampiyonu oldular.en son öyle biliyorum haliyle randy ve batista ile kapğışırlar.galiba oda kemer maçıydı.gerçi ben konuyu izleidkten sonra unutuyorum

dikkat ediyorum artık cena randy gibi çok poüler ttulmuş isimler beğenilmiyor.her sorunuda 5 knuckle shuffle ile çözemezsin ki arkadaş.tamam herifte iyi vücut var ama çok slaak şeyler yaptırıyolar.mesela cesaro big showa body slam yapabiliyorsa bunda bi iş var derim.örneğin onuda çok abarttıalr.adamada göğüs ve kol var gerisi ,orantıya bakarak, yok.ama ne cena nede batista big showa elleyebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

adam iyi.biraz da fizik yapslar daha güzel olacak.dikakt ettim shield grubundaki iki eleman zamanla geliştiler ama biizm danielde tık yok.ben bile değişim geçirdi isem bu adamın hayli hayli şişmeis alzımdı ama işte napcan.

@Tuomir usoılar tag team şampiyonu oldular.en son öyle biliyorum haliyle randy ve batista ile kapğışırlar.galiba oda kemer maçıydı.gerçi ben konuyu izleidkten sonra unutuyorum

dikkat ediyorum artık cena randy gibi çok poüler ttulmuş isimler beğenilmiyor.her sorunuda 5 knuckle shuffle ile çözemezsin ki arkadaş.tamam herifte iyi vücut var ama çok slaak şeyler yaptırıyolar.mesela cesaro big showa body slam yapabiliyorsa bunda bi iş var derim.örneğin onuda çok abarttıalr.adamada göğüs ve kol var gerisi ,orantıya bakarak, yok.ama ne cena nede batista big showa elleyebiliyor.

hocam ona bakarsak hulk hoganda andre the giant a suplex yapmıştı yani bu işler çalışmaya bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

adam iyi.biraz da fizik yapslar daha güzel olacak.dikakt ettim shield grubundaki iki eleman zamanla geliştiler ama biizm danielde tık yok.ben bile değişim geçirdi isem bu adamın hayli hayli şişmeis alzımdı ama işte napcan.

Bilemiyorum eskiden Dudley Boyz, Hardy Boyz, Edge and Christian, Kiddman and Mysterio, Rock and Mankind, NAO, Rated RKO, Team Ego falan olduğu için bu kemerin sahipleri şimdi USO'lar bana çok saçma geliyor. Hele aynıymış gibi görünen karakterler seyir zevkini bozmaktan öteye gidemiyorlar.

Cena'yı sevmiyorum, çoğu maçında da hell turn yapsın diye bekliyorum. WM30'da gerçekten bir şeyler olacakmış gibi oldu ancak sonuç yine hüsran. Ammavelakin bunun bir süreç olduğunu düşünüyorum yani WWE Cena'nın karşısına bu tip rakipler çıkartarak bir şeyleri hedefliyor karakteri için ve er ya da geç Hogan da olduğu gibi Cena'nın hell turn yapacağını düşünüyorum bir gün.

Batista şu anda tutuk güreşiyormuş gibi görünse de Orton her zamanki kalitesini ortaya koyuyor. Eskisi kadar olmasa da yine o garip hareketlerini yapması hoş oluyor.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    ben de bekliyorum cenanın hell turn olayını ama bakalım.
  • daniel bryan ne derseniz diyin the miz'in tırnağı etmez ki zaten miz in nxt çırağıydı,şu an main eventer olmayı en çok hakeden isimler the miz bray wyatt ve roman reigns bunlar daniel dan daha yetenekli roman entrance musşc gibi şeylerde pek iyi değil ama bray wyatt ve miz süperler gerçekten bray wyatt ta zamanında nexuss a almıyolardı şimdi ne oldu adam

Orijinalden alıntı: X-FI

aynen Batista nın roman ı mahvetmesini heyecanla bekliyorum ayrıca

batista yı son yıllarda baya ezdiler artık karizmayı kurtaracak şeyler yaptırmalılar
  • ayrıca beyler taker ın serisini yanlış kişiye bozdurdular bence cm punk nexus lideriyken wrestlemania da taker ile karşılaşmalı ve nexus maça karışıp cm punk a maçı kazandırmaları gerekirdi böylelikle taker ı anca böyle yenersiniz diye bi algı da oluşurdu seyirci de lesnar a yenilmesi çok saçma oldu kim ne derse desin lesnar hhh in hbk nin ve edge in yanına dahi yaklaşamayacak kalitede birisi adam sadece kas tan oluşuyor başka bişi yok
  • Wwe'nin saçmalıkları rr'de başladı,eğer gençlere,rookie'lere bu kadar değer vericeksen,geri dönüşü hoşnut olmayan,tutmayan,beğenilmeyen batista'ya neden rr'yi kazandırdın,roman'a kazandırman gerekirdi ve bence önü açık en büyük rookie şuanda kesinlikle roman'dır.Undisputed'i kesinlikle daniel bryan'dan çok hakediyor.Bu daniel bryan'ın da nasıl tutulduğunu anlayamadım,entrance yok,karizma yok,eziklik var,endamından noob'luk akıyor resmen,sırf kemer hakketiği için mi seviliyor,velet gibi duruyor.Orda cm punk,chris jericho gibi efsaneler varken daniel bryan'a kemer vermek saçmalıktır.Brock lesnar'a kemer verilmese de olur,efsaneler efsanesi kimsenin bozamadığı seriyi bozdurdular,bence undisputed'den daha değerli ki zaten brock lesnar undisputed oldu,daha olucağını zannetmiyorum.Yapmaları gereken john cena'ya heel turn yaptırmaları,daniel bryan'dan kemeri almaları,sd'ye iyi superstar vermeleri,us ve ic kemerlerinin eski değeri kazandırmaları,en azından sheamus,the miz,mark henry gibi karakterlere versinler,bu adamların boşta durmamaları lazım.Cm punk'a iyi bir return hazırlamaları lazım ve bence bu saatten sonra cm punk heel olmamalı,face olması bayağı tuttu öyle kalsın.Ayrıca randy kemeri alsa,chris jericho 2007'de ki gibi gelse ve rövanşı alsa iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Wwe'nin saçmalıkları rr'de başladı,eğer gençlere,rookie'lere bu kadar değer vericeksen,geri dönüşü hoşnut olmayan,tutmayan,beğenilmeyen batista'ya neden rr'yi kazandırdın,roman'a kazandırman gerekirdi ve bence önü açık en büyük rookie şuanda kesinlikle roman'dır.Undisputed'i kesinlikle daniel bryan'dan çok hakediyor.Bu daniel bryan'ın da nasıl tutulduğunu anlayamadım,entrance yok,karizma yok,eziklik var,endamından noob'luk akıyor resmen,sırf kemer hakketiği için mi seviliyor,velet gibi duruyor.Orda cm punk,chris jericho gibi efsaneler varken daniel bryan'a kemer vermek saçmalıktır.Brock lesnar'a kemer verilmese de olur,efsaneler efsanesi kimsenin bozamadığı seriyi bozdurdular,bence undisputed'den daha değerli ki zaten brock lesnar undisputed oldu,daha olucağını zannetmiyorum.Yapmaları gereken john cena'ya heel turn yaptırmaları,daniel bryan'dan kemeri almaları,sd'ye iyi superstar vermeleri,us ve ic kemerlerinin eski değeri kazandırmaları,en azından sheamus,the miz,mark henry gibi karakterlere versinler,bu adamların boşta durmamaları lazım.Cm punk'a iyi bir return hazırlamaları lazım ve bence bu saatten sonra cm punk heel olmamalı,face olması bayağı tuttu öyle kalsın.Ayrıca randy kemeri alsa,chris jericho 2007'de ki gibi gelse ve rövanşı alsa iyi olurdu.

aynen hocam face cm punk ile heel cena feud u inanılmaz olurdu ya da the miz randy orton feudu yeni bi stone cold vs the rock feudu havasını yaratır bu iki feud kesinlikle en aşağı 1 sene sürmeli daha az ı olmaz ama yaratıcı şeyler olması lazım feud da

• The miz randy orton olmaz,ikiside heel,ikisinden de face olmaz,randy şansını doldurdu,randy'den bu saatten sonra face olmaz,the miz zaten heel,the miz'in face olması hiç tutmaz.John cena vs cm punk iyi tutardı.

• Randy'den face olmaz zaten tutmadı heel'e geçti,wwe en kötü 5 heel listesi yayınladı,yanlış değilse randy 2. ya da 3.'dü.Randy en kötü heel'lerden,miz face olur randy olmaz,çünkü miz'de mikrofon'da var,rock gibi düşün ama ikiside neticede heel kalsın.
  • hocam haklısın randy inanılmaz bir heel ama adam face de olur tabi ki,fakat yine de heel randy i hiç bi şeye değişmem az mı çektirdi triple h ve cena ya üzüldüğüm tek nokta var ah be cm punk gittin ortalığı daniel bryan gibi adamlara bıraktın şimdi şampiyon sen olcaktın bak yine hüzünlendim

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

Girdim konuya yorumları okuyup gülüyorum Zamanında flash tvde izlerdim güzeldi hulk hogan felan vardı şimdi hangi kanal yayınlıyor ki bunu bilen varmı?

hocam d-smart ta çıkıyor ama ben desirulez.net den izliyorum sana da tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Girdim konuya yorumları okuyup gülüyorum Zamanında flash tvde izlerdim güzeldi hulk hogan felan vardı şimdi hangi kanal yayınlıyor ki bunu bilen varmı?

hocam d-smart ta çıkıyor ama ben desirulez.net den izliyorum sana da tavsiye ederim

orda videolar mı oluyor yoksa canlı mı izleniyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

orda videolar mı oluyor yoksa canlı mı izleniyor?

videolar oluyo hocam bütün program yayınlanıyo ordan tek sorun altyazı olmaması

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.