Şimdi Ara

Wrecked (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

WRECKED

Yönetmen: Michael Greenspan
    Senarist: Christopher Dodd
    Oyuncular: Adrien Brody, Caroline Dhavernas

Konu: Kaza yapmış bir arabanın içinde uyanan 'bir adam'.
    Yanında bir ceset, araba pert olmuş, yanında bir silah.
    Ve 'bir adam' ismini bile hatırlamayacak kadar hafızasını yitirmiş.

Wrecked Fragman

• Konuyu aldığın yerde gerçekten "pert" kelimesi geçiyor mu? Yoksa oraya doğaçlama mı giriştin?
    Bu arada Konu güzelmiş.Adrien Brody hatrına bakarım.Ama umarım predators gibi olmaz.Onu da bu adamın hatrına izlemiştim çünkü.

Fragmanı da çok beğendim umarım güzel bir film çıkar.

"Adrien Brody is Wrecked" kısmı baya güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 15 Ekim 2010; 0:38:32 >

Orijinalden alıntı: onur*

Konuyu aldığın yerde gerçekten "pert" kelimesi geçiyor mu? Yoksa oraya doğaçlama mı giriştin?
    Bu arada Konu güzelmiş.Adrien Brody hatrına bakarım.Ama umarım predators gibi olmaz.Onu da bu adamın hatrına izlemiştim çünkü.

konuyu ben kendim yazdım hocam. araba pert'e çıkmamış mı?
    bi' de wrecked kelimesinin en güzel karşılığı olarak aklıma pert geldiği için oradan esinlendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oert -- 14 Ekim 2010; 23:39:06 >
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • DvdRip çıktı.
    Spooks (2002-2011) | BBC
    11 yıl önce açıldı
    Prison Break (2005-2009 / 2017)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merak ettim filmi, Adrien Broddy'yi severim. DvdRip'i izlicem az sonra.

Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!
  • vasat bir film..adrien brody bile filmi kurtaramamış.

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

vasat bir film..adrien brody bile filmi kurtaramamış.

Şimdi bitirdim, aşırı sıktı beni, olmamış gerçekten. En fazla 5/10 alır benden.

Orijinalden alıntı: techraven

Güzel bir film, gidip görün mutlaka. Spoiler vermeyeyim hiç, senaryosu kısa ama film akıp gidiyor resmen. Ya da bana öyle geldi, birlikte gittiğim kişi sebebiyle

Kesinlikle gittiğin kişi sebebiyle ! 7 kişi gittik bu filme,50 tl para saydık ve sadece biz vardık.Allahım böyle kötü bir film olamaz ya,yok imkansız.Konusu yok hiçbir şeyi yok Adrian Brody(Yanlış yazmış olabilirim) Bu adamın The Experiment filmini bugün Sinema TV 2'de izledim,adam döktürmüş resmen ! Ama bu filme girme mantığı yok,filmin bütçesi 2 bin tl'dir,o da yağdırdıkları yağmur,külüstür bir cep telefonu,dandik silah.Ha bir de 2 tane araba var haklarını verelim.Bu yorumlardan sonra izlemek isteyebilirsiniz,sakın izlemeyin Zaten profilime girin istiyorsanız,beyler şu an sinemadayım konuma girin oraya bile yazmışım ne kadar kötü olduğunu

• Filmin konusu güzel hatta filmin tek güzel yanı konusu...
    Maliyetinin de oldukça düşük olduğunu düşünüyorum üç oyuncu,kazalı bir araba,güzel bir köpek...
    5.9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 25 Temmuz 2011; 15:32:08 >
  • Sinemada film bittiğinde gülme krizine girip, benimle beraber filmi izleyen 10 küsür kişiye yüksek sesle "sabrınız için teşekkürler, hayranım bize" diye bağırmışlığım bile var. Film bittiğinde herkes salak salak gülüyordu sinir bozukluğundan. Beni yanımdaki kişi bile kurtaramadı yani, hatta onun da gününü ot etmiştim bu film yüzünden

Offf ne gerek vardı hatırladım yine
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Bu yıl izlediğim en kötü filmlerden 2/10

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Şimdi sinematv'de seyrettim. Gerçekten olmamış. Son dönemlerin aksiyon adamı filmde olunca ve filmin afişide gerilimli bir film gibi görününce seyredeyim dedim. Sürün sürün bitmiyor film. Adrien Brody sürünerek tek başına filmi bitirdi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.