|
Bildirim
|
Oyuncuları önemsemediğiniz için gelip soru sormamıza da gerek olduğunu zannetmiyorum. Ülkeye göre fiyat politikası bile yapamayacak kadar aciz bir durumdayken soru almanız ne kadar da mantıksız.Tank mı çıktı ? Çarp 4 le itele millete. Güzel sistem. MM den Hilelerden hiç bahsetmiyorum. Nasılsa buradan ban yemem rahat rahat yazayım. Çünkü Kendi Forumunuz da Kendini bilmez yetkilileriniz ve ucu açık kurallarınız var kafalarına göre ban atıyorlar. Rusya'da ki merkezden bir adım çıkamayıp burada soru alacaklarmış. Sizi dinleyen bile yoktur. Ve Dolayısıyla Türk Oyuncuları da. Sadece Kazandığınız paraya bakıyorsunuz. Gerisi Tamamen Reklam amaçlı hareketler. Adil oyun politikası deyip Ban yiyen oyuncularının adını vermiyorsunuz. Adil oyun politikası deyip iyileri bir yana kötüleri bir yana atan bir sisteminiz var. Hala utanmadan nasıl bu kadar insanın yüzüne bakabiliyorsunuz çok merak ediyorum. WG nin Sonu da Knight online gibi olduğunda Görücem ben sizi. Oyuncular Her Zaman şirketlerden büyüktür. Bunu anlayın. Biz olmazsak sizde olmazsınız. ve oyuncuyu düşünmezseniz hiç bir zaman büyük bir firma olamazsınız. Her Zaman böyle Dar vizyonla oyuncuyu ÖPME yi düşünürseniz Çok oyuncu kaybedeceksiniz. Hesap satımını yasaklayıp Tankları kapatıp hesaplara Değer kattığınızı düşünüyorsunuz ama insanlar tam aksine neden ben alamıyorum ? Böyle bir sistem mi olur diyorlar. Ülkeler arası o kadar çok ayrım yaptınız ki Artık 2-3 ülkenin tankları hariç diğerleri fazla oynanmıyor bile. Çıktığımız maçlarda Normal tanktan çok pre tank var. Siz Para kazanıyorsunuz evet ama bi zaman sonra duracak. Siz süreklilik yerine Öptüm Kaçtım mantığıyla çalışan aşağılık bir firmasınız.Merak ediyorum bu satışlardan Türkiye'ye vergi veriyor musunuz ?
Tank almıştım ve cayma hakkımı kullanmak istemiştim ve Supporterlarınız almamıştı geriye. Dava edicem adres verin dediğimde bir tanesi bile adres vermedi. siz böyle bir firmasınız işte. |
vuque nun her zamanki gibi verdigi vereceği kaçamak cevaplar
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 7 Ekim 2017; 13:43:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wargaming Türkiye -- 7 Ekim 2017; 18:1:20 > |
|