Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: superertert

Metin 2 dünya çapında turnuvaları düzenlenen bir moba olarak, wow gibi bir oyun müsvettesiyle karşılaştırmak her kula nasip olmaz.
    Özellikle günümüzün küreselleşen dünyasında bu ayrımı yapamayacak insan sayısının azlığı, başta Metin 2 developerları olmak üzere, sanat ve oyun dünyasından bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğratmaktadır.
    Ama şunu da unutmamak lazım ki azla geçinen dananın kuyruğu uzun olur. Bu atasözünü ninelerimiz dedelerimiz yıllarca oynadıkları mmo oyunlarındaki tecrübeleriyle söylemiştirler.
    Bu tecrübeleri birkaç kendine anlam katma çabasındaki insanların söylemleriyle karıştırmamalı ve karıştırtmamalıyız. Unutmayalım ki her metin2 leveli 10 wow leveline bedeldir.

kes lan veled

• bu konu niye kapatılmaz ya bu nedir?
  • metin3
  • kaç yıl önce açılmış konuyu gördüğüm halde başlığı görünce bastım kahkahayı şaka mıdır bu ya WoW ile Metin2 yi kıyaslayıp üstelik bence metin2 demiş adam bildiğin :d

Edit: Bonzaiye Hayır
  • metin kendinden çok emin
  • Troll metin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edip bi böyle manyaklar bizim memleketten mi çıkıyor diye google'da arattım. Şükür tek değiliz ülkemiz ve milletimiz adına sevindim.https://www.google.com.tr/search?q=metin+2+vs+wow&oq=metin+2+vs+wow&aqs=chrome..69i57j0l3.4431j0j4&client=chrome-mobile&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odun Herif

kaç yıl önce açılmış konuyu gördüğüm halde başlığı görünce bastım kahkahayı şaka mıdır bu ya WoW ile Metin2 yi kıyaslayıp üstelik bence metin2 demiş adam bildiğin :d

O zamanlar bonzai yoktu büyük ihtimalle kaçak ucuz esrar içip te açmış arkadaş başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duruit

Herşeyi geçtim bir kere WoW un kitapları var belirli bir hikayesi var yakında filmi olacak bir oyun ile metin 2 yi karşılaştrımak anlamsız...

Ah filmi olucakta ne zaman olucak , daha trailer bile yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: Odun Herif

kaç yıl önce açılmış konuyu gördüğüm halde başlığı görünce bastım kahkahayı şaka mıdır bu ya WoW ile Metin2 yi kıyaslayıp üstelik bence metin2 demiş adam bildiğin :d

O zamanlar bonzai yoktu büyük ihtimalle kaçak ucuz esrar içip te açmış arkadaş başlığı

Haklısın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.