Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

WoW'u baya bi oynadım, bi sürü char kastım, m2'yi de aylarca oynadım bi sürü char kastım, ama grafik olsun, oyuncu kitlesi olsun, oynanılabilirlik olsun, çeşitlilik olsun her bakımdan WoW ezer geçer. Zevk meselesi diyen arkadaşlara katılmıyorum bu olay zevk meselesi falan değil, açık bi şekilde WoW ezer.

WoW Amerika'nın m2'si diyen arkadaşa da katılmıyorum WoW'da endonezya'dan, italya'dan vs. bi sürü oyuncu gördüm tanıştım. 10+ milyon oyuncu bu oyuna aylık o kadar para yatırıyosa vardır bi bildikleri :)

Doğru tespit.Ama onun zevki başkasını ilgilendirmez ayrı bir mesele.
    +Grafik demişsin online oyunları grafiklere göre karşılaştırma zaten diğer oyunlara göre çok basit kalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 7 Haziran 2011; 14:09:01 >
  • Hiç aklınız ve mantığınız alıyor mu?? WoW ile metin2 karşılaştırılır mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Hiç aklınız ve mantığınız alıyor mu?? WoW ile metin2 karşılaştırılır mı??

Kendini rezil etmeye falan mı çalısıyorsun? sen wowu multiplayerle karıstırıyorsun tahminim adam gibi tartısın yaw yarım yamalak yorum atıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35
    quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

WoW'u baya bi oynadım, bi sürü char kastım, m2'yi de aylarca oynadım bi sürü char kastım, ama grafik olsun, oyuncu kitlesi olsun, oynanılabilirlik olsun, çeşitlilik olsun her bakımdan WoW ezer geçer. Zevk meselesi diyen arkadaşlara katılmıyorum bu olay zevk meselesi falan değil, açık bi şekilde WoW ezer.

WoW Amerika'nın m2'si diyen arkadaşa da katılmıyorum WoW'da endonezya'dan, italya'dan vs. bi sürü oyuncu gördüm tanıştım. 10+ milyon oyuncu bu oyuna aylık o kadar para yatırıyosa vardır bi bildikleri :)

Doğru tespit.Ama onun zevki başkasını ilgilendirmez ayrı bir mesele.
    +Grafik demişsin online oyunları grafiklere göre karşılaştırma zaten diğer oyunlara göre çok basit kalıyorlar.

aion

• Metin 2 ama yandan
  • ok kib bye
  • Sormaniz hata tabiki metiniki
  • wow un kaç milyon oynayıcısı war dünyada bi de sen metin 2 ye bak anlarsın farkı
  • Metin2'ye oyun demeye 1000 şahit ister aslında
  • apaçiler bastı formu
  • Gerçi bana sorarsanız 2 side değil isim olmaz online oyunlarla wow u bukar büyük söyleyen kesimde biraz sorun var wowun grafikleri crysis 2 den daha iyi olduğunu düsündüm bi ara anlasılan pokemon gençliği iyi sarmış sizi.

Ki tarafsız bi bakısta bazı arkadaslar aynı cümlede bile kullanılmamalı demiş sanırım dünyada öyle yapılan bir oyun olmadı ki wow olacaksa pc oyunu diye bi laf almam ağızıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 21 Haziran 2011; 21:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Yorum yazıcaktım yazmıyorum.

Ama post kasmak için bu youl tercih ettin.

Konuyu baştan aşağı okudum, konuyu açan arkadaş ve diğer arkadaşlar bayağı güldürdü beni, sağolsunlar.

Yaklaşık 4 yıldır Metin2 oynadığım halde diyorum ki... WoW türünün ilk örneğidir. Knight, Metin2 bu tarz oyunlarda WoW dan esinlenerek yapılmıştır.

• .
  • 2 yil metiniki 8 yil wow oynadim. Bence en iyisi pokemonline
  • Merak ettiğim su wow ezer aynı cümlede kullanılmaz falan diyenler söyle 1-2 sayfa açıklasın görelim bize wowu o zaman? yarım yamalak yorum atıyor sonra diyoruz neden iyi vay adam tam gaz gitti.
  • Dünyada o kadar dert varken sizin tartıstıgınız meseleye bakın ki bi oyun olsalar bari online oyunlardan ne bekliyorsunuz siz ???
  • quote:

Dünyada o kadar dert varken sizin tartıstıgınız meseleye bakın ki bi oyun olsalar bari online oyunlardan ne bekliyorsunuz siz ???

peki güzel kardeşim bunlar boş işler diyelim peki sen online oyunlar bölümünde ne arıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Dünyada o kadar dert varken sizin tartıstıgınız meseleye bakın ki bi oyun olsalar bari online oyunlardan ne bekliyorsunuz siz ???

peki güzel kardeşim bunlar boş işler diyelim peki sen online oyunlar bölümünde ne arıyorsun ?

Sanami sorcak. Adam dogru soyluyo ayrica. Sacma sapan bi tartismanin icindeyiz. Oda konuyu kapamaya calisiyo ve gayette hakli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Forumda online oyun dolasan asla birisi değilim bi ara denk geldi ki benim demek istediğim sey farklıydı tabi böyle konusursak bununda geleceğini bile bile konustuk zaten benimki bi tavsiyeydi diyebiliriz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.