Şimdi Ara

ekşi sözlükteki bir üyeye bir soru sorabilecek olan varmı? CEVAP GELDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21883857

adam yazmış ama ben üye değilim. hayırına yardım edecek var mı.

MeLancoliq MeLody e ÇOK TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HNY -- 14 Şubat 2011; 19:22:06 >

• Dermatolojist e göründünmü????
  • krdeş senelerdir bnde var ama son 1 aydır dirseğimde oldu.. tabi ki doktora göründüm..çok sayıda dermatologa, cilt doktoruna göründüm de öneriler hep aynı genelde..nolcak şu arkadaşın ilaçlarının adını öğrensem..gidip alcak kullancak değilim ya hemen..Allah muhtaç bırakmasın.acaba benim kullandığım bir ilaç mı yoksa cidden üzerinde düşünmemi gerektiricek bir ilaç mı merak ettim.sorabilicek biri varsa çok iyi olur.
  • Yukarı Aynı şey benim de başıma gelmişti, ekşideki bir yazara mesaj atmam gerekiyordu bir sene kadar önce...

Sonuç mu? Hiç atamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

Yukarı Aynı şey benim de başıma gelmişti, ekşideki bir yazara mesaj atmam gerekiyordu bir sene kadar önce...

Sonuç mu? Hiç atamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

mesaj attım cevap gelince konuya yazarım

Bekliyoruz arkadaşım çok sağol
  • Çok çok teşekkür ediyorum kardeşim.

Ne zamandı bilemiyorum ama bir süre önce bir doktor bana Dermovate'ı vermişti. Diğer ilacı duymamıştım. Arkadaş açıklamış, karıştırın demiş ama nüksediyor mu tekrar bilemem. Denemek lâzım. :) Eczacılar nasıl karıştırıyor acaba. Eczane kalabalık oluyor. Pek hoşlarına gideceğini sanmıyorum bu teklifin. :)

Bu arada Dermovate verilmişti demiştim. Tıbbi / kimyasal ilaçlardan biraz tedirgin olduğum için çok kullanmayıp atmıştım çöpe. Acıyorum tabi ilaç atınca ona da muhtaç olanlar var. Bundan böyle dispanser tarzı küçük sağlık merkezlerine vereceğim.

Şu ana kadar kullandığım ilaçlar: (Tabi kullanmak denirse, nitekim yazacağım ilaçların "büyük çoğunluğu) kortizonlu olduğu için, pek tasvip etmiyorum. )

2001 yılı gbi başladı. Sırası ile:

KETORAL
    BACTROPAN
    PREDNOL
    ELİDEL
    TETRADOX (HAP)
    SEBCLAİR (KORTİZONSUZ)
    M-FURO
    XYZAL (HAP)
    AERİUS (HAP)
    EXCİPİAL LİPO
    DERMOVATE
    IMPETEX
    OXYDE ZINC

Vitaminler: multibionta, solgar, GNC Mega Men

Bütün bunları 10 sene içerisinde belli dönemlerde kullandım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

cevap geldi. cevabı aynen aktarıyorum:
    selam, elosalic pomat ve dermovate merhemi eczanede karistirmalarini soyleyin hatta sizin icin 3 kucuk kutuya bolmelerini isteyin karisimi, boylece ikisini buzdolabina koyarsiniz biride yaninizda olur o kasinti basladigi zaman gece yatarken suruyorsunuz sabaha geciyor, karisim biraz vazalin gibi oldugu icin gece surmeniz daha iyi cok parliyo cunku. ben surekli kaybettigim icin boyle bolduruyorum ucreti ikisi kutularla birlikte 22 tl verdim daha gecen hafta cokta ekonomik oluyo ben cok memnunum umarim isinize yarar...

Çok Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.