Şimdi Ara

wowwo hakkında bilgisin olanlara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sitelerinde 55.500 tl gözüküyor araç

hesaplama işlemlerini yaptığımda toplamda 70.449 tl ' ye geliyor senet ve peşinat ile birlikte. Sitelerinde gözüken bu aracı satın almak ve bilgi almak için wowwoyu aradım.

Toplam 85.000 tl dediler bize. Aylık 1.889 TL taksit ve 18.868 peşinat istiyorlar.

Sitelerinde gözüken 16.650 TL peşinat 1.494 TL aylık taksit

Sitelerinde gözükenden farklı fiyat vermelerinin sebebi nedir ? Bilen var mı ? farklı fiyat çıkacaksa sitelerinde niye yanlış gösteriyor.

• Yanlış hesaplamadığınıza emin misiniz? Zira aradaki fark çok fazla.
  • aradığınızda onlara soraydınız
  • Kişiden kişiye faiz değiştiği icin öyle oluyor mesela sigortalı çalışan veya geliriniz resmî ise faiz oranı daha düşük eğer hiç resmî geliriniz yoksa faiz oranı daha yüksek o yüzden yani internette ki oranlar en iyi faiz oranına göre gösteriyor

Edit : wowwo dan yeni araç aldım sormak istediğiniz bi konu olursa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsinmct -- 16 Şubat 2018; 18:53:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahsinmct

Kişiden kişiye faiz değiştiği icin öyle oluyor mesela sigortalı çalışan veya geliriniz resmî ise faiz oranı daha düşük eğer hiç resmî geliriniz yoksa faiz oranı daha yüksek o yüzden yani internette ki oranlar en iyi faiz oranına göre gösteriyor

Edit : wowwo dan yeni araç aldım sormak istediğiniz bi konu olursa yardımcı olmaya çalışırım

Bu aralar bende bayağı ilgileniyorum.Sistemleri normal gözüküyor da ellerindeki araçların çoğu beyaz renk(İstanbul için) yani şirketlerin çıkma araçları.Özellikle motor durumları ister istemez şüphe bırakıyor insanda.Expertiz durumu nasıl oluyor.Kaborta durumu hepsinde bellide motor durumuna nasıl güvenebiliriz?Daha doğrusu siz güvenip nasıl aldınız?

• YERYAVUZ Y kullanıcısına yanıt
    Ümran expertiz firmasının raporunu istiyorlar orada expertiz yapılıyor eğer istersen ek olarak başka firmadan da baktırabilirsin araca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahsinmct -- 25 Mart 2018; 20:33:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ilan farklı galerilerden ama satan tek kişi mi ?
    Ve farklı galerilerden satılan araçlara böyle bir garanti veriyorlar, çok iddaalı duruyor.

1 yıl, 25 bin km’ye kadar her türlü teknik arızaya karşı müşteriyi korur, yol yardımı ve konaklama desteği sunar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.