Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
151.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben bayadır oynuyorum da, alt olarak bir warlock kasıyorum şu aralar. Pvp oynayacam sadece ama low levelda warlock olarak bglerde zerre iş yapamıyorum. Rogue hunter ward pala tek atıyo zaten. Anlık damageim de olmadığından damage işinde de çok yetersizim tüm specleri denedim desto bile yetersiz geldi. 90 levelda warlock pvpde iş yapıyor mu? Main charımla girdiğim arenalara göre yapıyordu ama bide warlock oyuncularına sorayım dedim. Zira şu an bglerden zerre zevk alamıyorum belki benim beceriksizliğimdendir ama bgde hunter harici iş yapan göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Beyler ben bayadır oynuyorum da, alt olarak bir warlock kasıyorum şu aralar. Pvp oynayacam sadece ama low levelda warlock olarak bglerde zerre iş yapamıyorum. Rogue hunter ward pala tek atıyo zaten. Anlık damageim de olmadığından damage işinde de çok yetersizim tüm specleri denedim desto bile yetersiz geldi. 90 levelda warlock pvpde iş yapıyor mu? Main charımla girdiğim arenalara göre yapıyordu ama bide warlock oyuncularına sorayım dedim. Zira şu an bglerden zerre zevk alamıyorum belki benim beceriksizliğimdendir ama bgde hunter harici iş yapan göremiyorum.

Warlock Dest. ile 60 , 70 Lv'dan sonra çok zevk almaya başladım bglerde baya iş yapıyordum az 1. olmadım , biraz öğrenmek lazım çünkü kolay bi karakter değil ama max levelda özellikle biraz ustalaşırsan warlockları almak hiçte kolay değil. Ünlü warlock oyuncuların videolarına falan bakmanı öneririm.

• quote:

Beyler ben bayadır oynuyorum da, alt olarak bir warlock kasıyorum şu aralar. Pvp oynayacam sadece ama low levelda warlock olarak bglerde zerre iş yapamıyorum. Rogue hunter ward pala tek atıyo zaten. Anlık damageim de olmadığından damage işinde de çok yetersizim tüm specleri denedim desto bile yetersiz geldi. 90 levelda warlock pvpde iş yapıyor mu? Main charımla girdiğim arenalara göre yapıyordu ama bide warlock oyuncularına sorayım dedim. Zira şu an bglerden zerre zevk alamıyorum belki benim beceriksizliğimdendir ama bgde hunter harici iş yapan göremiyorum.

Wl 90'da iş yapar mı? Soru biraz garip oyun zaten 90'a göre ayarlı ve arena desen 3s'de 2700'lük warlocklar var rated bg desen zaten afflisiz takım bulamazsın. lvl 70'de prot paladinler tek atıp perişan edebilir ama 90 levelda tek atsın ertesi gün tüm karakterleri silerim. Anca bug veya kotmoguda full debuff'lı birine atar oda zaten çok bariz belli. Lütfen düşük seviyeler için oyunu değerlendirmeyin. Birde soru sormak için sormazsak çok rica edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Wl 90'da iş yapar mı? Soru biraz garip oyun zaten 90'a göre ayarlı ve arena desen 3s'de 2700'lük warlocklar var rated bg desen zaten afflisiz takım bulamazsın. lvl 70'de prot paladinler tek atıp perişan edebilir ama 90 levelda tek atsın ertesi gün tüm karakterleri silerim. Anca bug veya kotmoguda full debuff'lı birine atar oda zaten çok bariz belli. Lütfen düşük seviyeler için oyunu değerlendirmeyin. Birde soru sormak için sormazsak çok rica edicem.

Düşük levela göre değerlendirdiğimden değil, blizzardın denge olayını bir türlü ayarlayamayan bir firma olduğunu düşünmemden dolayı sordum soruyu. Soru sormak için soru sormak ne demek oluyor ayrıca?

• oyunu bugün indirmeye başladım. en başta activate vs. gibi bir uyarı geldi. hesabım olduğu için activated yazan kısma tıkladım. şu an oyunun 2-3 gb gibi bir kısmı indi ve playable yazıyor ancak play kısmına tıklayıp oyuna girdiğimde realmler görünmüyor. bu normalmidir yoksa realmleri görmek için ayrıyeten birşey mi yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warcry144

oyunu bugün indirmeye başladım. en başta activate vs. gibi bir uyarı geldi. hesabım olduğu için activated yazan kısma tıkladım. şu an oyunun 2-3 gb gibi bir kısmı indi ve playable yazıyor ancak play kısmına tıklayıp oyuna girdiğimde realmler görünmüyor. bu normalmidir yoksa realmleri görmek için ayrıyeten birşey mi yapmam lazım?

Sol yukarı da kocaman bir pencere var, bakım var diye. Her çarşamba günü bakıma girer oyun.
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    peki bu bakım ne zaman bitiyor? bir sorum daha olacak bu oyunu şimdiye kadar hiç oynamadım ve çevremde oynayan kimse yok. oyunu öğrenmek için hangisi daha mantıklı: oyunu trial denemek mi yoksa oyunu alıp raf ile bir arkadaş yardımıyla öğrenmem mi?
  • warcry144 kullanıcısına yanıt
    Yine o bahsi geçen kocaman pencereyi okursan ilk sorunun cevabını alırsın. İkinci soruna gelecek olursak, sana kalmış. İlk önce deneme paketini indirmen lazım diye bir kural yok. Sen yine de deneme pkaetini indir. RaF ile de paran gidecek sonuçta. En azından gitmeden evvel neyin ne olduğunu azıcık gör. Hatta ve hatta
    http://forum.donanimhaber.com/m_87185612/tm.htm linki üzerinden ırkların özelliklerine bakabilirsin.
    http://us.battle.net/wow/en/game/class/ linki üzerinden de sınıfların özelliklerini görüp ona göre class açabilirsin.

• Merhaba.

Yazın sistemimi toplayıp, wow'a başlıyorum nasip olursa. Ama kafam karıştı, bugün bir arkadaş dediki, ilk etapta nerden baksan 400TL vermen gerekicek tek seferlik dedi. Benim bildiğim, d&r'da battle chest (35TL), Cataclysm (55TL), Mists Of Pandaria (55TL). Bunları alınca herşeyi almış olmuyomuyuz? Detaylı açıklama yaparsanız sevinirim.
  • Forumun icerisinde bu bilgiler mevcut zaten,

Yine de soyleyelim, fiyat bilgisi haric. sadece battlechest + mists of pandaria alman gerekiyor. akabinde de aylik odemesi var 13 euro civari.
    Cataclysm pakedi battlechestin icerisine eklendi. ayrica almiyorsun.

400 Tl cok atmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

Forumun icerisinde bu bilgiler mevcut zaten,

Yine de soyleyelim, fiyat bilgisi haric. sadece battlechest + mists of pandaria alman gerekiyor. akabinde de aylik odemesi var 13 euro civari.

400 Tl cok atmis.

Hocam hepsini okudumda, o cataclysm'inde dahil olduğu o yeni battle chest paketini bulamadım hiçbiyerde, d&r'da falan eski paket var hep internette öyle gözüküyo yani, o mavi kutulu eski paketin resmi var. Size zahmet olmassa onu nerden temin edebileceğimi söylermisiniz? Birde son olarak bir sorum olacak, battle chest + mop'u d&r'dan aldım diyelim, sonra benim ilk aylık sürem otomatik aktif olmuşmu olacak, yoksa ayriyetten bi 30 lira daha verip, 1 aylık süremi alıcam, cd'leri aldıktan sonra.

• valla blizz otomatik olarak cata icin bi guzellik yapmis olabilir, ben battle netten aldigim icin bilemiyorum. o kisma bilen arkadaslar mudahil olsun.
    ama ilk aylik game time paketten otomatik geliyor. onda sikinti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

quote:

400 Tl cok atmis.

Hocam hepsini okudumda, o cataclysm'inde dahil olduğu o yeni battle chest paketini bulamadım hiçbiyerde, d&r'da falan eski paket var hep internette öyle gözüküyo yani, o mavi kutulu eski paketin resmi var. Size zahmet olmassa onu nerden temin edebileceğimi söylermisiniz? Birde son olarak bir sorum olacak, battle chest + mop'u d&r'dan aldım diyelim, sonra benim ilk aylık sürem otomatik aktif olmuşmu olacak, yoksa ayriyetten bi 30 lira daha verip, 1 aylık süremi alıcam, cd'leri aldıktan sonra.

Bende Üsküdar+Kadıköy+Beşiktaş bide üstüne İstiklale çıktım ama battlechest satan yer (Bu güzergahtaki bimeksler mediamarktlar vatan computerlar, d&r'lar birde teknosaları gezdim) bulamadım yaklaşık 7 saatlik arayıştan sonra son uğradığım yerdeki adam (İstiklal Teknosa) 'piyasadan çektiler onu' dedi, sonuç hayal kırıklığı.. İnternetten aldım, kutulu alıcam diye baya heves etmiştim aslında, 1 aylık hediye battlechest içinde geliyor hemen mop içinde hediye yok

Edit: Piyasadan çekilmesinin sebebini yeni paket çıktığında Battlechest içine mop eklenip satılacak olması diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 20 Şubat 2014; 12:21:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

quote:

400 Tl cok atmis.

Bende Üsküdar+Kadıköy+Beşiktaş bide üstüne İstiklale çıktım ama battlechest satan yer (Bu güzergahtaki bimeksler mediamarktlar vatan computerlar, d&r'lar birde teknosaları gezdim) bulamadım yaklaşık 7 saatlik arayıştan sonra son uğradığım yerdeki adam (İstiklal Teknosa) 'piyasadan çektiler onu' dedi, sonuç hayal kırıklığı.. İnternetten aldım, kutulu alıcam diye baya heves etmiştim aslında, 1 aylık hediye battlechest içinde geliyor hemen mop içinde hediye yok

Edit: Piyasadan çekilmesinin sebebini yeni paket çıktığında Battlechest içine mop eklenip satılacak olması diye düşünüyorum

D&R'da falanda kalkmış, açıklamada, geçici süreli satış durdurulmuştur diyor. Sanırım dediğin gibi olacak, yeni paket gelince, mop'da battle chest'e eklenecek. Bende kutulu almak istiyorum açıkcası, benim yeni sistem toplayıp oyuna başlamam eylül, ekim'i bulacak zaten. O zamana kadar çıkar heralde ek paket

• Arkadaslar oyunu 20lve kadar oynadim human mageyim.tam surume yazin gececegim yaza kadar trial surumde herolari ve irklari tanimak istiyorum.ama ne acmam gerektigini bilmiyorum mesela ben genelde dpsden cok nuke yada burst hasar veren herolari sevdigimden mage actim ama istedigim gibi koydumu oturtan bir skillini bulamadim.pvplerde druidler gordum hem gorunusleri guzeldi boynuzlarindan alev ckan geyikler felan wooow baya epicti druid dusunuyorum ama bilgim 0.sizce ne denemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

Arkadaslar oyunu 20lve kadar oynadim human mageyim.tam surume yazin gececegim yaza kadar trial surumde herolari ve irklari tanimak istiyorum.ama ne acmam gerektigini bilmiyorum mesela ben genelde dpsden cok nuke yada burst hasar veren herolari sevdigimden mage actim ama istedigim gibi koydumu oturtan bir skillini bulamadim.pvplerde druidler gordum hem gorunusleri guzeldi boynuzlarindan alev ckan geyikler felan wooow baya epicti druid dusunuyorum ama bilgim 0.sizce ne denemeliyim

Hem diyorsun ki yaz ayında başlıcam wow'a. Hem de diyorsun ki burst dmg vuran bir sınıf oynamak istiyorum. Buna ek olarak da druidleri çok beğendim istiyorum. Nerden baksan yaza 3-4 ay kaldı. Nerdeyse her sınıfı kendin görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

Arkadaslar oyunu 20lve kadar oynadim human mageyim.tam surume yazin gececegim yaza kadar trial surumde herolari ve irklari tanimak istiyorum.ama ne acmam gerektigini bilmiyorum mesela ben genelde dpsden cok nuke yada burst hasar veren herolari sevdigimden mage actim ama istedigim gibi koydumu oturtan bir skillini bulamadim.pvplerde druidler gordum hem gorunusleri guzeldi boynuzlarindan alev ckan geyikler felan wooow baya epicti druid dusunuyorum ama bilgim 0.sizce ne denemeliyim

LoL a devam bence yorma bizi
  • SOO (N) raidine DPS spec ile katılırsam, off Spec itemlerine Need atabilir miyim ?

Hoş karşılanır mı ? İşin Raconu nedir :)

bide, Immerseus'un Swirl skilinden nasıl kaçabilirim, direk üzerimde başlıyor bazen ve koşarak kaçılmıyor çok hızlı,

Norushende Manifestion of Corruption öldüğünde arkasında bir alan bırakıyor, onun içinde kim ne kadar corruption'u varsa beklemeli,

bir de SOO bosslarının Tank rehberlerine nerede ulaşabilirim ? icy veins deki tank rehberleri pek ayrıntılı değil, Pozisyonlama, kaç stack de switch yapılacağı, combat'ı kolaylaştıracak ufak tüyolara ulaşamadım, ingilizce olması sorun değil, hatta olursa daha iyi olur :)

bide Prot Warrior için ne zaman Shield Barrier, ne zaman Shield Block kullanılır, ve bu 2 dmg azaltan skilin mekaniği nedir ?
    Prot Warrior ile agro almakta zorlanıyorum, Taunt skilinin mekaniğini bildiğim kadarı ile o an en yüksek agro kimdeyse senin agronu o kadar yapıyor ve 3 sn %200 agro generation veriyor, yani tauntlayıp ilk 3 sn'de dmg skillerini kullanman lazım diye biliyorum, fakat bazen bu agroyu tutmama yetmiyor, düşük gear yüzünden midir yoksa ben mi hata yapıyorum ?

teşekkür ederim şimdilik aklıma gelen sorular bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 21 Şubat 2014; 12:04:35 >

• Dovahkin kullanıcısına yanıt
    bazi rl ler kabul etmiyor. bazilari ediyor ama senin bunu basta rl ye sorman; onun da raide soylemesi gerekir ki diger elemanlar ariza cikarmasin. ben pug girerken varsa cok fazla melee olmamasina dikkat ediyorum. ya da ben haste kasiyorum misal warrior crit kastigi icin bazen pass gecebiliyor str plate itemi gibi.
    ha guild ile olan runlar zaten sikinti degil. mainlerin ihtiyaci yoksa os olarak zaten veriyorlar.

hangi class oynadigini bilmiyorum, ben paladin oynuyorum ve %20 reduction skilimi her swirl uyarisi aldigimda otomatikman kullaniyorum. cunku ustunde basladigi zaman kacamiyorsun. en azindan reduction ile kendimi toplayacak zamanim oluyor. o tarz bir cd varsa, nerden basladigina bakmadan otomatikman kullan.
    norushende add oldukten sonra alanda kalmaya gerek yok, sadece siyah bir orb cikiyor onun bir raider tarafindan alinmasi lazim. uygun olan, bu orbu %75 pride i olan birinin alip orbdan sonra da obur phase e gecerek pride ini sifirlamasi. cunku yuzde ne kadar yuksek olursa dps o kadar dusuk oluyor. butun dps ler sifirlandiktan sonra da tank ve healer lar musait oldukca kalan orblari almali.
    su linklere bakabilirsin, sadece google dan arattigim icin ne kadar faydali olur bilemiyorum isin acikcasi.
    http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/8574407737
    http://www.tankspot.com/showthread.php?81309-SoO-LFR-Tanking-Guide

• laiyaaa kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim 2 linki de zaten sık kullanılanlara eklemişim :)

Bu arada Warrior oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.