Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.Oynayanlarada zevksiz demek yanlış.Ama bana göre WoW tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii.Oynayanlarada zevksiz demek yanlış.Ama bana göre WoW tabii.

aynen
  • Başlık bile yanlış olmuş baksana Birisi Dünyaca Oynanan WoW Birisi de sadece Ülkeler arası..
  • Epic Fail....

10 yaşındaki adamların oynadığı oyunla karşılaştırma yapılamaz...
  • Konuyu ağzım açık ve şaşkınlıkla okudum! Doğan vs Porsche gibi olmuş biraz. Metin 2 oynayıpta düzgün bir insan görmedim adamların işleri güçleri Metin 2 oluyor. İlk başlarda oyun güzeldi yani bu 2007 yıllarında falan ama sonra çok oyuncu keşfedince oyunu bıraktık ve çoluk çocuk doldu oyuna. Şuan ki halini düşünemiyorum bile.
  • Çocuk oyunu olması ne alaka acaba birsine gidip sen 20 yaşındasın bu oyunu oynayamazssın mı diyeceksin saçmalamayın.

Zaten +70 ve üstü olup çocuka hiç rastlamadım ama belli bir kısım çocuk olduğu doğrudur.
  • wowla mt2 kiyaslanamaz wow efectleriyle ve stratejisiyle mt2 ye fark atar.

guldurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Metin2 gibi bir başyapıtla wow gbi paçoz bi oyunun aynı cümle içinde gecmesi beni çok üzdü

ayneen

Metin2 türkçe bi kere ve coçuk oyunu değil coçuk oyunu sananlar oynamayı bilmio oynamayı bilsinlerr
    O PARALAR ISRAİLE GİDİYO PARA VERİYONUZ AYRICA

(Konuyu ciddi sananlara diyecek söz bulamıyorum)

Ne diyorsunuz abi siz ya içip mi yazıyosunuz :)

onlar ayrı bi alem zaten wow bildiğin lotr özent,si bi oyun.
    kendini mmorpg biliyo sanan universteli garipanların oynadıgı bi oyundur woW
    METIN2 ise son derece profeşınıl ve sade güzel bir oyun
    ben hergün 7.sınıfa giden kankimle okuldan cıkar cıkmaz interney kafeye koşarız sırf metin2 oynamak için.hatta yarış yaparız

• Silkroad bile metinikiden iyi ne saçma konu bu marioyla modernwarfare2 yi kiyasliyosunuz resmen :D
  • oyunda bi çocuk göremezsiniz wow da o yüzden knight,metin2,silkroadı bunla geçer.
  • Wow vs metin2 diyen arkadaşa şunu diyorum '' Bunu Alın Burdan '' :D
  • Metin2 güzelken WoW Sexydi
  • Hehe sesli güldüm :D
  • Bir oyunla kendi bölümünde bile dalga geçiliyorsa yazacak birşey kalmamış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForII

WoW süper bir oyundur eskiden az arkadasla okuldan kaçıp internete gidip alliance kesmedikte Ek paketi (lich king) geldikten sonra soğudum açıkçası bu blizzard biladerimiz bir uyanıklık yapmış ve oyuna para yatırmak mecburiyetinde bırakmış ama metin2 de ne para ne işlem ne kart ne vs vs direk uye ol gir ben koreaya başlıcam hatta şuan indiriyorum koreada 12 tane skill ve daha geniş kapsamlı oyuncu kitlesi ve etkinlikler var ama şu vardırki metin2 çocuk oyunu değildir size soracağım neden ozaman 30 yasındaki abiler oynuyor bu metin2 yi siz gm leri bizim yasımızdamı sandınız adamlar en fazla 40 yasında dusunun bidaha lutfen bole abuk subuk yorumlar yazmayım dusumcem şu para yatırmamamak isterseniz metin2 para yatırıp değerini almak isterseniz world of warcraft (ex paketi lich kingle daha iyi)

okuldan kafeye kaçıp wow oynamaya gidiyodunuz he ? oldu canım oldu...bizde yedik..

metin2 de 12 tane skill varmış hadi toplanın metin2ye geçiyoz...

• beyler niye tartışıyorsunuz ki yukarıda ki arkadaş yazmıştı renkler ve zevkler tartışılmaz diye isteyen mtn2 oynar isteyen wow buna diyemeyiz bişey

12 skil nerden çıktı

Yaş grubu olarak wow seçimimdir sırf bu yüzden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 30 Nisan 2011; 13:24:13 >
  • Metin2 nin de çok güzel zamanları vardı knightın da ama paralı ve yaş grubu dolayısı ile wow ile objektif olarak karşılaştırmak mümkün değil
  • Annenimi seviyorsun yoksa babanı mı? sorusu gibi bu valla...5 senedir Wow oynuyorum mutluyum huzurluyum:)
    Metin2 oynayan arkadaşlarımda var yaşları hiçte çocuk değil :) çoğu 30+ ama bu arkadaşlar tamamen duygusal sebeplerden dolayı bu oyuna katlanıyorlar...

Metin2 oynayanlara saygım sonsuz ama Blizz yapmış aga :) diyor ve bu mesajıma son veriyorum..
  • Metin2'yi bir oyun olarak görmeyin, metin2 ayrı bir dünyadır. Oynamaya başladığınızda asla kopamazsınız,bağımlılık yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oca_

Metin2'yi bir oyun olarak görmeyin, metin2 ayrı bir dünyadır. Oynamaya başladığınızda asla kopamazsınız,bağımlılık yaratır.

O zaman Warcraft evrendir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.