Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
151.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hic oynamadim, en ufak bir fikrim yok :)

ama az cok bir reduction skillin falan varsa her swirl de direkt kullan. benim %20 reductionun cd si her swirl e yetisiyor direkt kullaniyorum :)
  • Swirl u DBM den zaten goruyor olmaniz lazim. Yuzunu bir tarafa donuyor ( burasi rastgele) ve 3sn ye cast ediyor. Yani aslinda kacmak icin zaman var. Saat yonunda doner her zaman yani buna gore kacarsaniz asla sorun yasamazsiniz. %20 damage reduction gibi onemli bir cd ezbere normalde kolay kacilabilecek bir skill icin normal mod da belki harcanir ama HC de hic sanmiyorum.

Tankspot veya fatboss un boss videolarini tavsiye ederim ben genelde onlari izliyorum taktik icin ve detay icin icy veins iyidir.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Her swirle cd si doluyor divine protection in. Daha acil durumlar icinde buble var, loh var, hand of larim var.
    Isin acikcasi son donemde cok ihtiyac duymadim ama olur da direkt ustume acarsa diye nolur nolmaz kullaniyorum. Fightin baska kisimlarinda ekstra bir durum olmazsa sikinti yasamiyorum cunku.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    evet DMB ile çok rahat izleyebiliyorum, hatta Immerseus'un yüzünü ne tarafa döndüğüne de dikkat ediyorum, ama en son ki tecrübemde direk kafamda patlamıştı swirl ve ölmüştüm :/

bahsettiğin videoları izledim ama fatboss da mesela çok damage vurmayan bi skill olarak bahsetmiş nasıl savuşturulur değinmemiş yada ben kaçırdım :)

bu arada Prot Warrior ustalarından işin sırrını öğrenmek isterim
  • Arkadaşlar bölgesini ingiltere seçip sonradan değiştiren var mı?Çünkü 9 gbp 32 tl oluyorken euro biçiminde aylık ödersek 26 tl oluyo.Bunu değiştirmek istiyorum fakat zormuş galiba.Sizce tüm paketleri yeniden mi alsam yoksa bi çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dördın

Arkadaşlar bölgesini ingiltere seçip sonradan değiştiren var mı?Çünkü 9 gbp 32 tl oluyorken euro biçiminde aylık ödersek 26 tl oluyo.Bunu değiştirmek istiyorum fakat zormuş galiba.Sizce tüm paketleri yeniden mi alsam yoksa bi çözümü var mı?

20 euro vererek realm değiştirebiliyor olunması lazım. battle.net'te vardır. Ya da bir GM'e sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: Dördın

Arkadaşlar bölgesini ingiltere seçip sonradan değiştiren var mı?Çünkü 9 gbp 32 tl oluyorken euro biçiminde aylık ödersek 26 tl oluyo.Bunu değiştirmek istiyorum fakat zormuş galiba.Sizce tüm paketleri yeniden mi alsam yoksa bi çözümü var mı?

20 euro vererek realm değiştirebiliyor olunması lazım. battle.net'te vardır. Ya da bir GM'e sorun.

Teşekkürler fakat benim ülke değiştirmem lazım.Yani şu an ingiltere nin kullandığı para birimi gbp(sterlin veya pound sanırım) aylık 34 tl ye geliyor fakat almanya seçseydim başta 23 tl vericektim aylık.Ülkemi Almanya olarak değiştirebilir miyim yani?Ama şu anlık ne yapcağımı bilmediğim için ya yenilerini alıcam battle+mop veya değiştirmeyi denicem.Kısaca değiştirmeyi mi deniyim yoksa baştan paketleri mi alıyim?

• 1euro 3TL diye biliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

1euro 3TL diye biliyorum..

Eet 26 tl ediyor...Gbp olan ingiliz parası ise 32 tl.Yeni paket almaya almaya değer mi acaba?Hepsini birden alıcam çünkü tekrardan.Yoksa bi yolu varsa almanyaya geçmeye çalışıcam veya direk türkiyeye.Türkiyeye geçmek kolaydır herhalde ama bu seferde RaF kullanılamıyor.
  • 13euro ödemiyor muyuz aylık ödeyince nasıl 26TL yapıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

13euro ödemiyor muyuz aylık ödeyince nasıl 26TL yapıyor acaba?

Hatlar karışmış
  • Arkadaşlar hepinizden özür dilerim .Ben gbpyle aynı sayıda olduğunu sanıyordum.Aynı fiyata geliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dördın -- 22 Şubat 2014; 20:10:52 >
  • ben sadece olaya açıklık getirmek istedim hocam ne özürü

• Herkese selamlar oyunda yeniyim balans druid icin statlarim talentlarim nasil olmali hangi skilleri hangi sirayla kullanmaliyim pve icin cevapla5iniz icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Herkese selamlar oyunda yeniyim balans druid icin statlarim talentlarim nasil olmali hangi skilleri hangi sirayla kullanmaliyim pve icin cevapla5iniz icin tesekkurler

Daha 90 level değilsen umrunda olmasın, oyunun zevkini çıkarmaya bak. Ha 90 san, icyveins balance druid diye arat google da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    60 lvlım ama raf var 2-3 gune 90 olurum o zaman işime yarayacak suan int ve spell powera onem verıyorum tabi ikincil olarak spell power
  • Dördın D kullanıcısına yanıt
    Raf kullanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • JUSTİCE POİNTLE NERDEN NASIL İTEM ALABİLİRİM ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

JUSTİCE POİNTLE NERDEN NASIL İTEM ALABİLİRİM ..

towlong steppesin batısında niuzao temple adında bir yer var, oradan alabilirsin justice ile item.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.