Bildirim
Word 2003 İng Kurdum Ama Yazım Hatasını Göstermiyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle İngilizce yazı denetimi yapmak için Word programının İngilizce sürümü olmasına gerek yoktu. Türkçe sürümü ile de yapabilirdiniz.
Şekilde de görüldüğü üzere dil seçimini İngilizce seçmeli ve aşağıda bulunan "Yazım veya dilbilgisi denetimi yapma" komutunun yanındaki kutucuğu boşaltmalısınız. Umarım faydası olmuştur. Kolay gelsin. -
@atakan dostum cevap için teşekkürler ama bendede bahsettiğin şekilde ayar ama nafile
değişmiyor durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 31 Ekim 2007; 22:14:16 > -
Bir de bu seçili olduktan sonra "Varsayılan" (Default) tuşuna tıklayıp tamam deyin bakalım bir değişiklik olacak mı?
Yine de olmazsa şimdilik ben de başka çözüm bulamadım. -
quote:
Orjinalden alıntı: atakan84
Bir de bu seçili olduktan sonra "Varsayılan" (Default) tuşuna tıklayıp tamam deyin bakalım bir değişiklik olacak mı?
Yine de olmazsa şimdilik ben de başka çözüm bulamadım.
Dostum çok teşekkür ediyorum, evet default seçince sorun düzeldi artık yazım hatalı olursa hemen altını kırmızı ile çiziyor
Çok ama çok teşekkürler ne kılmış u sorunu da çözmek...
-
Neyse sorunun çözülmesine ben de sevindim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X