Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
151.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warcry144

oyunu trial olarak denemek istiyorum. acaba ilk oyunu indirmek istesem boyut olarak ne kadardır? net kotalı boyut olarak fazlaysa ileri bir tarihte başlayacağım.

20 Gb`dan daha fazla bir boyutu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

3 tane sorum var arkadaşlar.
    1.si oyunu henüz tam indirmedim yaklaşık 17gb gibi birşey kaldı akk bitmesinden korktugum için aylara bölüp indireceğim.şimdi bir battle chest alsam,oyunu kurabilirmiyim?
    2. sorum starter editionda sınıra ulaştım 20level arcane mageyim.tüm skillerimi kullanabildiğime inanmama rağmen gerek dungeonlarda gerek 10v10 larda rakiplerime az vuruyorum.genelde dungeonlarda düşen itemleri giyiyorum ve 6-7 boş slot var.acaba bunun sebebi nedir?
    3. olarak benim bir paypal nakit kartım var buna 40 lira yatırsam direk paypal kartımla 1aylık oyun alablirmiyim

1 ve 3. soruların cevaplarını bilmiyorum.

2) Arcane Mage pek iyi değil. Fire yada Frost talentini denemeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Adamın canı sıkılmıştır. Belki legandary görevini yapıyordur. Belki setin kalan parçasını tamamlamaya çalışıyordur. Ona kalırsa lfr yapan da bir sürü yüksek level oyuncu var.

Onlar gördüğüm kadarıyla yüksek dozda noobluğa maruz kaldıkları için kanser olarak çıkıyorlar
  • 1.Battlechestin içinden 80levela kadar olan haritaların CD'leri çıkıyor. Oraya kadar CD'den kurabilirsin. Dahası için ve güncellemeleri de koyarsan işin içine gene de indireceklerin var.
    2.Arcane Mage kötü diyen olmuş. Arcane mage PvE'de en fazla DPS ye çıkan sınıftır. Fazla vuramamanı ben yeni başladığın için rotasyonu kavrayamadığındandır sanıyorum. Skill talent penceresinde arcane için rotasyonu yazan skillere daha seviyen yetmediğinden de istediğin hasarı veremiyor olabilirsin. Bazı classlar bunun için beklemesi gerekiyor. Arcane Blast stacklemen gerekir. Blast attıkça gelen damage artar. Max 5 stack. Birim hedefe yüksek damage vermek istiyorsan devam et arcane'e. İster Fire, frost'ta deniyebilirsin. PvP'ye daha yakınlardır. Mage ile herşeyi burada anlatamıyorum. Forumda bir çok kaynak bulabilirsin.
    3.Alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

1.Battlechestin içinden 80levela kadar olan haritaların CD'leri çıkıyor. Oraya kadar CD'den kurabilirsin. Dahası için ve güncellemeleri de koyarsan işin içine gene de indireceklerin var.
    2.Arcane Mage kötü diyen olmuş. Arcane mage PvE'de en fazla DPS ye çıkan sınıftır. Fazla vuramamanı ben yeni başladığın için rotasyonu kavrayamadığındandır sanıyorum. Skill talent penceresinde arcane için rotasyonu yazan skillere daha seviyen yetmediğinden de istediğin hasarı veremiyor olabilirsin. Bazı classlar bunun için beklemesi gerekiyor. Arcane Blast stacklemen gerekir. Blast attıkça gelen damage artar. Max 5 stack. Birim hedefe yüksek damage vermek istiyorsan devam et arcane'e. İster Fire, frost'ta deniyebilirsin. PvP'ye daha yakınlardır. Mage ile herşeyi burada anlatamıyorum. Forumda bir çok kaynak bulabilirsin.
    3.Alabilirsin.

Tesekkurler cevaplar icin2. Soruya verdigin cevap icin soyle dusunuyorum 90a kadar pvede guclu oldugu icin arcaneyle 90da pvpye yonelecegim icin fire yada frost tercih edecegim
    Yada buyuk bir ihtimalle panda warior acarim cok tatli oluyorlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten 90'a kadar PvE oynuyacaksın. Mage oynaması zor sınıftır. Kolay ölür. Her oyunda olduğu gibi. O yüzden disable yapabilen ve en fazla hayatta kalabilen frost olduğu için genelde frost seçilir.
    Sınıfları tek tek dene elbette. Özgürsün. Beğendiğindne devam et.
  • Şimdi timeless islandda chest,shoulder,ayakkabı,trinket,wrist düşürdüm.Daha ne yapmam gerekiyor?Bir de twisting netherde sohbeti iyi olan,böyle bir şeyler sorabilmek için çok prosu olan bir de bir noobu alabilecek bir guild arıyorum.Çok sıkıcı oluyor oyun kendi başına.Blood elf retri palayım
  • Bana raidden bu itemhttp://www.wowhead.com/item=95582/helm-of-the-crackling-protector düştü bunun le ne yapabilirim.Panda adasına gittim vendorlara baktım ama onlar daha farklı bi item karşılığnda veriyordu.Birde elimehttp://www.wowhead.com/item=103982/burden-of-eternity bu geçti bu ne işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooregard Q.Kazoo -- 17 Şubat 2014; 5:03:14 >

• kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

Bana raidden bu itemhttp://www.wowhead.com/item=95582/helm-of-the-crackling-protector düştü bunun le ne yapabilirim.Panda adasına gittim vendorlara baktım ama onlar daha farklı bi item karşılığnda veriyordu.Birde elimehttp://www.wowhead.com/item=103982/burden-of-eternity bu geçti bu ne işe yarar.

Item i wowheadden bulup da altindaki yorumlara bakmaman enteresan olmus neyse...

Ilki icin Towlong Steppes yada Isle of Thunder adasindaki vendorlardan alabilirsin NPC lerin linkerini asagida veriyorum.

Towlong Steppes -->http://www.wowhead.com/npc=70346
    Isle of Thunder -->http://www.wowhead.com/npc=70535

Ikinci item ise Timeless Isle da dusurdugun 496 lik item tokenlarini acmadan once bunu kullanirsan o item i 535 ilevel bir item a donusturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 17 Şubat 2014; 9:59:28 >

• Zierox kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de twisting nether'dayım nick Ucantokmak prot/pala ekle istersen, timeless isle da gear olarak çoğu şeyi hallettim, oyun bilgim de fazla değil ama sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Beraber lfr falan da yapabiliriz istersen. Guild konusunda ben de yenilerde bir türk guildine girdim, arkadaşlar yardımseverler, seni de alacaklarını düşünüyorum.
  • selamalar

WoD ile gelicek olan lvl 90 karakter olustumayı herhangi bir serverda kullanabilecekmiyiz? yoksa bizim lvl 90 larımızın oldgu bir yerdemi açmamız gerekiyor.

yeni karakteri düzgün ve seviyeli bir Türk guildi olan bir serverda açıp bizazda buşekilde takılmak amacıdayım.
  • Will kullanıcısına yanıt
    İstediğin sunucuda Level 1 karakter açıp onu boostlayabilirsin.
    Eğer boostlamak istediğin karakter Level 60 üstü ise, sahip olduğu meslekleri de 600'e boostlanıyor.

Öyle bir guild bulursan burada haber ver, boost olmadan oraya girip kasacak birçok kişi çıkar :)
  • Arkadaşlar herkesin aldığı aldığı klasik heirloom setini justice heirloomsdanmı yoksa honor heirloomsdanmı alıcaz?Bu arada sen hiç First Rule Of Fight Club guildine üye olmuşmuydun?Gathererda heryerden maden çıkardığın görünüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dördın

Arkadaşlar herkesin aldığı aldığı klasik heirloom setini justice heirloomsdanmı yoksa honor heirloomsdanmı alıcaz?Bu arada sen hiç First Rule Of Fight Club guildine üye olmuşmuydun?Gathererda heryerden maden çıkardığın görünüyordu

Evet 1 lv iken girdiğim guilddi o epey de maden toplamistim bir ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Dostum ben de twisting nether'dayım nick Ucantokmak prot/pala ekle istersen, timeless isle da gear olarak çoğu şeyi hallettim, oyun bilgim de fazla değil ama sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Beraber lfr falan da yapabiliriz istersen. Guild konusunda ben de yenilerde bir türk guildine girdim, arkadaşlar yardımseverler, seni de alacaklarını düşünüyorum.

Benim battlenet id zierox#2190.bu arada ekledim friend liste şu sıralar cidden çok zorlanıyorum.Daha yeni 90 oldum işte üst baş kasılıyor da silah filan dandik en dandik elite'ı öldürmem bile resmen bir işkence.Anca rare kovalıyorum o da çok ağır oluyor işte dailyler filan hep elite farmlalamı epoch toplamamı istiyor.En sıkıntılı dönem anlayacağın her türlü yardıma açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dördın

Arkadaşlar herkesin aldığı aldığı klasik heirloom setini justice heirloomsdanmı yoksa honor heirloomsdanmı alıcaz?Bu arada sen hiç First Rule Of Fight Club guildine üye olmuşmuydun?Gathererda heryerden maden çıkardığın görünüyordu

klasik derken pek anlamadım ama genelde justice point ile alınan heirloomlar tercih edilir. Level kasmaya yönelik PvE itemler olduğu için ve ayrıca düşük levelli bglerde de iş gördükleri için.
  • Arkadaşlar şu Soo linki nasıl veriyoruz bir türlü bulamadım .Grup ararken atmam gerekiyor ama bir türlü bulamadım . Şu available defeated yazan linkden bahsediyorum .
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    'O' Social penceresini açar Friends, Who, Chat ve Raid tablarının olduğu. Raid tabında sağ üst tarafta Raid Info bulunur, buna tıkladığında açılan küçük pencereden standart item linkler gibi Shift+Sol tık ile linkleyebilirsin.
    Raid info penceresine /raidinfo komutu ile de kısayoldan ulaşabilirsin.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.