Şimdi Ara

Wow ekran kartı kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İ5 6500 işlemci
    Gskill aegis 1x8 gb 2133 MHz ram
    240 gb corsair ssd
    Zaman r1 (600watt) kasa

Sistemim bu arkadaşlar .öncelikle ikinci bir 8 gblık aynı rami almamı önerir misiniz? Sadece world of Warcraft oynuyorum.forumu bayağı bir araştırdım.wow için cpu gerektiğini sağlam işlemcilerle iş göreceğini öğrendim.fakat işlemcimi ileride yenilemeyi düşünüyorum.ekran kartı konusunda emin olamıyorum.
    Almayı düşündüğüm 3 tane ekran kartını aşağıya yazdım.tavsiyelerinize ihtiyacım var.aralarında ciddi fps farkı olmazsa 1050 almak isterim.ama fark çok olursa paraya kıyacağım:)

Msi gtx 1050 ti 4 gb gaming x (802 tl eksen)
    Gigabyte gtx 1060 windforce 6 gb oc (1377 tl eksen)
    Msi gtx 1060 gaming x 6 gb (1550 küsür eksen)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle wow hakkinda bilgim yok ama Gtx 1060 6gb 1050tidan ciddi manada güclu bi kart alicaksaniz gigabyte'in gaming g1 edition öneririm yada teknobiyotikde palitin js modeli arada indirime giriyor onu takip edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1060 6gb almayacaksan gtx 1050 al paran cepte kalsin gidipde gtx 1050ti gibi kaka bir karta tonca para verme

• GTX 1050 veya RX 560 yeterli gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1050 yeterli gelecektir

• Dolar 3.70 oldu demin. Her sitede fiyatlar bir anda arttı.eksen de fiyatlar artmadan 802 liraya msi 1050 ti gaming x 4 gb aldım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan05 -- 9 Ekim 2017; 12:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan05

Dolar 3.70 oldu demin. Her sitede fiyatlar bir anda arttı.eksen de fiyatlar artmadan 802 liraya msi 1050 ti gaming x 4 gb aldım gitti

Güzel seçim yapmışsın WoW için üstüne gerek yok. Işlemcin de 60+ FPS için yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok dogru secim.
  • "Çok doğru" demek zor. Maks. grafiklerde 60fps için gtx 1060 gerekiyor. Ben 1050 kullanıyorum ve 35fps alıyorum. 1050ti 10fps daha hızlı. Grafikleri ortaya doğru çekmen gerekecektir. Raidlerde ise her türlü orta ayarlarda oynamak isteyeceksin.

WoW low grafiklerde kaplamaları ve kaplama filtresini (bu önemli) yüksek tuttuğunda bile güzel görünen bir oyun.

Legion ile çizim mesafesini delice arttırdılar. Bu anlamda benzeri olmadığına eminim. Eğer gördüysen, bir haritadan baktığında birkaç kilometre ötedeki diğer bir haritadaki koca bir nesneyi görebiliyorsun. Bu etkileyici. Onun içinse çizim mesafesini en az 8 yapman gerek. O da 1060 gibi bir şey istiyor.

Dragonhawk Rider'ın dediği gibi "I can see my house from here."
  • İmkân varsa sipariş iptal edilip 1060 alınmalı. Raidlerde lowa yakın performans ile anca akıcı fpslerde oynamak zorunda kalabilirsiniz. Oyun çıktığından beri oynuyorum bu oyun düşük ayarlarda oynandığında Silkroad tadi verir. Raidlerde basket topu şeklinde firebolt görmek istemiyorsan 1060 almalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş, üniversite yıllarımda geforce 8600GT ile neredeyse full ayar oynadığım oyun gtx 1060 ister olmuş. en son oynadığımda da r9 280'im vardı ve ultra 1080p'de 60+fps oynayabiliyordum. wow o kadar değişti mi ya? :)
  • Ekran kartı tercihin ne olursa olsun gördüğüm kadarıyla şu an single channel ram kullanıyorsun benim tavsiyem bütçen el veriyors o ram'den bir adet daha alıp sistemine eklemelisin. Özellikle işlemciye bağlı oyunlarda o da performans artışı sağlayacaktır. Aşağıdaki video bir örnek her oyunda aynı performans artışını vermeyecektir ama ram bant genişliği çok gözardı edilse de oldukça önemli bir mevzu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkandrgn -- 11 Ekim 2017; 11:33:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.