Şimdi Ara

MEDAL OF HONOR 2010 .::ANA KONU::.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
26.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MEDAL OF HONOR 2010  .::ANA KONU::.

Oyun bugün gelen açıklama ile resmen doğrulandı arkadaşlar, Medal of Honor efsanesi de 2.dünya savaşını bir kenara bırakarak, Modern Savaş'a konu olacak. Belirtilen detaylara göre oyun, Afganistan'da amansız bir savaşın ortasında geçiyor. Bu amansız savaşta, Tier 1 Operators adındaki bir özel kuvvetin askerini kontrol edeceğiz, yönettiğimiz asker biraz psikopat ve oldukça tecrübeli olacak. Gelişmiş grafikler ve gerçekçi kontroller bizlere sunulacak. Oyunun adı yeniden Medal of Honor olarak anılacak. Oyun, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için 2010 yılında raflardaki yerini alıyor. Büyük detaylar ise VGA 2009'da verilecek.

Kapak resmi ;

MEDAL OF HONOR 2010  .::ANA KONU::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 21 Haziran 2010; 19:13:04 >
  • Muhteşem haber

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Potansiyel çöp. Bu seri artık adam olmaz
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Potansiyel çöp. Bu seri artık adam olmaz

Valla ben Airborne'u zevkle oynamıştım.
    Daha Fazla Göster
  • COD: MW cakmalari gelmeye basladi
  • Online modu Dice hazırlıyor oyun modern zamanda geciyor EA in elinde Battlefield BC var ee o zaman bu oyunun Bf nin dar haritalı cod mw2 oynayısına benzer yapıda olacagını tahmin etmek zor degil..
  • Bu oyuna çöp diyenler utanmanlı !!! ps1 zamanından beri severek oynarım hoş o kalite kalmadı ama MOH un hatrına hala oynarım !!! ps1 deki moh serisi efsanedir !!!!!!!!!!!!

Orijinalden alıntı: kevinsert

Bu oyuna çöp diyenler utanmanlı !!! ps1 zamanından beri severek oynarım hoş o kalite kalmadı ama MOH un hatrına hala oynarım !!! ps1 deki moh serisi efsanedir !!!!!!!!!!!!

Ya valla nasıl çöp diyorlar ben de anlamadım, Cod yokken Moh vardı. Evet seride bir kaç başarısız oyunları oldu ama böyle bir efsane öyle 2 oyunda silinmez - silinemez :).
    Merakla bekliyorum ve oynayacağım. Başarılı olacaklarını umuyorum.

Orijinalden alıntı: AL[e]N

gelsin savas oyunlarını hep sevmişimdir... birde mfh'den gorelim modern nasıl oluyormus ama kesinlikle codun yanına yaklasamaz onu soyleyyim

Bu kadar kesin konuşmamak lazım. Bence Cod serileri single player'da artık sıkmaya başladı. MW2 yi bitirdim bitirmesine ama, ilk oyunu oynadığım kadar büyük bir heyecana kapılmadım. (Ya da fazla aksiyona alıştık belki de o yüzden). Türe getirilen bir yenilik yok. Ayrıca oyun süresi de çok kısa.
    MOH, Cod un açıklarını kapatabilirse 2010 un sağlam oyunlarından biri olabilir. Ki, Moh için çalışan ekibin tecrübesi küçümsenecek boyutta değil.
  • Bu seri hiçbir zaman çöp olmadı sadece ve sadece 2.dünya savaşı konusu sıkmıştı ki şimdi günümüze dönülüyor.Konsollarda fps oyunlarının babası olan bu oyuna çöp demek haksızlıktır.Ben ea dan nfs ve fifa dan sonra bu oyundada büyük bir patlama bekliyorum.
    Aslında 4 gözle beklediğim bir oyun var ama ne ses var nede seda BLACKKKKKKKKK!!!
    Düşünebiliyormusunuz nextgen bir black ne kadar yakışırdı 360 a

Modern savaşı konu alacak olan Medal of Honor'u merakla bekliyorum,umarım Cod un yakaladığı başarıyı yakalar..

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

Bu oyuna çöp diyenler utanmanlı !!! ps1 zamanından beri severek oynarım hoş o kalite kalmadı ama MOH un hatrına hala oynarım !!! ps1 deki moh serisi efsanedir !!!!!!!!!!!!

Ya valla nasıl çöp diyorlar ben de anlamadım, Cod yokken Moh vardı. Evet seride bir kaç başarısız oyunları oldu ama böyle bir efsane öyle 2 oyunda silinmez - silinemez :).
    Merakla bekliyorum ve oynayacağım. Başarılı olacaklarını umuyorum.

O zamanki moh'ı yapanlar şimdiki cod'u yapıyorlar zaten. Medal of Honor serisinin sadece ismi EA'da kaldı.
    bence oyun çıkmadan yorum yapmamak lazım,
    eğer tekrar farklı bir konsept yaratabilirlerse serinin eski şaşalı günlerini yakalayabilirler,

Black oyununun neden? devamını yapmadıklarını bende anlamış değilim,
    ama adam gibi bir devam oyunu Black için yaparlarsa cod mw serisi bile yanında hikaye kalır,
    ben hiç bir oyunda Black kadar kendimi çatışmanın içinde hissetmemiştim,
    çok gerçekci ve bir an olsun bitmeyen nadir mantıklı aksiyon oyunlarından biriydi.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.