Şimdi Ara

Word 2003 İng Kurdum Ama Yazım Hatasını Göstermiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sistemimde MS Word 2003 Türkçe vardı ve İng tez yazacagım için ingilizcesini bulup kurdum,
    Ancak hatalı ing bir kelime yazsam da kırmızı altı çizilli olarak belirtmiyor

Ne yapmalıyım tam olarak ?

• Öncelikle İngilizce yazı denetimi yapmak için Word programının İngilizce sürümü olmasına gerek yoktu. Türkçe sürümü ile de yapabilirdiniz.

Şekilde de görüldüğü üzere dil seçimini İngilizce seçmeli ve aşağıda bulunan "Yazım veya dilbilgisi denetimi yapma" komutunun yanındaki kutucuğu boşaltmalısınız. Umarım faydası olmuştur. Kolay gelsin.
  • @atakan dostum cevap için teşekkürler ama bendede bahsettiğin şekilde ayar ama nafile
    değişmiyor durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 31 Ekim 2007; 22:14:16 >
  • Bir de bu seçili olduktan sonra "Varsayılan" (Default) tuşuna tıklayıp tamam deyin bakalım bir değişiklik olacak mı?
    Yine de olmazsa şimdilik ben de başka çözüm bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Bir de bu seçili olduktan sonra "Varsayılan" (Default) tuşuna tıklayıp tamam deyin bakalım bir değişiklik olacak mı?
    Yine de olmazsa şimdilik ben de başka çözüm bulamadım.

Dostum çok teşekkür ediyorum, evet default seçince sorun düzeldi artık yazım hatalı olursa hemen altını kırmızı ile çiziyor

Çok ama çok teşekkürler ne kılmış u sorunu da çözmek ...

• Neyse sorunun çözülmesine ben de sevindim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.