Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sesli güldüm ya metin2 ile wow u aynı cümle içinde kullanman bile başlı başına FAIL
  • Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün

• zevk kişiden kişiye değişen bir kavramdır. arkadaş o oyunu seviyor olabilir. şuan yazılmış tüm yorumlar saçmalık..
  • akıl aldıramıyorum WoW gibi çok nadir bulunan bir oyunu metin2 gibi f2p ayrıca hilenin ve çocuk yoğunluluğun bol olduğu bir oyunlar kıyaslıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    World of Warcraft
    21 yıl önce açıldı
    World of Warcraft
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karahan alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterVolume -- 7 Temmuz 2011; 13:22:37 >
  • İlk çepkim çüşşş oldu metin ile WoW u aynı çümle içinde kullanmandan metin2 zaten çocuk oyunudur 2 tane harita 1 ırk 3 class 4 tane skille oyun yapmışlar bazı cocuklarda oynuyor bunu yazanın yaşının 14 altı olduguna da eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmpya

İlk çepkim çüşşş oldu metin ile WoW u aynı çümle içinde kullanmandan metin2 zaten çocuk oyunudur 2 tane harita 1 ırk 3 class 4 tane skille oyun yapmışlar bazı cocuklarda oynuyor bunu yazanın yaşının 14 altı olduguna da eminim

Evet çocuk oyunu doğru ama başladığın zaman da bırakamassın oyun sarar bide yüksek lwl olduğun zaman tadından yenmez
  • ondan alacagın tadı wow da 19 level dungeonunda alıyorsun :) gerisini sen düşün 15-20bin kişilik serverlarda 12 milyon insancık bosuna para veriyor zaten...

verdiğim her kuruşta helal olsun, oyuna para verdiğimi duyanlar gülüyor fakat aylık 20TL omg! beni batırır dimi kıskananlar çok söyler bunları metin2 hüseyin3 ahmet4 gibi oyun oynayacagıma 20Tl verir elit insanlarla elit bi oyun oynarm... ha ayrıca bu oyunlar free ama bildiğim kadar ile ATM önlerinde kuyruk oluyor her ne alıyorsanız...
  • Panpa biz arklarla karar verdik WoW'u bırakıyoruz. Metininkine geçecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Panpa biz arklarla karar verdik WoW'u bırakıyoruz. Metininkine geçecez

Millet oyundaki sorunlardan dolayı patır patır Metin2'yi bırakırken, resmi forumu oyuna veda yazılarıyla doluyken Metin2'ye geçmek mi? Aman diyeyin sakın başlama! Paranla rezil olmak teriminin ne anlama geldiğini bana Metin2 öğretti.
  • WoW süper bir oyundur eskiden az arkadasla okuldan kaçıp internete gidip alliance kesmedikte Ek paketi (lich king) geldikten sonra soğudum açıkçası bu blizzard biladerimiz bir uyanıklık yapmış ve oyuna para yatırmak mecburiyetinde bırakmış ama metin2 de ne para ne işlem ne kart ne vs vs direk uye ol gir ben koreaya başlıcam hatta şuan indiriyorum koreada 12 tane skill ve daha geniş kapsamlı oyuncu kitlesi ve etkinlikler var ama şu vardırki metin2 çocuk oyunu değildir size soracağım neden ozaman 30 yasındaki abiler oynuyor bu metin2 yi siz gm leri bizim yasımızdamı sandınız adamlar en fazla 40 yasında dusunun bidaha lutfen bole abuk subuk yorumlar yazmayım dusumcem şu para yatırmamamak isterseniz metin2 para yatırıp değerini almak isterseniz world of warcraft (ex paketi lich kingle daha iyi)

• online oyunları bıraktım hangisi daha iyi bilmiyorum ama baktığımda metin2 nin görseller daha iyi gibi.
  •  World of warcraft vs Metin2 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

World of warcraft vs Metin2 ?

Diyecek bişi bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForII

WoW süper bir oyundur eskiden az arkadasla okuldan kaçıp internete gidip alliance kesmedikte Ek paketi (lich king) geldikten sonra soğudum açıkçası bu blizzard biladerimiz bir uyanıklık yapmış ve oyuna para yatırmak mecburiyetinde bırakmış ama metin2 de ne para ne işlem ne kart ne vs vs direk uye ol gir ben koreaya başlıcam hatta şuan indiriyorum koreada 12 tane skill ve daha geniş kapsamlı oyuncu kitlesi ve etkinlikler var ama şu vardırki metin2 çocuk oyunu değildir size soracağım neden ozaman 30 yasındaki abiler oynuyor bu metin2 yi siz gm leri bizim yasımızdamı sandınız adamlar en fazla 40 yasında dusunun bidaha lutfen bole abuk subuk yorumlar yazmayım dusumcem şu para yatırmamamak isterseniz metin2 para yatırıp değerini almak isterseniz world of warcraft (ex paketi lich kingle daha iyi)

Botların cirit attığı, herkesin yang çektiği bir oyunda ben para yatırmadan oynarım diyorsan sen bilirsin. Adam çıkar 50 TL'lik yang alır, bakmışsın ki sen 50 level olana kadar adam çoktan 80 levelı geçmiş de tur bindiriyor. Ha bir de eğer EP alıp efsun atmazsan Metin2'de bir hiçsin. Sen 99 level da olsan efsunsuz, senden 25 level biri gelir seni çatır çatır keser. Sen metin keserken gelir seni öldürür, sen Boss keserken gelir seni öldürür, sen kasılırken gelir seni öldürür. Eee, sürekli yerde ölü olarak yatacaksam ne anladım ben bu oyundan. O yüzden senin parasız oynanır dediğin bu oyuna millet tonla para yatırıyor. Az yatıranlar ise ilköğretimi bile bitirmemiş çocuklar. EP alamasalar bile yang çekip öyle oynuyorlar bu oyunu. Ben 35 yaşındayım ve rahatlıkla diyebilirim ki küçük bir azınlık dışında bu oyun bir çocuk oyunudur. Zaten oyun içindeki konuşmalardan ve mesajlardan bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Metin2'in tek avantajı Aion, Eve ve benzeri adam gibi oyunların Türkçe olmamasıdır. Yoksa Commander Keen ya da Wolfenstein'dan biraz daha iyi grafikleri olan, topu topu her karakterin kullanabileceği 5-6 skili olan, buglarla insanın saçını başını yolduran, oyun açıklarını kullanan çakalların sizin dünya para verip efsun attığınız itemlerinizine bedava sahip olduğu ve GM'lerin size aldırış etmediği bir oyunu kimse oynamaz. Sigara gibi bir şey anlayacağın. Zararlıdır, hiçbir işe yaramaz ama yine de kurtulamazsın kolay kolay. WoW nere Metin2 nere? Bırak şimdiki WoW'u, 10 yıl evvel oynadığım Starcraft bile Metin2'den 1000 kat daha iyidir.

• Sesli Güldüm, Hala Gülmeye Devam Ediyorum
  • ciddi mi açtın dalgaya mı vurdun bilemiyorum ama saçmalamışın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.