Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Dünyada o kadar dert varken sizin tartıstıgınız meseleye bakın ki bi oyun olsalar bari online oyunlardan ne bekliyorsunuz siz ???

peki güzel kardeşim bunlar boş işler diyelim peki sen online oyunlar bölümünde ne arıyorsun ?

Forumda online oyun dolasan asla birisi değilim bi ara denk geldi ki benim demek istediğim sey farklıydı tabi böyle konusursak bununda geleceğini bile bile konustuk zaten benimki bi tavsiyeydi diyebiliriz

+1

Katiliyorum sana. Bende tavsiyelerde bulununca ters cevaplar aliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Dünyada o kadar dert varken sizin tartıstıgınız meseleye bakın ki bi oyun olsalar bari online oyunlardan ne bekliyorsunuz siz ???

peki güzel kardeşim bunlar boş işler diyelim peki sen online oyunlar bölümünde ne arıyorsun ?

Forumda online oyun dolasan asla birisi değilim bi ara denk geldi ki benim demek istediğim sey farklıydı tabi böyle konusursak bununda geleceğini bile bile konustuk zaten benimki bi tavsiyeydi diyebiliriz

+1

Katiliyorum sana. Bende tavsiyelerde bulununca ters cevaplar aliyorum.

Hocam kisisel görüsüm budur ki ona buna laf atan birisi değilim hadi iyi forumlar.

• WowLa ,Metin2 Yi Kıyaslamak Ha

World of warcraft vs Metin2 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirChe
    WowLa ,Metin2 Yi Kıyaslamak Ha

Valla ya. Metin2 gibi bi oyun varken wow oynanmaz bile. Bide oturmus wowu savunuyolar ya guluyom

Zibing zubunh zumihaahaaaahsaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: SirChe

WowLa ,Metin2 Yi Kıyaslamak Ha

Arkadas fake belleki davul bile dengi dengine wow vs gw2 /m2 vs sro ya da ko gibi o yüzden uzatmayın.

• quote:

Noldulen neye gülüyorsun

• Ben hep gulerim

• quote:

2 yil metiniki 8 yil wow oynadim. Bence en iyisi pokemonline

WoW 8 yıl önce yoktu Ziya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 23 Haziran 2011; 22:38:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS
    quote:

2 yil metiniki 8 yil wow oynadim. Bence en iyisi pokemonline

WoW 8 yıl önce yoktu Ziya.

2013 yilinda oldugumuzu varsaydim

Yok arkadas bu metin2 bolumu seviyemi dusuruyo ben ait oldugum bolume gidim iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guy

ok kib bye

+1 . Katılıyorum
  • uplamayın su konuyu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 1 Temmuz 2011; 14:42:09 >
  • İstanbul Kıyamet Vakti
  • O mesajlari benmi yazmisim :( uzaktan cok kotu gorunuyo :( heralde biri hesabima girmis yazmiş.
  • WoW tabikii çok çok daha iyi bir oyun neden derseniz o detaylar hiçbir yerde yok ejderha ile uçma v.b büssürü ayrıntı ve detay var hele hele oyunu ögrendimi oooooof :)

Metin2 ise basit ama güzel bir oyun aslında ancak gold alanlar hile kullanlar ve botlar oyunu batırıyor...

Ama hertürlü WoW
  • WoW demişken aklıma geldi.O oyun 5-10 gb arası bır yer kaplıyordu.10 günlük traili için 2 gün uğraşmıştım.Herkez 20 tl diyordu ben bakıyordum 25-30 lira nerden alıyorsanız bi haber verin yaw :). Ama oyun mütiş bir başyapıt.Siz WoW la Metin2 yi karşılaştırıyorsanız bence kapatın bilgisayarrı ve gitin karanlık bir yerlere orda üzülün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Bence Metin 2.

1700 mesajlı üyelik utanmış bea...
    yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettahbaba159951
    WoW demişken aklıma geldi.O oyun 5-10 gb arası bır yer kaplıyordu.10 günlük traili için 2 gün uğraşmıştım.Herkez 20 tl diyordu ben bakıyordum 25-30 lira nerden alıyorsanız bi haber verin yaw :). Ama oyun mütiş bir başyapıt.Siz WoW la Metin2 yi karşılaştırıyorsanız bence kapatın bilgisayarrı ve gitin karanlık bir yerlere orda üzülün.

26 gb felan

• bu karşılaştırmayı yapmadan önce abdest falan aldın dimi çarpılabilirsin gibi birden çok espri yapmak istiyorum ama konuyu geç gördüm benden önce herkes bişiler yazmış
  • ben wow a başlıcam aylık 30 tl parayı nereye yatırıyoruz ve sistem gereksinimleri neler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.