Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: JackyJack

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

john cena wyattlarla feuda girdiği için wwe kemeri için en çok destek alan kişi daniel bryan tabi ki,ama randy orton daniel dan hem daha yetenekli hem daha karizma adama hem heellik hem de face lik yakışıyo,randy.vs.batista.daniel bryan triple threat wwe şampiyonluk maçını iple çekiyorum ayrıca john cena tamamen çocukların kahramanı haline geldi legacy nexus gibi ekiplerden sonra şimdi de wyatt lara karşı mücadele veriyor tıpkı süper kahramanlar gibi kötü güçlere karşı kazanan taraf oluyor bu da çocukların süper kahramanı olmasını sağlıyor,bi not daha wwe ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim,us kemerini miz'e ver en kötü ihtimal intercontinental için de rey vs alberto del rio fena olmaz sheamus'a da verilebilir bu kadar yıldız varken niye big e ve dean gibi kişilere kemerler veriyorlar anlamış değilim bu arada alberto del rio yeni jbl olarak geldiği için rey ile feudları çok uzun sürmesi gerek

O maçı bende iple çekiyorum. Umarım Bryan kazanır ve yeni WWEWHC olur. Ben diğer ekiplerin aksine Wyattların Cena karşısında başarılı olacağını düşünüyorum. Uzun zamandır gördüğüm en orjinal ve iyi ekip. Gerçekten muhteşemler. Özellikle Bray Wyatt süper. Bu arada midcard kemerlerinde değeri gerçekten çok düştü. İC gibi önemi bir kemeri Big E'nin taşıması sorun değil. Sorun kemerin bu kadar düşmesi. Dean muhteşem bir güreşçi ve kesinlikle favorilerimden ama USC kemerinin değeri çok düştü ondayken.

hocam wyattlar dx den sonra gördüğüm en özgün ve iyi grup,bryan da çok yetenekli ama cm punk ın gitmesi çok çok kötü oldu ki ben uzun süredr izlemiyordum reytingler falan düştü sanıyodum sanırım hala reytnler çok yuüksek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    bazı konular çok sıktı millette yuhalıyor zaten.özellikle küçük kişiler yükselişe geçti.real americans olsun şu iki kilolu kardeş (şuanki takım şampiyonları) whaytlar ve shield çok tutuluyor.insnalr bıktı artık her daim john cena felan.ama raybacki hiç ettiler ona yanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: montevo

bazı konular çok sıktı millette yuhalıyor zaten.özellikle küçük kişiler yükselişe geçti.real americans olsun şu iki kilolu kardeş (şuanki takım şampiyonları) whaytlar ve shield çok tutuluyor.insnalr bıktı artık her daim john cena felan.ama raybacki hiç ettiler ona yanıyorum.

doğrudur hocam usos ve big e gibi isimlere kemer verilmemesi lazım,ki bana göre shield i ayırsınlar hemen hepsinde potansiyel var seth rollins vs dean ambrose vs roman reigns maçı wrestlemania da olabilirdi mesela ayrıca wyatt lar ve cena çekişmesi sürmeli nexus tan sonra wyattların gelmesi çok iyi oldu benim asıl yandığım konu bir çok süperstar varken ne diye wwe ve whc kemerini birleştirirler ki?smackdown bitmiş durumda şu anda,tek heyecanlı olan raw onda da daniel vs triple h feudu araya orton batista gibi kişilerin girmesi güzel wyattlar ve cena feudu güzel ama smackdown bitmiş durumda asıl üzüldüğüm konu burası özellikle edge jeff gibi isimleri kaybedince smackdown da yerlerini dolduramadılar

ben zack ryderı beğenirim ama adamı hiç çıakrmıyolar.tip var birazda senaryo katarlar güzle olur.kemerleri ne diye birleştirdiler pek anlamadım.randye bu kadar push çok fazla bence.ayrıca batistada bi haltr etsin artık.dolanıyo habire.
  • Bu haftaki Raw şovunun özellikle ME kısmı çok iyiydi. Daniel Bryan muhteşemdi. Şov genel olarak çok iyi değildi maalesef ama ME kurtardı diyebiliriz. Onun dışında Taker ve Lesnarın segmentide fena değildi.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • fandango tipik jobber işte,daniel müthiş yetenekli ama wwe whc kemerini alacak kadar iyiy değil tabi randy batista gibi isimler dha çok hakediyo ama seyirci değişik isimler görmek istiyor bu yüzden daniel'a gider o kemer,undertaker lesnar feudu bence tamamen fiyasko oldu yani cena vs undertaker veya the rock vs undertaker olabilirdi veya bir efsane geri dönüp seriyi bitirebilirdi çünkü artık undertaker senede tek maça çıkmasına rağmen çok zorlanıyor yavaş yavaş bırakacak gibi yeni bi undertaker bulmalı wwe yoksa kötü olur hatta seri de yapabilirler ona.

ben zack ryderı beğenirim ama adamı hiç çıakrmıyolar.tip var birazda senaryo katarlar güzle olur.kemerleri ne diye birleştirdiler pek anlamadım.randye bu kadar push çok fazla bence.ayrıca batistada bi haltr etsin artık.dolanıyo habire.

hocam zack ryder'a asla push vermezler bi dönem hatırlıyorum da sheamus'a maç başlar başlamaz yenildi,,sonra santino ya bile yenildi ki ben pek beğenmem zack ryder ı yani gidebilceği en iyi yer us kemeridir,daha fazla üste çıkamaz bence,randy de karizma ve yetenek var adam hem heel hem de face karakterlerde hiç sırıtmıyor ama ben babasından gelen bir torpil olduğunu düşünüyorum çünkü randy her zaman zirvedeydi çok fazla push aldı keşke ona verilen push ın yarısını the miz morrison evan bourne wade barrett gibi isimlere verselerdi bunlarda bugün çok büyük yerlerde olurlardı bu arada hocam ben 2 senedir izlemiyodum 2 hafta önce izlemeye başladım bi ara raw general manager vardı bilgisayardan konuşuyodu hatta edge o bilgisayarı kırmıştı o raw gm nin kim olduğu açıklandı mı?

o gnel mdüür olayını dikakt ettim fos çıakrdılar.şu cüce vardı ya o çıktı güya.çok sıkmıştı mail olayı sonra genel müdür ac lee oldu.galiba 1000 program yada onun gibi janjanlı bi program da hornswagel olduğunu gösterdiler.shemus la maç yaptığında hiç bi özelliği yoktu baya bi sonar kemer aldı ama adama rövanş bile yaptırmadılar.aslıdna spiker vb olabilir.vücut tipi iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 1 Nisan 2014; 17:11:49 >

o gnel mdüür olayını dikakt ettim fos çıakrdılar.şu cüce vardı ya o çıktı güya.çok sıkmıştı mail olayı sonra genel müdür ac lee oldu.galiba 1000 program yada onun gibi janjanlı bi program da hornswagel olduğunu gösterdiler.shemus la maç yaptığında hiç bi özelliği yoktu baya bi sonar kemer aldı ama adama rövanş bile yaptırmadılar.aslıdna spiker vb olabilir.vücut tipi iyi

aynen hocam ya şimdi baktım da güzelim senaryoyu rezil etmişler,ben stone cold falan bekliyodum hornswoogle çıktı

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • _____________________________
  • Kaç yıl önce seyrediyoduk way anasını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayaller 4.Yıldız Gerçekler Galatasaray!
  • ben ilkd efa orta okul yıllarıdna görmüştüm.o zmaanalr uydu yeni yeni vardı ve yabancı kanallara bakıyorduk.baya komik geliyodu.hıoş şimdide komik geliyo ama bazı maçlar harbiden acı verici oluyor.özellikle kafesteki maçlar.ama hala hareketlerin gerçek olduğunu sanan ergnler var.onu anlamıyorum.göz var nizma var bu adamların hiç biyeri morarmıyo.
  • Cm punk rol icabı mı bırakmadı mı,temelli bıraktıysa,bende wwe izlemeyi bırakırım.Chris jericho'da meydan da yok zaten,bir gidip bir geliyor böyle olmaz.Daha geliceğini zannetmiyorum.Jeff hardy eski formun da değil.Matt yaşlandı.Edge geri dönmez.Eskisi gibi değil,saçma salak feudlar var.Daniel byran'ı hiç sevmiyorum,gereksiz.Batista tutmadı.Randy orton bıktırdı.Kane bile me seviyesine geldi,undertaker vs brock maçının galibi zaten belli.The rock vs scsa yapsaydılar keşke,boş boş 2 yıl john cena vs the rock izledik.Senaristlerin değilmesi şart oldu la.
  • Çok boş bir Road To Wrestlemania dönemi oldu ya. Hiç ilgi çekici bir senaryo olmadı Daniel Bryan vs Hunter dışında. Batista döndükten sonra çok kötü güreştiğinden hiç beklenilen ilgiyi görmedi. O yüzden Daniel Bryanın kemeri alacağını düşünüyorum. Şuan şirketin tepesinde olan tek kişi Bryan. Hatta biraz abartırsak şuan şirketin yüzü bile denilebilinir kendisi için. Tek isteğim sakalları biraz kesmesi :D.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.