Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForII

WoW süper bir oyundur eskiden az arkadasla okuldan kaçıp internete gidip alliance kesmedikte Ek paketi (lich king) geldikten sonra soğudum açıkçası bu blizzard biladerimiz bir uyanıklık yapmış ve oyuna para yatırmak mecburiyetinde bırakmış ama metin2 de ne para ne işlem ne kart ne vs vs direk uye ol gir ben koreaya başlıcam hatta şuan indiriyorum koreada 12 tane skill ve daha geniş kapsamlı oyuncu kitlesi ve etkinlikler var ama şu vardırki metin2 çocuk oyunu değildir size soracağım neden ozaman 30 yasındaki abiler oynuyor bu metin2 yi siz gm leri bizim yasımızdamı sandınız adamlar en fazla 40 yasında dusunun bidaha lutfen bole abuk subuk yorumlar yazmayım dusumcem şu para yatırmamamak isterseniz metin2 para yatırıp değerini almak isterseniz world of warcraft (ex paketi lich kingle daha iyi)

:D abi adam bitirmişya şahsen şuan öldüm oturdugum yerde gerçekten göz yaşlarına boguldum pc min fişni cektim pil koruma moduna girdi lambayı kapatıp bir sigara yaktım ve vaybe dedim ama sonra duraksadım ben bu yoruma gerçekten saçma bir cevap vermeliyim diye düşündüm.

Polis yokmu abi polis

• Post yapmak için yorum atıyorlar ister metin2 ister wow bizene herkesin kendi zevkidir.Biraz objektif düşünürsek kaç kişinin burda inglizcesi ya da oyuna aylık para verebilecek durumu var ? bilirsiniz bizim milletimiz biraz beleşçidir. neyse uzatmayın yaw seviyesiz bi tartışmaya dönüyor.

+Metin2 dünyamıs Wow evrenmis 2sininde ne kadar kötü olduğu belli ztn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 24 Mayıs 2011; 21:50:12 >

• Meti niki'de 3 ayda 28 lwl kastım panpalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR.

Meti niki'de 3 ayda 28 lwl kastım panpalar.

Tebrik etmek lazım ilk tebrik bnden panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

Post yapmak için yorum atıyorlar ister metin2 ister wow bizene herkesin kendi zevkidir.Biraz objektif düşünürsek kaç kişinin burda inglizcesi ya da oyuna aylık para verebilecek durumu var ? bilirsiniz bizim milletimiz biraz beleşçidir. neyse uzatmayın yaw seviyesiz bi tartışmaya dönüyor.

Hay senin oyun zevkine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 25 Mayıs 2011; 18:33:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

quote:

Post yapmak için yorum atıyorlar ister metin2 ister wow bizene herkesin kendi zevkidir.Biraz objektif düşünürsek kaç kişinin burda inglizcesi ya da oyuna aylık para verebilecek durumu var ? bilirsiniz bizim milletimiz biraz beleşçidir. neyse uzatmayın yaw seviyesiz bi tartışmaya dönüyor.

Hay senin oyun zevkine

Allah aşkına git dostum grafik desen ikisininde berbat konu desen zaten yok hem zamanın hem paran gidiyor dünyada bir çok kaliteli oyun var git ve oyna wow metin2 gülüyorum sadece.Gameforge m2 için ne yapmışki? dalga geçtiğiniz oyunu 8mil. yakın kişi oynuyor bu arada ilginç.

• Bence WoW
  • quote:

quote:

quote:

Hay senin oyun zevkine

Allah aşkına git dostum grafik desen ikisininde berbat konu desen zaten yok hem zamanın hem paran gidiyor dünyada bir çok kaliteli oyun var git ve oyna wow metin2 gülüyorum sadece.Gameforge m2 için ne yapmışki? dalga geçtiğiniz oyunu 8mil. yakın kişi oynuyor bu arada ilginç.

WoW'un grafikleri berbat mı?WoW'u 11M. kişi oynuyor ayriyetten...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hay senin oyun zevkine

Grafikleri iyi degil. Ayrica dusmana vururken bi warrior bi rogue bile 3 metre mesafeden vuruyo. Nerdeyse vs atarken aramizdan araba geccek. Ama oyun eski gayet dogal boyle olmasi. Ama icerik bakimindan inanilmaz. Grafikleri haric mukemmel. Gerci wowun tarzi bu bi wowdaki insan irkina bak bide silkroaddaki. Wowun grafikleri fantastik okadar.

• herkez metin2 le dalga geçiyor fakat herkezde metin2 yi biliyor demeki guzel oyunki metin2 ye en azından girmişsiniz biliyorsunuz metin2 güzel oyun oyuncuları ve yönetim kötü aynı KO gibi metin2 mı wow mu deseniz wow oynamadıgım halde wow derim ama turk oyuncuları neye layık dersenız metın2 dekı veletlere layık deerım bı oyunda turk oyuncusu varsa o oyunun tadı cıkmıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hay senin oyun zevkine

Hiç crysis assasinas creed oynadın mı acaba ? grafiklere bi bak sonra wow de tmm mı

Crysis,assassin's creed fln oynadın mı ? oyna sonra wow de tmm mı /snn dalga gçtiğin oyunuda 8mil. kişi oynuyor bu arada.
    Moddan ricam konuya kilit atamasıdır büyük tartışma çıkacak.

Zahid kardesim ben m2 yi savunmuyorum ztn online oyunlarına durumu ortada tartışmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 28 Mayıs 2011; 18:02:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hay senin oyun zevkine

Hiç crysis assasinas creed oynadın mı acaba ? grafiklere bi bak sonra wow de tmm mı

Crysis,assassin's creed fln oynadın mı ? oyna sonra wow de tmm mı /snn dalga gçtiğin oyunuda 8mil. kişi oynuyor bu arada.
    Moddan ricam konuya kilit atamasıdır büyük tartışma çıkacak.

Zahid kardesim ben m2 yi savunmuyorum ztn online oyunlarına durumu ortada tartışmaya gerek yok

Çok mu merak ediyosun?O zaman: Assassin's Creed'i 3 kez,ikinci oyunu 1 kez bitirdim.Crysis'i 1 kez bitiridim.Ancak ikincisini daha oynayamadım.Ama sana bir tavsiyem olacak; oyun oynayacağına git bir Türkçe kursuna yazıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 28 Mayıs 2011; 19:14:57 >

• http://www.youtube.com/watch?v=95vcgv-pK_4 başlığı açan arkadaş ve diğer metin 2 oyuncuları seyretmeli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkandcold
    http://www.youtube.com/watch?v=95vcgv-pK_4 başlığı açan arkadaş ve diğer metin 2 oyuncuları seyretmeli....

Sinematik hicbisi ifade etmez. Video mukemmel ama oyundaki goruntulerle arasinda ucurum var.
  • Metin2 dediğin nedir ki.Kılıç çevir hamle bas.80 yaşındaki babaannem bile dötüyle oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=95vcgv-pK_4 başlığı açan arkadaş ve diğer metin 2 oyuncuları seyretmeli....

Sinematik hicbisi ifade etmez. Video mukemmel ama oyundaki goruntulerle arasinda ucurum var.

Aynen katılıyorum sana.

Mam!me öne sürdüğün şeylere bak türkçe kursu sesli güldüm :D ne desem boş ben grafik diyorum sen nediyorsun halen nasıl grafiklerlerini savunuyorsun şaşırdım cidden hadi kolay gelsin.

Moddan ricam konu kilitlenirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 29 Mayıs 2011; 13:36:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Aynen katılıyorum sana.

Mam!me öne sürdüğün şeylere bak türkçe kursu sesli güldüm :D ne desem boş ben grafik diyorum sen nediyorsun halen nasıl grafiklerlerini savunuyorsun şaşırdım cidden hadi kolay gelsin.

Moddan ricam konu kilitlenirse sevinirim.

Arkadaşım körsün heralde World of Warcraft'ın grafikleri ile Metin 2'nin grafiklerini karşılaştırıyorsun ya

• Yeni girdim ,Bi bakim dedim.
    Neyse bişey yazarım ama banlanırım boşver.Ben metin2'nin grafiklerinle karşılaştırmadım 2 sinin ne kadar kötü olduğunu anlatıyorum sabahtan beri senin kafa nerde ?
    +Wowun grafikleri ahım şahım tabi en iyi grafike sahip olan oyun nede olsa aynı cümlede bile kullanılmamalı metin2 vs wow )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 29 Mayıs 2011; 20:02:04 >
  • wowu oynamadım ama WoW
  • WoW'u baya bi oynadım, bi sürü char kastım, m2'yi de aylarca oynadım bi sürü char kastım, ama grafik olsun, oyuncu kitlesi olsun, oynanılabilirlik olsun, çeşitlilik olsun her bakımdan WoW ezer geçer. Zevk meselesi diyen arkadaşlara katılmıyorum bu olay zevk meselesi falan değil, açık bi şekilde WoW ezer.

WoW Amerika'nın m2'si diyen arkadaşa da katılmıyorum WoW'da endonezya'dan, italya'dan vs. bi sürü oyuncu gördüm tanıştım. 10+ milyon oyuncu bu oyuna aylık o kadar para yatırıyosa vardır bi bildikleri :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.